RISHIKIM CBD i KATS BOTANICALS

RISHIKIM CBD i KATS BOTANICALS

/

Kats Botanicals synon të përmirësojë shëndetin dhe mirëqenien e njeriut duke përdorur produkte të cilësisë organike. Produktet e tyre janë 100% me bazë bimore dhe të testuara nga një laborator i pavarur me reputacion i palëve të treta për të konfirmuar cilësinë dhe sigurinë e tyre për përdorim. Pavarësisht se kompania performon mesatarisht në treg, ajo ende jep shumë burime dhe fonde për të siguruar cilësinë dhe kënaqësinë e klientit të respektohet plotësisht. Meqenëse shumica e kompanive brenda industrisë ushqimore dhe ilaçeve kanë ofruar produkte të kontaminuara, ato fokusohen në nivelet e pastërtisë së produktit të tyre nga niveli i farës. Të gjithë përbërësit e përzier në produkte janë organikë dhe janë provuar efektivë për qëllimin e tyre. Meqenëse bima e kërpit është përbërësi kryesor i tyre, ato sigurojnë që bujqësia e qëndrueshme të mbahet dhe dekurajojnë përdorimin e plehrave kimike dhe pesticideve. Veçanërisht, diapazoni i fuqisë së produktit të tyre është disi i gjatë, nga 10 mg në 2500 mg CBD me një gamë çmimesh prej 29.99 dollarë deri në 169.99 dollarë. Në këtë përmbledhje, ne kemi zbuluar informacione të rëndësishme që do t'ju ndihmojnë të kuptoni kompaninë, produktet e saj, prodhimin dhe shumë më mirë.

Rreth kompanisë

Kats Botanicals u themelua në vitin 2016 nga Justin Kats, qëllimi i të cilit ishte të ofronte zgjidhje natyrale me cilësi të lartë për të përmirësuar shëndetin dhe mirëqenien e njeriut. Për të arritur misionin e saj (t'u ofrojë konsumatorëve produkte të pastra dhe të sigurta me çmime të përballueshme), Kats punësoi një ekip ekspertësh dhe profesionistësh si kimistë dhe mjekë, zhvillues ueb, shkrimtarë, tregtarë dhe një ekip studiuesish për të siguruar që gjithçka të funksionojë pa probleme dhe të jetë në rregull. përfitimi i klientit përpara kompanisë. Edhe pse ato nuk janë çertifikuar nga BBB dhe USDA, ato janë çertifikuar nga FDA. Përveç kësaj, meqenëse jemi të interesuar për reputacionin e secilës kompani, vendosëm të kontrollonim nëse ata kishin marrë ndonjë paralajmërim nga FDA, por nuk kishte asnjë.

Përveç kësaj, për klientët që mund të kenë ndonjë shqetësim që ka nevojë për sqarim, ju rekomandojmë të kontaktoni ekipin mbështetës të kompanisë. Ata kanë mënyra të shumta për të kontaktuar ekipet e tyre mbështetëse, si adresa e emailit ([email mbrojtur]), numrin e telefonit (877 301-9923), kutinë e bisedës ose adresën fizike (Kats Botanicals 619 Old Hickory Blvd Tennessee 37138). Ekipi i tij mbështetës po strehon të anketuarit brenda 24 orëve. Meqenëse ne donim ta konfirmonim këtë, ne i kontaktuam ata përmes emailit në lidhje me praktikat e tyre bujqësore rigjeneruese. Email-i ynë iu përgjigj brenda pesë orëve, i saktë, por deri në pikën.

Rrjedhimisht, meqenëse kompania duhet të mbajë gjurmët e reputacionit të saj, produkteve, sistemeve mbështetëse dhe anëtarëve të ekipit, ajo ka një faqe rishikimi ku klientët duhet të japin komente të sinqerta ose vlerësime në varësi të ndërveprimit të tyre me njërën nga të treja (produktet, uebsajti, dhe mbështetjen e klientit). Kompania ka mbledhur mbi 13,000 komente, nga të cilat 90% e tyre janë pozitive. Megjithatë, komentet negative janë përgjigjur për të siguruar me mirësjellje klientët se do të kryheshin rregullimet e nevojshme. Ata gjithashtu kanë platforma të mediave sociale që bashkojnë klientët dhe i lejojnë ata të ndërveprojnë drejtpërdrejt me njëri-tjetrin ose me kompaninë. Platformat e tyre të mediave sociale kanë grumbulluar trafik prej mbi 10,000 ndjekësve. Përveç qëllimeve të ndërveprimit, klientët mund të kontaktojnë ekipin mbështetës për më shumë udhëzime: Facebook, Instagramdhe Twitter. Ato përdoren gjithashtu për të mbajtur klientët të informuar për tendencat ose produktet e reja.

Për ata që do të donin të provonin produktet e tyre ekskluzive, faqja e internetit e kompanisë është e mirëpërcaktuar dhe ka një katalog të jashtëzakonshëm produktesh (ndonëse të kufizuar). Filloni të bëni blerje duke klikuar në "Blini të gjitha" në menynë kryesore, e cila gjithashtu do t'ju ridrejtojë në katalogun e produkteve. Megjithëse linja e tyre e produkteve është e kufizuar, ata kanë zgjeruar produktet që kanë në shije të ndryshme dhe në një gamë të gjerë fuqie për të përmbushur kërkesa të ndryshme unike për të kapur një treg më të gjerë. Përveç kësaj, meqenëse klientët mund të dëshirojnë të gjejnë më shumë për produktet që do të blejnë, kompania ofron një përshkrim të detajuar të kënaqshëm të produktit, i cili arrihet duke klikuar në secilin produkt. Disa nga përshkrimet domethënëse të ofruara përfshijnë elementet, fuqinë, shijen, qëllimin, administrimin, dozën dhe çmimin. Nëse jeni të kënaqur me mishërimet, mund të vazhdoni dhe t'i shtoni ato në shportën tuaj të blerjeve. Më e rëndësishmja, nëse mund t'ju duhet të hiqni ndonjë produkt nga karroca juaj e blerjeve, është mjaft e lehtë; klikoni në "Hiq nga karroca". Përvoja jonë e blerjes ishte magjepsëse dhe nuk përjetuam ndonjë aktivitet të dyshimtë që mund të na bënte të ngremë alarmin.

Produktet tona u dorëzuan në ditën e tretë, pas konfirmimit të porosisë. Kompania na kishte dërguar një numër gjurmimi përmes emailit, i cili na ndihmoi të gjurmojmë produktet derisa ato të dorëzoheshin në vendndodhjen tonë. Kats Botanicals ka besim në produktet e saj dhe ofron një garanci 30-ditore të kthimit të parave për klientët që nuk i shohin produktet e tyre efektive. Përveç kësaj, ata u bëjnë thirrje të gjithë klientëve që të kontrollojnë produktet pas mbërritjes për t'u siguruar që ato janë në gjendje të mirë; nëse ndryshe, ata duhet të kërkojnë shkëmbim përmes ekipit mbështetës brenda 24 orëve; asnjë shkëmbim nuk do të lejohet pas 24 orëve.

Procesi i prodhimit

Edhe pse ata e marrin kërpin e tyre nga Kolorado, si shumica e kompanive CBD në kërkim të kërpit cilësor, ata e rritin atë në malin shkëmbor të Kolorados në një zonë me lartësi të madhe. Praktikat bujqësore janë nën mbikëqyrje dhe monitorim të ngushtë për t'u siguruar që plehra artificiale ose pesticide janë futur për të nxitur rritjen më të shpejtë të bimës së kërpit. Meqenëse e rritin kërpin e tyre në zona shkëmbore, ata përdorin një metodë të specializuar me pika për të ujitur bimën e tyre. Edhe pse ata mbështeten shumë në bimën e kërpit, e cila mbart një përqindje më të madhe të përbërësve të përgjithshëm, ata gjithashtu kanë elementë të tjerë të rëndësishëm natyrorë të miratuar nga ekipi i tyre i studiuesve dhe ekspertëve mjekësorë për të garantuar sigurinë dhe efektivitetin.

Përpunimi fillon menjëherë pasi kërpi të arrijë në objektin e prodhimit, të certifikuar nga FDA. Meqenëse ata janë të interesuar vetëm për kanabinoidet dhe terpenet e dobishme, ata përdorin etanol, i cili është i paefektshëm në krahasim me CO2. Përveç kësaj, shumica e kompanive preferojnë CO2 pasi është miqësor ndaj mjedisit në krahasim me etanolin ose çdo metodë tjetër të nxjerrjes. Kimistët e tyre sigurojnë që kimikatet e duhura të përdoren gjatë përpunimit dhe minimizojnë numrin e përgjithshëm të kimikateve për të minimizuar rrezikun e kontaminimit të mjedisit dhe produkteve përfundimtare.

Pasi produktet të jenë krijuar, ato testohen nga një laborator i pavarur i palëve të treta për sigurinë dhe afirmimin e cilësisë. Meqenëse kishim porositur disa goma dhe tinktura për të na ndihmuar të konfirmonim raportet e tyre laboratorike, vendosëm të skanonim kodet QR të ofruara në ngjitësit e tyre. Të gjitha produktet nuk kishin sasi të dallueshme të THC dhe ndotësve. Ne vumë re disa ndryshime në nivelet e fuqisë, megjithëse ishte midis intervaleve të pranueshme prej 2%; gomat kishin 6.2%, ndërsa tinkturat ishin 3.4%.

Gama e produkteve

Pavarësisht se kompania është legalizuar për t'u angazhuar në bujqësi organike, ata janë gjithashtu prodhues të ligjshëm të produkteve me bazë kërpi. Ai përdor bimë organike të kërpit, vaj MCT dhe elementë të tjerë natyrorë për të zhvilluar formulime të ndryshme në spektër të plotë. Produktet e saj përfshijnë mishrat e dhëmbëve, tinkturat, izolatet dhe topikët; ata nuk ofrojnë kapsula dhe produkte për kafshët shtëpiake.

Tinkturat e Kats Botanicals CBD

Tinkturat prodhohen me ekstrakte bimore të kërpit CO2 së bashku me vajin MCT në formulimin me spektër të plotë. Para se të dalin në treg, ato shqyrtohen nga laboratori për t'u siguruar që janë 100% të pastra dhe përmbajnë sasinë e etiketuar të CBD dhe THC. Përveç kësaj, edhe pse ato ofrohen në një shishe 30 ml, ato vijnë në diapazon të ndryshëm të fuqisë nga 500 mg deri në 2500 mg. Përveç kësaj, çdo porcion përmban një pikatore tregu për t'i lejuar klientët të administrojnë dozën e saktë prej 1 ml në ditë. Rekomandohet të vendosni pikën prej 1 ml nën gjuhë për rreth një minutë përpara se ta gëlltisni për të dhënë efekt. Edhe pse ato rekomandohen të administrohen nga goja ose nëngjuhësore, ato gjithashtu mund të shtohen në pijen ose ushqimin tuaj të preferuar.

Kats Botanicals CBD Isolate

Meqenëse shumë pak kompani ofrojnë izolime, ato kanë përfituar nga produktet e tyre të izoluara për të fituar famë në tregun CBD. Pavarësisht se përdoren në formë pluhuri, ato janë formuluar në spektër të plotë duke përdorur kërpin organik dhe vaj MCT dhe janë 100% të pastër. Përveç kësaj, ato nuk kanë sasi të dallueshme të THC dhe janë të matur. Kompania rekomandon klientët të fillojnë me një dozë të ulët, pasi ato përparojnë në një fund të lartë në varësi të reagimit të trupit; aktualisht, ata ofrojnë vetëm formulim 1000 mg, i cili shkon në 29.99 dollarë.

Kats Botanicals CBD Topicals

Nëse jeni duke kërkuar për produkte të sigurta për t'u aplikuar në lëkurën tuaj për të lejuar relaksim dhe për ta mbajtur lëkurën tuaj të hidratuar gjatë gjithë kohës, duhet të konsideroni produktet Kats Botanicals. Ato janë të formuluara me ekstrakte të bimëve të kërpit CO2, midis elementëve të tjerë natyralë si gjalpi, vaji MCT, dylli i bletës dhe elementë të tjerë të rëndësishëm për të lejuar përthithjen dhe aplikimin e lehtë. Ndryshe nga produktet e tjera, ato janë vetëm për përdorim aktual dhe shiten nga 24.99 dollarë në 79.99 dollarë në varësi të fuqisë dhe llojit të produktit. Ata aktualisht ofrojnë kremra, rrotulla dhe salcë.

Kats Botanicals Gummies

Nëse jeni duke kërkuar për mënyrën më të përshtatshme dhe të matur për të marrë dozën tuaj ditore të CBD, merrni parasysh blerjen e gomës. Lëvizja me ta është mjaft e lehtë dhe mund të administrohet ndërsa vazhdoni me punët tuaja të përditshme. Kompania rekomandon jo më shumë se dy çamçakëz në ditë që ofrohen në fuqinë prej 10 mg secila dhe të jenë në një paketë prej 30. Aktualisht, kompania ofron vetëm gummies me manaferra me 29.99 dollarë.

Çfarë na pëlqen në lidhje me kompaninë

Kompania ofron produkte cilësore që janë organike dhe jo OMGJ. Pavarësisht se objekti i tyre i prodhimit është certifikuar nga GMP, të gjitha produktet e saj janë çertifikuar si organike dhe janë testuar për pastërtinë dhe afirmimin e fuqisë përpara se të dalin në treg. Përveç kësaj, ata merren me bujqësi natyrore, gjë që ndihmon kërpin e tyre të ekzistojë natyrshëm deri në periudhën e vjeljes. Klientët që nuk i shohin produktet e tyre efektive lejohen t'i kthejnë produktet për një rimbursim të plotë brenda 3o ditësh. Së fundi, ata ofrojnë 15% zbritje ushtarake dhe konsiderojnë zbritje për njerëzit që jetojnë me aftësi të kufizuara afatgjata.

Çfarë nuk na pëlqen në kompani

Edhe pse Kats Botanicals përmban përparësi të shumta, disa fusha kanë nevojë për përmirësim për t'i përmirësuar ato. Disa produkte nuk kanë kode QR, duke e bërë të vështirë për klientët të verifikojnë rezultatet e laboratorit të deklaruara në etiketa. Përveç kësaj, ata ofrojnë vetëm transport falas për njerëzit që kanë tejkaluar blerjet e porosive prej $100. Së fundmi, ata kanë emaile të rënda marketingu, të cilat shumica e klientëve nuk i pëlqejnë.

Vendimi i Përgjithshëm

Edhe pse ne rekomandojmë produktet e saj, ka disa dobësi që duhet të adresohen për të mbështetur konkurrencën e rëndë. Ne besojmë se Kats Botanicals ka vend për përmirësim pasi ka ekspertë që shikojnë çdo proces që nga niveli i farës derisa produktet të jenë në duart e konsumatorëve. Përveç kësaj, ata duhet të zgjerojnë linjën e tyre të produkteve dhe të ofrojnë produkte të ndryshme në trend, si p.sh. produktet e vapës dhe kafshëve shtëpiake për të tërhequr një treg më të gjerë.

Ieva Kubiliute është psikologe dhe këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet dhe shkrimtare e pavarur. Ajo është gjithashtu një konsulente e disa markave të shëndetit dhe mirëqenies. Ndërsa Ieva është e specializuar në mbulimin e temave të mirëqenies, duke filluar nga fitnesi dhe ushqimi, te mirëqenia mendore, seksi dhe marrëdhëniet dhe kushtet shëndetësore, ajo ka shkruar për një sërë temash të stilit të jetesës, duke përfshirë bukurinë dhe udhëtimin. Pikat kryesore të karrierës deri më tani përfshijnë: shëtitje luksoze në Spa në Spanjë dhe bashkim me një palestër në Londër me 18 mijë funte në vit. Dikush duhet ta bëjë! Kur ajo nuk është duke shkruar në tavolinën e saj - ose duke intervistuar ekspertë dhe studime të rasteve, Ieva mbaron me joga, një film të mirë dhe kujdes të shkëlqyeshëm për lëkurën (sigurisht të përballueshme, ka pak gjëra që ajo nuk di për bukurinë buxhetore). Gjërat që i sjellin asaj gëzim të pafund: detoksifikimi dixhital, latte me qumësht tërshërë dhe shëtitje të gjata në fshat (dhe ndonjëherë vrapime).

Më të fundit nga CBD