SHQYRTIMI I ASHA APOTECAR CBD

SHQYRTIMI I ASHA APOTECAR CBD

/

Bazuar në vlerësimet pozitive që kemi vërejtur në faqen e saj të internetit dhe praktikat e prodhimit që aplikon kompania, ne do t'i jepnim një vërejtje të shkëlqyer për performancën. Asha Apothecary është e përkushtuar të sigurojë që shëndeti dhe mirëqenia e njeriut të vazhdojë të bëhet më e mirë çdo ditë. Për qëllime transparence, kompania publikon të gjitha rezultatet e saj laboratorike dhe ofron një lidhje nën çdo produkt të lidhur për të ndihmuar klientët t'i verifikojnë ato edhe përpara blerjes. Gjithashtu, ajo ka një nga teknologjitë më të mira të prodhimit dhe përdor teknika bujqësore rigjeneruese për të rritur kërpin e saj. Si rezultat, kompania ka ofruar vazhdimisht produkte cilësore në formë të spektrit të gjerë. Veçanërisht, produktet e saj variojnë nga 25 mg në 1000 mg CBD, të cilat ne i gjejmë disi të kufizuara. Aktualisht, kompania ofron vetëm ushqime, gome, xhel të butë, produkte dhe tinktura të ditës, të cilat shiten nga 19.99 dollarë në 170.95 dollarë; i gjetëm pak më lart. Ju lutemi, vazhdoni të lexoni rishikimin tonë pasi ne kemi kapur informacionin e kompanisë, protokollet e saj të prodhimit dhe gamën e produkteve që ata kanë përdorur për të fituar mbi tregun konkurrues të CBD.

Rreth kompanisë

Asha Apothecary u krijua në nëntor 2019 në Venice Beach, Kaliforni, nga specialistë të shumtë në bujqësi dhe shkencë. Sipas faqes së saj të internetit, ata besojnë se ekziston një lidhje e fortë midis njerëzve dhe bimëve për të përmirësuar shëndetin dhe mirëqenien e njeriut, ndryshe nga produktet artificiale që dëmtojnë trupin e njeriut. Për shkak të këtij besimi, kompania fokusohet kryesisht në identifikimin e elementëve të tjerë të dobishëm që ndodhin në natyrë të përzier në kërpin e saj për të zhvilluar produktet më të mira. Veçanërisht, kompania është e përkushtuar për të gjeneruar një të ardhme më të mirë duke përdorur partneritetin e saj me Nënën Natyrë. Si rezultat i këtij qëllimi, ata janë betuar të vazhdojnë të përdorin praktikat e kultivimit, formulimit, pastrimit të qëndrueshëm për të prodhuar artikuj me bazë kërpi në një spektër të gjerë.

Përveç kësaj, kompania ka marrë nivele të larta transparence pasi publikon të gjitha informacionet që ata mendojnë se janë të rëndësishme për konsumatorët e saj dhe palët e tjera të interesuara si ekipi ynë. Faqja e saj e internetit është dizajnuar bukur, dhe çdo përmbajtje është artikuluar qartë dhe në mënyrë të organizuar. Gjithashtu, katalogu i produkteve të tij është i mirëpërcaktuar dhe kushdo mund të gjejë lehtësisht çdo produkt që kërkon. Për të lehtësuar përvojën e blerjes, kompania ka dhënë përshkrime të përshtatshme të produktit për çdo produkt. Disa nga informacionet e rëndësishme të ofruara përfshijnë nivelet e fuqisë, shijen, qëllimin dhe çmimin. Krahasuar me përshkrimet e produkteve të kompanive të tjera, ato ende kanë nevojë për informacion shtesë përkatës si përbërësit, dozën, mënyrën e administrimit të tij, THC dhe rezultatet e ndotësve të marra nga laboratori.

Meqenëse ne mund t'i qaseshim lehtësisht produkteve dhe informacionit të dhënë, ne arritëm në përvojën e blerjes së tij duke porositur disa prej tyre. (Rest & Relief Fresh Mint dhe Dynamic Duo Soft xhel. Shtimi dhe heqja e produkteve në shportën tonë ishte e lehtë dhe e shpejtë. Pasi vendosëm se cilat produkte duheshin të porositnim, konfirmuam pagesat për të përfunduar blerjen. Menjëherë pasi bëmë pagesat, morëm një email me numrin e ndjekjes dhe informacione të rëndësishme për porosinë që kishim bërë. Në ditën e tretë, ne morëm produktet tona, të paketuara disi në mënyrë diskrete nëpërmjet USPS në një kuti kafe me emrin dhe logon e kompanisë mbi të. Megjithatë, produktet ishin të paketuara në mënyrë të sigurt , dhe kutia kishte produkte të mbështjella individualisht; produktet dërgoheshin falas.

Megjithëse kompania kishte kode QR që na ndihmuan të afirmonim rezultatet e laboratorit të postuara nën secilin produkt në dyqanin e saj online dhe në paketë, ne ende na duhej të gjenim më shumë informacion mbi raportin COA që nuk mund t'i identifikonim në secilën grumbull. Përpara se të vendoseshim të kontaktonim ekipin e tij mbështetës, menduam se ishte e mençur të kalonim në faqen e tij gjithëpërfshirëse FAQ për të parë nëse ata e kanë adresuar shqetësimin tonë. Ndonëse nuk mundëm të gjenim atë që po kërkonim, vumë re se pyetjeve të zakonshme të rëndësishme u ishin përgjigjur mirë. Një pjesë e madhe e pyetjeve ishin në CBD, duke treguar se ata janë ambasadorë të mirë të markës. Gjithashtu, pyetje të tilla si politika e transportit dhe kthimit, termat dhe kushtet, dhe rezultatet e laboratorit, ndër të tjera, ishin mjaft të ndjekura.

Meqenëse faqja nuk na ndihmoi, vendosëm të kontaktojmë ekipin e saj mbështetës. Ndryshe nga kompanitë e tjera, të cilat ofrojnë mënyra të shumta për të arritur ekipin e tyre mbështetës, ju mund t'i kontaktoni vetëm përmes mesazheve në internet. Veçanërisht, kërkesës sonë për një raport COA iu përgjigj në ditën e tretë nga masazhi ynë i parë. Meqenëse iu deshën ditë të tëra për t'u përgjigjur, ne u detyruam të lëshonim mesazhe të shumta.

Për më tepër, për të mbajtur gjurmët e reputacionit të saj dhe performancës së produktit në treg, kompania i lejon klientët të lënë komente nën secilën linjë produkti. Përveç kësaj, ne vumë re gjithashtu platforma të mediave sociale si llogaritë në Instagram dhe Facebook, të cilat i ndihmojnë ata të bashkojnë klientët dhe të ndajnë përvoja të ndryshme në lidhje me markën CBD Asha Apothecary.

Procesi i prodhimit

Kompania ka marrë dokumente ligjore për të rritur kërpin organik dhe për ta përdorur atë për të prodhuar artikuj natyralë që do të kujdesen për shëndetin dhe mirëqenien e klientëve të saj. Meqenëse përdor përmasa të mëdha të ekstrakteve të bimëve të kërpit në produktet e tij, ndryshe nga çdo përbërës tjetër, ai siguron që të rritet në mënyrë të qëndrueshme pa përdorur plehra artificialë, pesticide ose ndonjë përforcues tjetër bimor. Megjithatë, ekipi i tij hulumtues kryen studime në terren për të identifikuar përbërësit efektivë që janë përdorur për më shumë se 20 vjet për ta ndihmuar atë të maksimizojë cilësinë dhe efektivitetin e shpejtë. Veçanërisht, i gjithë përpunimi i tij ndodh brenda kufirit të SHBA-së; ata e marrin bimën e tyre të kërpit nga Kolorado. Përbërës të tillë si vaji MCT prenë të gjitha produktet e tij pasi është një bartës i disponueshmërisë maksimale bio, gjë që rrit shkallët e përthithjes.

Për më tepër, pas vjeljes së kërpit, ai çohet në objektin e tij prodhues, ndërsa është ende i freskët, kryesisht brenda 24 orëve. Përpunimi fillon menjëherë pas mbërritjes së tij për të shmangur zvogëlimin e gjendjes së tij dhe për të marrë përbërës të dobishëm. Që kur kompania filloi të prodhojë produkte, ajo është mbështetur në CO2 si metodën e saj kryesore të nxjerrjes. Kompania e gjen teknikën efektive sepse ajo mund të nxjerrë vetëm terpene dhe kanabinoidë të dobishëm nga bima e kërpit, ndër përbërësit e tjerë. Përveç kësaj, është gjithashtu miqësore me mjedisin në krahasim me metodat e tjera si etanoli.

Pas krijimit të produkteve, çdo grumbull dërgohet në laboratorin qendror të pavarur të palës së tretë për teste të fuqisë dhe pastërtisë. Roli i laboratorit është të sigurojë që nivelet e reklamuara të CBD dhe THC të përputhen me ato në produkte (nivelet e THC nuk duhet të shkojnë përtej 0.3%). Përveç kësaj, meqenëse roli kryesor i CBD është të ofrojë produkte natyrale, ajo duhet të sigurojë që të gjitha produktet e saj të jenë pa çdo grimcë të mundshme ndotëse.

Gama e produkteve

Tinkturat Asha Apothecary CBD

Tinkturat Asha Apothecary CBD

Tinkturat janë bërë nga ekstrakte të bimëve të kërpit të rritur organikisht C02 dhe janë të dizajnuara në një spektër të gjerë. Për të ndihmuar klientët e saj të administrojnë dozën e saktë prej 1 ml (siç rekomandohet nën produkt), çdo shërbim vjen me pikatore të shënuara me saktësi. Përveç kësaj, ai përdor vajin MCT për të rritur shkallën e përthithjes në gjak, midis vajrave të tjerë. Megjithatë, kompania rekomandon që ato ose të administrohen nëngjuhësore ose vetëm për përdorim oral. Së fundmi, ato aktualisht janë me shije natyrale dhe mente me 54.99 dollarë dhe 79.99 dollarë, respektivisht.

Asha Apothecary CBD Gummies ushqimore

Asha Apothecary CBD Gummies ushqimore

Meqenëse çamçakëzët janë një nga mënyrat më të përshtatshme për administrimin e dozës ditore të CBD, kompania pa nevojën për të ofruar çamçakëz cilësorë për t'i ndihmuar klientët e saj të shijojnë marrjen e CBD. Përveç përdorimit të vajit MCT për të nxitur tretjen, ai mbulon mishrat e tij me aromë frutash natyrale për të përmirësuar testin e mirë. Megjithatë, ekstraktet e bimëve organike të kërpit C02 mbeten përbërësit mbizotërues të inkorporuar në gomat. Ndryshe nga tinkturat që mund të administrohen nga goja ose nëngjuhësore, ato janë vetëm për përdorim oral. Aktualisht, kompania ofron vetëm spektër të gjerë të limonadës së luleshtrydheve Gummies CBD në fuqinë e 300 mg CBD në 33.99 dollarë.

Xhel të butë CBD Asha Apothecary

Xhel të butë CBD Asha Apothecary

Përveç mishrave të dhëmbëve, Soft Gels janë mënyra e dytë më e përshtatshme për të administruar dozën tuaj ditore të CBD. Ajo administrohet me një lëvizje me ndihmën e ujit ose pijes tuaj të preferuar. Kompania prodhon kapsulat e saj duke përdorur ekstrakte organike CO2 së bashku me vajin MCT për të përmirësuar tretjen e lehtë. Veçanërisht, xhelët e butë janë miqësorë me veganët dhe vetëm për përdorim oral. Sipas kompanisë, duhet të merret vetëm një xhel i butë në ditë. Çdo kapsulë përmban 25 mg dhe çdo shishe përmban 30 prej tyre të shitura me 79.99 dollarë.

Temat e CBD të Asha Apothecary

Temat e CBD të Asha Apothecary

Nëse jeni duke u përballur me probleme të lëkurës ose dhimbje muskulore pas një dite të gjatë ose stërvitje, atëherë Asha Apothecary ju ofron produkte aktuale që do të rrisin relaksimin e trupit tuaj. Përbërës të ndryshëm si gjalpi shea, livando, eukalipt dhe vajra esencialë si vaji MCT janë të përziera në ekstraktet e bimëve të kërpit CO2 për të maksimizuar efektivitetin. Së fundmi, aktualisht, kompania ofron vetëm zgjidhje CBD të spektrit të gjerë të Lavender Eucalyptus në 500 mg me 54.99 dollarë dhe e rekomandon atë për përdorim aktual.

Çfarë na pëlqen në lidhje me kompaninë

Ndryshe nga markat e tjera, kompania aplikon teknologjinë nanoemulsioni të përdorur në produktet e tretshme në ujë, të cilat shumë pak kompani CBD e aplikojnë. Gjithashtu, kompania zbaton praktika të bujqësisë rigjeneruese organike për të siguruar që ato të shmangin përdorimin e plehrave kimike dhe pesticideve, grimcat e të cilave mund të depërtojnë në produkte. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, kompania ofron transport falas pavarësisht sasisë së përdorur për të porositur produktet.

Çfarë nuk na pëlqen në kompani

Megjithëse kompania ka adresuar shumicën e shqetësimeve që ngrenë alarmin tek klientët CBD, disa kërkojnë vëmendjen e saj. Së pari, ajo duhet të ofrojë më shumë mënyra për të kontaktuar ekipet e saj mbështetëse, të tilla si numrat e telefonit dhe email. Përveç kësaj, ata duhet të adresojnë kohën e marrë për ekipin e tij mbështetës për t'iu përgjigjur shqetësimeve; tre ditë janë mjaft të gjata. Gjithashtu, ata duhet të ofrojnë zbritje ushtarake për t'i mbështetur ata si një mënyrë për të treguar dashurinë për angazhimin e tyre për të mbrojtur qytetarët amerikanë. Së fundi, kompania duhet të punojë në saktësinë e fuqisë së disa produkteve.

Përfundim

Edhe pse kompania ka shfaqur dobësi të ndryshme në pjesë të ndryshme, gjë që lë hapësirë ​​për përmirësim, ajo ka edhe gjëra të shumta magjepsëse. Për shkak të avantazheve të ndryshme që ka investuar, si teknologjia moderne dhe bujqësia rigjeneruese, kompania është zhvilluar me shpejtësi dhe ka një numër të konsiderueshëm klientësh. Megjithatë, për të arritur një treg më të gjerë, ajo duhet të kujdeset për shqetësimet thelbësore siç është ekipi i tij mbështetës. Pasja e një ekipi të besueshëm mbështetës u jep besim klientëve pasi ata janë të sigurt se do të marrin ndihmë të menjëhershme sa herë që ata kërkojnë. Përveç kësaj, përpara se të mendojë të zgjerojë linjën e saj të produkteve, e këshillojmë që të bëjë kërkime tregu dhe të shohë se cilat produkte janë të pakta në mënyrë që të përfitojnë nga tregu.

Anastasia Filipenko është psikologe e shëndetit dhe mirëqenies, dermatologe dhe shkrimtare e pavarur. Ajo mbulon shpesh bukurinë dhe kujdesin e lëkurës, tendencat e ushqimit dhe të ushqyerit, shëndetin dhe fitnesin dhe marrëdhëniet. Kur ajo nuk po provon produkte të reja për kujdesin e lëkurës, do ta gjeni duke marrë një klasë çiklizmi, duke bërë joga, duke lexuar në park ose duke provuar një recetë të re.

Më të fundit nga CBD