RISHIKIMI I ESENCAVE CBD 2022

RISHIKIMI I ESENCAVE CBD 2022

/

Megjithëse CBD Essence nuk garanton konsumatorët e saj që produktet e tyre do të kurojnë, trajtojnë ose shërojnë disa kushte (Administrata e Ushqimit dhe Barnave këshillon kundër kësaj), ajo krenohet me disa nga produktet CBD me cilësi më të lartë. Themeluesi, Dan Ballou, kuptoi se shumë marka përdorin lëndë të para të lira për të prodhuar në masë produkte CBD, të cilat rezultojnë të paefektshme. Ai u zhyt në kërkime, duke krijuar përfundimisht kompaninë. Na la përshtypje garancia 60-ditore e kompanisë për kthimin e parave, një çmim mesatar që është mjaft brenda tregut, testet rigoroze të palëve të treta dhe përdorimi i kërpit organik 100% natyral për prodhimin e produkteve të saj. Megjithatë, ne kuptuam se kthimet duhet të miratohen përpara se të marrin rimbursimet dhe procesi zgjat shumë. Përveç kësaj, ai nuk ofron zbulim reklamash, dhe është vetëm emaili i tij që është i disponueshëm 24/4. A po prisni të menaxhoni dhimbjen tuaj kronike me një produkt CBD? Provoni produktet e CBD Essence. Por para kësaj, lexoni rishikimin tonë të plotë për kompaninë.

Rreth kompanisë

Personi që qëndron pas krijimit të CBD Essence quhet Dan Ballou. E vendosur në Shën Petersburg, Florida, marka funksionon që nga viti 2014. Ai vuajti nga çrregullimi i hiperaktivitetit aktiv me mungesë të vëmendjes (ADHD), i cili e preku për një kohë të gjatë. Ai përdori disa receta farmaceutike, por nuk gjeti sukses me asnjë. Vetëm pas përdorimit të produkteve CBD ai përjetoi ndryshime pozitive, të cilat e bënë atë të kishte një interes të veçantë për artikujt CBD. Rrjedhimisht, ai filloi të hulumtonte kanabinoidin, por shpejt kuptoi se shumica e markave që prodhonin CBD po përdornin lëndë të para me cilësi të ulët për të prodhuar në masë produkte CBD shumë joefektive. Ai u përfshi më tej në studimet e CBD, duke lindur përfundimisht Thelbi i CBD.

Gjatë periudhës së tij të studimit, Dan kuptoi shumë gjëra rreth CBD, duke përfshirë atë që prodhimi i ekstrakteve të CBD 24 orë para dërgimit të tyre rrit efektivitetin e tyre. Rrjedhimisht, kompania mburret se në momentin që produktet e saj dërgohen, ato janë maksimumi 24 orë të vjetra. Marka beson gjithashtu se përdorimi i tendosjes 100% organike me origjinë të vetme vaj CBD-Kërpi i pasur rrit shanset për të prodhuar produkte premium me cilësi të lartë dhe siguron që ai t'i përmbahet kushteve të deklaruara gjatë mbarështimit dhe rritjes së kërpit të tij. Ndryshe nga shumica e markave që ofrojnë një garanci 30-ditore të kthimit të parave, CBD Essence ofron një garanci parash 60-ditore, gjatë së cilës klientët e pakënaqur marrin rimbursime të pakushtëzuara dhe shkëmbime për porositë e tyre.

Për më tepër, shumica e kompanive me reputacion kryejnë testime rigoroze të palëve të treta për të siguruar konsumatorët për cilësinë e produkteve të tyre. Ashtu si markat e tilla kryesore, CBD Essence drejton po aq rigorozitete nga palët e treta, dhe rezultatet e tij janë të disponueshme në internet në një faqe lehtësisht të aksesueshme. Në fakt, çdo produkt ka një certifikatë analize (CoA) pranë tij, duke detajuar raportet e laboratorit të cilësisë dhe fuqisë. Ne gjithashtu na pëlqeu përvoja jonë e blerjeve në faqen lehtësisht të lundrueshme sepse ishte mjaft intuitive. Ne e vlerësuam shërbimin e tij ndaj klientit 4.7/5 sepse ishte i kënaqshëm. Ka shumë mënyra për të arritur tavolinën e tij, duke përfshirë një telefonatë, dërgimin e një emaili ose përdorimin e veçorisë së bisedës live.

Syze

Çdo markë ka karakteristika të veçanta që e dallojnë atë. Po kështu, specifikimet e mëposhtme përcaktojnë Thelbin CBD;

 • Ekstraktet janë në formulime të spektrit të plotë dhe të plotë
 • Produktet kushtojnë 14 deri në 232 dollarë, duke akomoduar klientë të ndryshëm me kushte të ndryshme financiare
 • Mbështetja e veteranit ushtarak përmes zbritjeve pasi të jetë verifikuar identiteti i veteranit
 • Një garanci 60-ditore e kthimit të parave që lejon klientët e pakënaqur të paraqesin pretendime dhe të marrin rimbursime dhe shkëmbime pas miratimit
 • Nxjerrja e pastër dhe e sigurt e CO 2 superkritike për heqjen e CBD nga fibrat e kërpit
 • 25% ulje në të gjitha porositë
 • Testim rigoroz i palëve të treta për të ekzaminuar cilësinë dhe fuqinë e produktit
 • Kërpi me bazë në SHBA i përdorur nga kompania
 • Blerja dhe pagesa më vonë me këste lejohet përmes opsionit Sezzle
 • Kërpi i objektit është 100% organik
 • Metodat e konsumit të ekstraktit përfshijnë vapa, kapsula, karamele, produkte ushqimore dhe artikuj për kafshë shtëpiake
 • Prodhon produktet e saj në tufa të vogla 24 orë përpara dërgimit

Procesi i prodhimit

Ne nuk mund të përcaktonim se ku CBD Essence e merr kërpin e saj, por ne e kuptojmë se marka pretendon se përdor 100% praktika bujqësore organike për rritjen e saj të kërpit. Kërpi është 100% natyral dhe është i disponueshëm në llojin e një origjine, një hap që kompania pretendon se po e përdor për të siguruar që produktet e saj përfundimtare të jenë të cilësisë më të lartë. Sipas faqes zyrtare të internetit të CBD Essence, marka krenohet me përmirësimin e jetës së njerëzve duke u ofruar atyre produkte CBD me cilësi të lartë. Rrjedhimisht, ajo pretendon të prodhojë çdo produkt në inventarin e tij më së shumti 24 orë përpara dërgimit për t'i mbajtur ato të pacenuara dhe në cilësinë më të lartë të mundshme.

Kërpi korret dhe përcillet në objektin e prodhimit, ku CO superkritik2 metoda e nxjerrjes heq CBD nga fibrat e kërpit. Kjo është metoda më e sigurt dhe më e pastër në arenën CBD sepse përdor një prag të ulët termodinamik dhe presion për të nxjerrë CBD nga sipërfaqja e kërpit. Kushtet e tilla optimale e mbajnë ekstraktin pa kimikate, duke shpjeguar pse shumica e produkteve të prodhuara në atë mënyrë janë pa ndotës.

Pas nxjerrjes, CBD Essence i nënshtron ekstraktet e saj në një fazë kontrolli dhe konfirmimi të sigurisë. Ato paketohen dhe dërgohen në ambientet moderne të laboratorit për testim të palëve të treta, të cilat shqyrtojnë fuqinë e CBD dhe THC të produkteve kundrejt asaj që tregohet në etiketa. Marka vazhdimisht ngarkon rezultatet e testimit në faqen e saj të internetit dhe konsumatorët e saj mund t'i qasen lehtësisht nga faqja zyrtare. Për më tepër, marka pretendon të mbajë standardet më të larta të sigurisë për të siguruar që konsumatorët e saj nuk kanë asgjë tjetër veçse më të mirën për t'u përdorur si terapi alternative për kushtet e tyre mjekësore. Na bëri përshtypje filozofia e testimit të palëve të treta dhe metoda e nxjerrjes së pastër dhe të sigurt.

Përvojat e klientit dhe blerjes

Ne e shijuam përvojën tonë me faqen zyrtare të CBD Essence. Ishte lehtësisht i lundrueshëm dhe kishte disa mënyra për të arritur në zyrën e kujdesit ndaj klientit, megjithëse vetëm emailet ishin funksionale 24/7. Produktet CBD në inventarin e markës grupohen sipas kategorive, duke përfshirë CBD Vape, karamele, tinktura, kapsula, kafshë shtëpiake dhe aktuale. Përvoja ishte mjaft intuitive dhe varej nga preferencat dhe instinktet e dikujt. Pas zgjedhjes dhe shtimit të artikujve në karrocë, ju kërkohet të kontrolloni, të kyçni informacionin e faturimit dhe të kartës së kreditit ose të identifikoheni duke përdorur llogarinë tuaj nëse jeni klient që kthehet. Ekziston një kod promocional në faqen që përdoret për të aplikuar për zbritje të disponueshme. Transporti kryhet nga shërbimet e USPS dhe zakonisht zgjat pesë ditë nga dita e porositjes së produkteve. Nëse dërgesat shkojnë përtej pesë ditëve, jepet një numër për t'u kontaktuar në zyrën e kujdesit ndaj klientit.

Gama e produkteve

CBD Essence ka një linjë produktesh mjaft të gjera dhe ofron artikujt e mëposhtëm në inventarin e saj;

Kapsula i.CBD Essence

Këto formula liposomesh me spektër të plotë Kapsula CBD vijnë në dy përqendrime CBD; 35 mg dhe 100 mg për forcë të rregullt dhe shtesë, respektivisht. Ato kanë përbërës 100% tërësisht natyralë dhe janë të destinuara për përdorim oral. Për rezultate më të mira, ato duhet të merren me stomakun bosh dhe duhet pritur 1 orë para se të hahet.

ii.Tinkturat CBE Essence

Tani mund të shijoni kapsulat CBD nga CBD Essence që vijnë në formulime të spektrit të plotë për përfitime optimale. Ato përmbajnë shishe prej një deri në tetë ons dhe kanë efekte rrethuese. Çdo shishe ka deri në 30 doza dhe përmban 300 mg, 600 mg, 900 mg, 1000 mg, 1200 mg ose 2400 mg CBD totale. Ata kanë bazë vaji MCT për biodisponueshmëri të lehtë.

iii.CBD Essence Ushqimore

Një mënyrë e thjeshtë për të futur CBD direkt në qarkullimin e gjakut është duke marrë karamele të përtypur të CBD Essence. Ato vijnë në katër shije: nenexhik, mente portokalli, portokalli dhe çokollatë. Ato janë të disponueshme në formulime me spektër të plotë dhe kanë bazë vaji MCT për përthithje të lehtë.

iv. Produktet CBD Essence Pet

A ngatërrohet dhe shpërqendrohet lehtë kafsha juaj? Përmirësoni gjendjen e tij duke përdorur pika CBD Essence për kafshët shtëpiake. Kjo është një mënyrë e bukur dhe efektive për të plotësuar dietën e shokut tuaj duke përmirësuar në mënyrë drastike gjendjen e tij. Tinkturat merren nga goja ose shtohen në ushqime dhe pije për kafshët shtëpiake.

v.CBD Essence Vape

Kjo linjë ofron komplete fillestare vape dhe lëngje vape. Të gjithë kanë dy përqendrime, 420 mg dhe 840 mg CBD totale. Për më tepër, ato kanë vajra bimore natyrale dhe pa aditivë apo ngjyra artificiale. Lëngjet e vapës janë me aromë të ëmbël për kënaqësi optimale.

vi.Tematikat e esencës së CBD

A ju dhembin muskujt? CBD Essence ju ka mbuluar përmes linjës së saj aktuale të produkteve. Kremi i gjithanshëm dhe fërkimi i muskujve tani ndihmojnë në rritjen e dhimbjes së muskujve dhe nyjeve. Ato janë të disponueshme në enë 2 oz dhe rreptësisht për aplikim topikal. Të dyja janë lehtësisht të absorbueshme.

Çfarë na pëlqen në lidhje me kompaninë

Rishikimi ynë u identifikua me shumë gjëra rreth CBD Essence dhe i gjeti ato veçanërisht të pëlqyeshme. Për shembull;

 • Përdorimi i kërpit 100% organik do të thotë që produktet janë pa ose të ulëta në pesticide, herbicide, plehra dhe ndotës
 • Prodhimi i produkteve CBD 24 orë përpara dërgimit i garanton konsumatorit cilësinë e artikullit të porositur
 • Disa zbritje duke përfshirë 25% për të gjitha porositë
 • Nëpërmjet opsionit të pagesës Sezzle, marka lejon që dikush të blejë tani dhe të paguajë më vonë me këste
 • Faqja zyrtare e internetit është lehtësisht e lundrueshme dhe ofron detaje të plota rreth themeluesit dhe anëtarëve që përbëjnë ekipin e ekspertëve
 • Përdorimi i një lloji kërpi me origjinë të vetme siguron cilësinë e produkteve përfundimtare
 • Garancia 60-ditore e kthimit të parave u jep klientëve të pakënaqur një kohë të gjatë për të paraqitur pretendime për rimbursime ose shkëmbime
 • Marka ofron mënyra të shumta për të arritur në departamentin e saj të kujdesit ndaj klientit, duke përfshirë një numër telefoni për të thirrur, një email për të dërguar një mesazh dhe një veçori bisede me të cilën mund të angazhohet një përfaqësues i shërbimit ndaj klientit në një bisedë të drejtpërdrejtë.
 • Kryerja e testeve rigoroze të palëve të treta verifikon cilësinë e produktit dhe siguron klientët për sigurinë e asaj që ata po konsumojnë
 • Mbështetja e komunitetit të veteranëve ushtarakë përmes zbritjeve është një mënyrë për të thënë faleminderit për shërbimet e veteranëve
 • Rezultatet e testeve laboratorike të palëve të treta janë lehtësisht të disponueshme përmes CoA

Çfarë nuk na pëlqen në lidhje me kompaninë

CBD Essence ka linjat e saj të dobëta si një monedhë me dy anë, një kokë dhe një bisht. Edhe pse ato mund të jenë të parëndësishme, kushtimi i vëmendjes dhe hekurosja e kthesave zgjeron bazën e klientëve të markës. Këtu janë disa gjëra që nuk i vlerësuam për markën;

 • Nuk është as i certifikuar nga cGMP dhe as nuk punon brenda kornizave operacionale të cGMP
 • Nuk është e certifikuar nga USDA për praktikat e bujqësisë organike, pavarësisht se pretendon se aplikon metoda organike në rritjen e kërpit.
 • Ai nuk zbulon zbulimin e reklamuesit të tij
 • Megjithëse kujdesi ndaj klientit është i arritshëm në disa mënyra, është vetëm emaili që është i disponueshëm 24/7
 • Megjithëse ka një garanci 2-mujore të kthimit të parave, produktet e kthyera CBD kërkojnë shumë kohë për t'u miratuar, duke vonuar të gjithë procesin

Verdikti ynë i përgjithshëm

Na pëlqeu rishikimi ynë për CBD Essence. Kompania me bazë në Florida e nisur në vitin 2014 u ofron klientëve të saj disa zbritje në çdo kohë, jep 60 ditë për kthimin e mallrave nën standarde, përdor kërp 100% organik, kryen teste rigoroze të palëve të treta, përdor rezultatet e testimit në një faqe lehtësisht të aksesueshme dhe ofron mënyra të shumta për të arritur në zyrën e saj të kujdesit ndaj klientit. Megjithatë, ai nuk ofron të sigurojë zbulimin e reklamuesit, ka një politikë të rreptë të miratimit të kthimit dhe ka emailin si mjetin e vetëm për ta arritur atë në baza 24/7. Prandaj, është një kompani e mirë dhe hekurosja e disa kthesave do ta ndihmojë atë të arrijë lartësi të reja biznesi.

MS, Universiteti Durham
GP

Puna e mjekut të familjes përfshin një gamë të gjerë diversiteti klinik, i cili kërkon njohuri dhe erudicion të gjerë nga një specialist. Megjithatë, besoj se gjëja më e rëndësishme për një mjek familjar është të jetë njerëzor, sepse bashkëpunimi dhe mirëkuptimi mes mjekut dhe pacientit janë vendimtare për të siguruar kujdes të suksesshëm shëndetësor. Në ditët e mia të pushimit, më pëlqen të jem në natyrë. Që në fëmijëri kam qenë e pasionuar pas shahut dhe tenisit. Sa herë që kam pushim, më pëlqen të udhëtoj nëpër botë.

Më të fundit nga CBD