DIXIE BOTANICALS CBD RISHIKIM

DIXIE BOTANICALS CBD RISHIKIM

/

Dixie Botanicals është një nga prodhuesit më të mirë të CBD që ofrojnë zgjidhje mjekësore dhe të mirëqenies. Ndryshe nga kompanitë e tjera, Dixie Botanicals merr mbështetje të madhe nga kompania e saj mëmë Medical Marijuana. Është një nga prodhuesit më të mirë të produkteve me bazë marihuanë dhe ndër kompanitë e para CBD që ka krijuar dhe zhvilluar një luftë të ashpër në legalizimin e produkteve CBD në SHBA. Për më tepër, megjithëse Dixie Botanicals nuk ofron një linjë të gjerë produktesh, secili prej produkteve të saj është krijuar me kujdes për të përmbushur pragun e sigurisë dhe cilësisë të vendosur nga FDA. Të gjitha proceset e prodhimit dhe objekti i tij janë miratuar nga FDA. Mund të blini unike Gamçakëzat CBD, tokale, tinktura, produkte vape, izolime dhe kapsula nga Dixie Botanicals për t'ju ndihmuar të përmirësoni shëndetin dhe mirëqenien tuaj. Produktet prodhohen në nivele të ndryshme të fuqisë për të përmbushur kërkesat unike të klientëve të saj. Edhe pse produktet e saj janë të cilësisë së lartë, çmimet e saj janë disi të larta në krahasim me çmimet e tjera të drejta në treg. Për të vazhduar të mësoni rreth Dixie Botanicals, vazhdoni të lexoni rishikimin tonë.

Rreth kompanisë

Me mbështetjen e plotë të kompanisë së saj mëmë, marihuana mjekësore, Dixie Botanicals u krijua në 2012 për të krijuar produkte unike me bazë kërpi. Për ta ndihmuar atë të dalë me produkte unike të standardeve premium, ajo ka punësuar një ekip profesionistësh për ta ndihmuar në funksionimin e saj. Kompania ka ekspertë bujqësorë, nutricionistë dhe shkencëtarë për të mbikëqyrur secilën pjesë të specializimit dhe për të siguruar që ajo të dorëzohet siç pritej. Pavarësisht se kompania varet kryesisht nga bimët organike të kërpit, ajo ka një ekip shkencëtarësh për ta ndihmuar atë të identifikojë përbërës dhe ëmbëlsues më të rëndësishëm natyrorë për ta ndihmuar atë të dalë me produkte unike dhe produktive. Pavarësisht se kompania ka një fushë më të madhe për të ndihmuar të gjithë të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre, ajo ka fokusin e saj disi të përqendruar te atletët. Fokusi kryesor i kompanisë është të përmirësojë shëndetin e atletëve duke u ofruar atyre produkte për të përmirësuar klientët e tyre aktivë fizikë.

Rrjedhimisht, ai ka një nga sistemet më të mira dhe më të fuqishme të faqeve të internetit që janë magjepsëse për t'u përdorur pasi ato janë lehtësisht të arritshme. Lundrimi brenda faqes së saj të internetit është i drejtpërdrejtë dhe kërkon kohën më të shkurtër të mundshme për të marrë gjithçka që ju nevojitet. Përveç kësaj, katalogu i produkteve të tij është i mirëpërcaktuar, duke e bërë më të lehtë identifikimin e produkteve që mund të na duhen. Për të ndihmuar klientët e saj të kërkojnë produktet e duhura, ajo ka ofruar një përshkrim produkti nën çdo produkt. Sipas kompanisë, përshkrimi i produktit është të ndihmojë klientët të kuptojnë qëllimin e produktit, masat e sigurisë dhe nivelet e cilësisë. Disa nga informacionet themelore nën çdo produkt përfshijnë përbërësit, nivelet e THC & CBD, dozën, rezultatet e laboratorit të ndotësve, administrimin dhe çmimin. Për shkak të sistemeve të tij të fuqishme, bërja e një porosie është mjaft e shpejtë dhe e drejtpërdrejtë. Gjithçka që ju nevojitet është të shtoni produktet që ju nevojiten në shportën tuaj të blerjeve dhe të vazhdoni të bëni pagesat. Nëse ndiheni sikur nuk jeni të sigurt për një produkt të caktuar, heqja e tij nga karroca është e lehtë dhe nuk do të hasni asnjë aktivitet të dyshimtë.

Pas kryerjes së pagesave, kompania do t'ju dërgojë një email që konfirmon se keni porositur me sukses prej tyre me listën e produkteve, numrin e përcjelljes dhe ditët e pritshme të dorëzimit. Në rastin tonë, kompania deklaroi se ne duhet të presim dorëzimin tonë brenda shtatë deri në dhjetë ditë. Veçanërisht, kompania ofron dërgesë në të 50 shtetet dhe është falas për porositë mbi 100 dollarë. Produktet i kemi marrë përmes UPS-it, edhe më herët se ditët e deklaruara të dorëzimit. Produktet u dorëzuan në ditën e katërt pas porosisë, të paketuara në mënyrë diskrete.

Meqenëse kompania krenohet me produktet e saj për shkak të objektit dhe proceseve të saj të prodhimit me cilësi të lartë, ato ofrojnë një provë të plotë 30-ditore të rimbursimit. Në rast se produktet e tyre nuk i gjeni efektive brenda 30 ditëve, duhet të paraqisni një ankesë përmes ekipit të tij mbështetës për një rimbursim ose zëvendësim të plotë. Kompania pranon vetëm produkte të pahapura që janë në paketimin e tyre origjinal. Pasi të sigurohet se janë në gjendje të mirë, kompania do të miratojë një rimbursim në kartën tuaj të kreditit ose bankën brenda pesë ditëve. Përveç kësaj, klientët, produktet e të cilëve mund të jenë dëmtuar gjatë transportit, duhet të raportojnë padinë në emailin e mbështetjes brenda 48 orëve për një zëvendësim.

Përveç kësaj, nëse keni një ankesë ose kërkesë për të bërë, mund të kontaktoni ekipin e tij mbështetës për udhëzime të mëtejshme. Megjithatë, ajo ka adresuar gjithashtu shqetësimet e përbashkëta mbi FAQ-të e saj, të tilla si kuptimi i CBD, termat dhe kushtet e saj, politika e transportit dhe kthimit, efektiviteti i produkteve të saj, rezultatet e laboratorit dhe më shumë. Përgjigjet e dhëna nën secilën pyetje janë gjithëpërfshirëse dhe të sakta. Supozoni se shqetësimi juaj nuk është artikuluar në këtë faqe. Në atë rast, ju mund të kontaktoni ekipin e tij të mbështetjes për sqarime ose ankesa, si p.sh. rimbursim ose zëvendësim, duke paditur adresën e emailit, numrin e telefonit ose adresën fizike të deklaruar nën "Na kontaktoni".

Për më tepër, kompania ofron dallime të ndryshme, të tilla si ndryshimi midis CBD dhe marihuanës në mënyrë të kënaqshme. Përveç kësaj, ai shpjegon origjinën e kërpit duke përdorur kopje rezervë historike nga Kina dhe SHBA. Ai ka të gjitha informacionet domethënëse, si praktikat e kultivimit dhe korrjen, të shpjeguara qartë për klientët që të kuptojnë çdo aktivitet të përfshirë për t'u siguruar që ata nuk marrin asgjë më pak se produkte premium.

Procesi i prodhimit

Dixie Botanicals ka fokusin e saj kryesor në procesin e prodhimit pasi cilësia përcakton nëse ajo do të ruajë fluksin e klientëve në anën e saj apo jo. Kompania është legalizuar për të rritur kërpin dhe për të prodhuar produktet e saj duke përdorur procedura të sigurta që nuk do të ndikojnë negativisht në mjedis dhe njerëzit që konsumojnë produktet e saj. Si rezultat, ai përdor një ekip ekspertësh në fusha të ndryshme për të siguruar që secila pjesë të dalë me sukses. Së pari, kultivimi i bimëve të kërpit monitorohet nga afër nga ekspertë të bujqësisë për të siguruar që praktikohet vetëm bujqësia e qëndrueshme. Ata shmangin përdorimin e plehrave kimikë dhe pesticideve për të siguruar që asnjë nga grimcat të mos përfundojë në lëndën e parë që do të prodhojë produktet. Përveç mbështetjes në kërpin organik, ato përfshijnë gjithashtu lëndë të para të tjera të rëndësishme si vaji MCT për të rritur efektivitetin e shpejtë.

Pas korrjes së kërpit të pjekur plotësisht, ai dërgohet në objektin e tij prodhues, ndërsa është ende i freskët për përpunim të mëtejshëm. Një ekip kimistësh siguron përdorimin e metodave të duhura të prodhimit dhe minimizon kimikatin e përdorur për të shmangur rritjen e mundësive të kontaminimit të produkteve të tij. Ata përdorin CO2 për të marrë terpene dhe kanabinoidë të dobishëm nga bima e kërpit dhe përziejnë vajin e papërpunuar të ekstrakteve me përbërës të tjerë për të arritur cilësinë. CO2 përdoret gjerësisht për shkak të efektivitetit të tij për të nxjerrë vetëm pjesë të dobishme të bimës, përveçse është miqësor ndaj mjedisit në krahasim me metodat e tjera.

Pasi të jenë prodhuar produktet, çdo grup testohet nga një laborator i pavarur i palës së tretë për masat e sigurisë dhe cilësisë. Përgjegjësia që i është dhënë laboratorit është të sigurojë që të gjitha produktet të jenë pa ndotës të dëmshëm dhe të përmbajnë nivele të matshme THC dhe CBD. Nivelet e THC nuk duhet të kalojnë 0.3%, që është niveli optimal i kërkuar, dhe nivelet e CBD përputhen me ato të deklaruara në internet ose në secilën etiketë. Në fund të fundit, testet janë bërë, rezultatet janë postuar në internet dhe kodet QR janë dhënë në etiketat e produkteve për afirmimin e klientit. 

Gama e produkteve

Izolimi Botanik Dixie

Dixie Botanicals përdor ekstrakte të bimëve të kërpit CO2 për të prodhuar një nga izolimet më të mira në treg. Ato janë 100% të pastra dhe mund të përzihen si në ushqime ashtu edhe në pije për ata që preferojnë të shmangin testin natyral të kërpit. Përveç kësaj, ato aktualisht ofrojnë një formë të një izolimi me fuqi 1000 mg, në formë të ngurtë.

Dixie Botanicals Ushqimore

Nëse jeni duke kërkuar për mënyrën më diskrete dhe më të përshtatshme për të administruar dozën tuaj ditore të CBD, ju rekomandojmë gummies. Ndryshe nga produktet e tjera të tilla si toka dhe tinkturat, administrimi i mishrave të dhëmbëve bëhet me shumë lehtësi pasi mund ta bëni atë ndërsa vazhdoni me punët tuaja të përditshme. Kompania ofron mishrat e saj në një paketë prej 30, secila me 10 mg ekstrakte bimore kërpi dhe përbërës të tjerë si vaji MCT. Përveç kësaj, ato prodhohen në shije të ndryshme, si mango dhe shalqi, për të përmirësuar përvojën tuaj të përtypjes. Ato janë krijuar për të energjizuar trupin dhe për ta mbajtur mendjen tuaj aktive gjatë punës. Së fundmi, ato shiten nga 19.99 dollarë në 49.99 dollarë, në varësi të diapazonit të fuqisë që ju nevojitet.

Dixie Botanicals Topicals

Nëse keni një problem me lëkurën tuaj ose trupi juaj është i përpunuar, tematikat e Dixie Botanicals do t'ju ndihmojnë të adresoni lehtësisht nevojat tuaja. Megjithatë, ato ofrojnë vetëm dy lloje produktesh aktuale, por me shije dhe nivele të ndryshme fuqie (Salvation Balm dhe krem ​​kundër diellit). Kremi kundër diellit përmirëson relaksimin e trupit pas një dite të gjatë dhe është vegan. Për aplikim dhe efektivitet të lehtë, ato përzihen me përbërës të ndryshëm si vaji MCT i cili lejon përthithjen e shpejtë në lëkurë dhe elementë të tjerë natyralë si vaji i kamforit, dylli i bletës, vaji i livandës dhe druri i kedrit.

Tinctures Dixie Botanicals

Kompania përdor ekstrakte të bimëve të kërpit CO2 për të prodhuar një nga tinkturat më të mira në tregun CBD. Ato janë të formuluara në formë të izoluar së bashku me përbërës të tjerë të dobishëm si vaji MCT dhe vaji i kokosit. Çdo shërbim shoqërohet me pikatore të sakta të tregut për të ndihmuar klientët të administrojnë dozën e duhur. Së fundmi, ato shiten nga 20.99 dollarë në 59.99 dollarë, në varësi të nivelit të fuqisë.

Tinctures Dixie Botanicals

Nëse jeni duke kërkuar për administrimin më të mirë dhe më të përshtatshëm të dozës suaj ditore të CBD, atëherë kapsulat janë alternativa e dytë e gomës. Ato mund të administrohen menjëherë me ndihmën e pijeve ose pijeve tuaja të preferuara. Veçanërisht, ato janë vetëm për përdorim oral dhe secila kapsulë përmban 25 mg CBD.

Çfarë na pëlqen në lidhje me kompaninë

Ndryshe nga kompanitë e tjera CBD, Dixie Botanicals ka ofruar shumë informacion në lidhje me operacionet dhe produktet e saj për klientët që të kuptojnë angazhimin e saj për t'u siguruar që ata kujdesen për shëndetin dhe mirëqenien e tyre. Për më tepër, shumë informacione edukative janë dhënë në faqen e internetit për të ndihmuar klientët të kuptojnë rëndësinë e produkteve CBD. Për shkak të kësaj, ata kanë dëshmuar se janë ambasadorë të mirë të produkteve CBD në të 50 shtetet. Ata kanë lënë mënjanë interesat e tyre të fitimit dhe janë fokusuar në përmirësimin e kushteve të shëndetit dhe mirëqenies së njerëzve duke përdorur produkte me bazë kërpi.

Çfarë nuk na pëlqen në kompani

Edhe pse misioni i saj thekson se fokusi i tij është ofrimi i produkteve premium me çmime të konsiderueshme, çmimet e tyre janë pak më të larta se trendi aktual i tregut. Gjithashtu, ata priren të përqendrohen aq shumë te atletët sesa te shëndeti dhe mirëqenia e përgjithshme e të gjithë individëve që preferojnë produktet CBD për qëllime shëndetësore dhe mirëqenieje. Së fundmi, kodet e tyre QR nuk janë të aksesueshme, duke e bërë të vështirë për klientët të konfirmojnë rezultatet e tyre laboratorike. Kjo ka qenë një çështje e rëndësishme që i ka kushtuar shumë markave CBD një numër të konsiderueshëm klientësh.

Vendimi i Përgjithshëm

Edhe pse ne do t'i rekomandonim produktet e saj, pasi ato nuk përmbajnë çdo substancë të dëmshme që mund të ndikojë në trupin e përdoruesve, ata duhet të rishikojnë të jenë transparente në rezultatet e laboratorit. Për më tepër, kompania duhet të ulë pak çmimet e saj për të tërhequr më shumë klientë dhe për të ofruar zbritje për veteranë. Në përgjithësi, performanca e kompanisë është e shkëlqyeshme dhe ka dëshmuar të jetë një ambasador i markës CBD duke edukuar njerëzit mbi rëndësinë e përdorimit të produkteve CBD.

Barbara është një shkrimtare e pavarur dhe një këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA dhe Peaches and Screams. Barbara është e përfshirë në iniciativa të ndryshme arsimore që synojnë t'i bëjnë këshillat për seksin më të aksesueshme për të gjithë dhe të thyejnë stigmat rreth seksit në komunitete të ndryshme kulturore. Në kohën e saj të lirë, Barbara kënaqet duke ecur nëpër tregjet e vjetra në Brick Lane, duke eksploruar vende të reja, duke pikturuar dhe duke lexuar.

Më të fundit nga CBD