RISHIKIM PAW CBD

RISHIKIM PAW CBD

/

Produktet e kafshëve shtëpiake kanë fituar famë brenda tregut CBD dhe disa kompani kanë vendosur të specializohen vetëm në produktet shtazore, mes tyre është edhe Paw CBD. Ajo prodhon produkte me cilësi të lartë të ngjashme me standardet njerëzore duke u dhënë atyre një avantazh të shtuar për shumicën e pronarëve të kafshëve shtëpiake që kanë nevojë për cilësi ekskluzive. Produktet e saj janë jo-OMGJ dhe organike, të dizajnuara për të trajtuar shëndetin dhe mirëqenien për macet, qentë dhe kafshët e tjera. Përveç kësaj, shumica e tyre janë krijuar për të relaksuar mendjet e kafshëve shtëpiake dhe për të reduktuar stresin nga ndarja, ndryshimi i mjedisit dhe ankthi. Pavarësisht ofrimit të cilësisë, çmimet e produkteve të tyre janë disi mesatare në krahasim me kompanitë e tjera që janë specializuar edhe në produktet e kafshëve shtëpiake. Përveç kësaj, ndryshe nga shumica e kompanive që ofrojnë një garanci 30-ditore të rimbursimit të plotë, ato ofrojnë 60 ditë, që është një mënyrë për të treguar se janë të sigurt në produktet e tyre. Produktet e saj dërgohen me shpejtësi dhe ekipi mbështetës i përgjigjet shpejt shqetësimeve të klientëve. Kompania u njoh si kompania më e mirë Pet CBD sipas një sondazhi të bërë me mbi 40,000 njerëz nga Kantar. Ju lutemi, vazhdoni të lexoni rishikimin tonë për të mësuar më shumë rreth Paw CBD.

Rreth kompanisë

Paw CBD është një nga kompanitë më të mira CBD për kafshët shtëpiake, e krijuar për të ofruar produkte shtazore premium që do t'ju ndihmojnë të ruani shëndetin dhe mirëqenien e kafshës suaj. Meqenëse ata kanë ofruar vazhdimisht produkte cilësore, ata janë njohur gjerësisht dhe madje kanë fituar çmimin si prodhuesit më të mirë të produkteve për kafshët shtëpiake nga Kantar, i cili vlerësoi mbi 40 000 pronarë kafshësh shtëpiake që kanë përdorur produktet e tyre. Megjithëse kompania nuk ka ofruar shumë informacion në lidhje me themeluesit dhe anëtarët e ekipit të saj, ajo operon nën kompaninë e saj mëmë, CBD MD. Përveç kësaj, ekipi i tij përbëhet nga mjekë veterinarë të kualifikuar dhe me përvojë që mbikëqyrin funksionimin e tyre.

Kompania i ka dhënë përparësi kënaqësisë së klientit për të siguruar që ata të ruajnë reputacionin e tyre të mirë në treg. Për ta arritur këtë, ajo jo vetëm që prodhon produkte cilësore, por gjithashtu ofron sisteme të fuqishme që lejojnë navigim të lehtë. Marrja e informacionit për kompaninë është mjaft e lehtë pasi ata kanë dhënë informacion adekuat në lidhje me markën dhe operacionet e tyre tregtare. Për më tepër, katalogu i produkteve të tij është lehtësisht i aksesueshëm nën “BLINI TË GJITHA PRODUKTET”, i ndarë më tej në dy pjesë (për qentë dhe macet). Produktet emërtohen sipas qëllimit të tyre, si përtypet Hip+Joint dhe tinktura qetësuese. Nëse është edhe hera juaj e parë, por nga marka, duhet të konsideroni të kontrolloni përshkrimin e produktit të ofruar për t'u siguruar që e kuptoni më mirë produktin. Për të hyrë në këtë informacion ju duhet të klikoni në produktin specifik. Disa nga përshkrimet e produktit përfshijnë përbërësit, numrin ekzistues të shijeve, llojin e formulimit, qëllimin, administrimin dhe dozën e saktë. Përveç kësaj, rezultatet e laboratorit për secilin produkt janë dhënë një lidhje të ndryshme dhe mund të shkarkohen ose printohen për qëllime regjistrimi.

Meqenëse jemi të shqetësuar me sisteme të ndryshme të kompanive CBD, vendosëm të porosisim disa produkte për të kontrolluar efektivitetin e sistemit të saj dhe për të konfirmuar rezultatet e laboratorit të ofruara. Shtimi i produkteve në shportën e blerjeve është mjaft i thjeshtë. Gjatë shtimit dhe heqjes së produkteve, nuk kemi hasur në ndonjë teknikë apo aktivitet të dyshimtë që do të ngrinte alarmin ndaj kompanisë. Pas verifikimit të pagesave, morëm një email konfirmimi me listën e produkteve, një numër gjurmimi dhe ditët e pritshme të dorëzimit (brenda 3 ditëve). Veçanërisht, ata ofrojnë transport falas. Në rastin tonë, ne i morëm produktet tona të nesërmen, gjë që ishte e jashtëzakonshme. Krahasimi i dorëzimit të tij me kompani të tjera është i shpejtë pasi shumica e tyre ofrojnë shpërndarje deri në shtatë ditë. Përveç kësaj, ato ishin të paketuara në mënyrë diskrete.

Ne vlerësuam raportet e tyre laboratorike duke skanuar kodet QR të përdorura në secilën etiketë. Macet e tyre vaj CBD kishte tejkaluar pak variancën maksimale të fuqisë të vendosur nga FDA pasi ne morëm 12%, në vend të 10% dhe më poshtë. Ngjitëset e tyre dhe rezultatet e fuqisë në internet treguan 300 mg CBD, por ne morëm 335.05%. Megjithatë, nuk kishte sasi të dallueshme të ndotësve si tretës, mykotoksina ose metale të rënda. Përveç kësaj, produkti nuk kishte sasi të dallueshme të THC.

Rrjedhimisht, nëse keni ndonjë shqetësim që mendoni se nuk është sqaruar, mund të vizitoni faqen e tij FAQ përpara se të arrini ekipin e tij mbështetës. Faqja është ndarë në pjesë (si të përdoret CBD me kafshët shtëpiake, CBD dhe siguria e kafshëve shtëpiake, dhe FAQ të përgjithshme për CBD). Disa nga pyetjet e adresuara përfshijnë se çfarë janë kanabinoidet, a është CBD e putrës vetëm për macet dhe qentë dhe sa kohë duhet për të qenë efektive. Përgjigjet janë të detajuara janë të kënaqshme.

Nëse nevojat tuaja nuk janë adresuar, mund të kontaktoni ekipin e tij mbështetës me telefon (888-465-5489), adresën e emailit ([email mbrojtur]), ose adresën fizike. Kompania nuk ofron kuti mesazhesh ose kuti bisede. Ne drejtuam ekipin e tij mbështetës në lidhje me metodat bujqësore të përdorura për të rritur kërpin e tyre. Brenda pesë orëve, përfaqësuesi i ekipit të tyre mbështetës na u përgjigj me mirësjellje me një përgjigje të detajuar që kënaqi secilin prej nesh.

Procesi i prodhimit

Pavarësisht se ferma e tyre e kërpit ndodhet në Kolorado, i gjithë përpunimi kryhet gjithashtu brenda zonës për të maksimizuar cilësinë. Kompania është certifikuar nga FDA si një kultivues ligjor i prodhuesve të kërpit dhe CBD. Përveç kësaj, përpara se ndonjë lëndë e parë të përdoret gjatë përpunimit, ajo duhet të testohet nga laboratori i tyre i pavarur i palëve të treta, i cili është certifikuar nga ISO për të siguruar që ato janë 100% organike. Për të marrë kërpin cilësor, ekspertët monitorojnë nga afër rritjen e tij dhe sigurojnë se zbatohet vetëm bujqësia rigjeneruese për të shmangur kontaminimin e produkteve. Gjatë ushqimit të kërpit, ata shmangin përdorimin e plehrave artificiale dhe pesticideve pasi synojnë të ofrojnë produkte cilësore dhe të pastra. Janë marrë parasysh edhe elementë të ndryshëm efektivë natyralë, megjithëse ato duhet të testohen përpara se të përzihen në produkte. Vajit MCT i është dhënë përparësi në të gjitha produktet pasi rrit përthithjen e shpejtë, duke lejuar efektivitet të menjëhershëm.

Ashtu si shumica e kompanive CBD, ajo gjithashtu përdor metodën e nxjerrjes së CO2 për të marrë elementë të dobishëm nga bima e kërpit. Metoda konsiderohet si standarde e lartë dhe e pastër, sepse është gjithashtu miqësore me mjedisin në krahasim me të tjerat, si etanoli. Pas nxjerrjes, produktet përpunohen me kimikate minimale për të ulur rrezikun e kontaminimit të tyre. Një laborator i pavarur i palës së tretë është i mandatuar të vlerësojë të gjitha produktet për t'u siguruar që ato janë të sigurta për konsum dhe përmbajnë sasinë e kërkuar të CBD dhe THC. Gjithashtu, për sigurinë e konsumatorëve, duhet të pohohet se të gjitha produktet nuk kanë asnjë ndotës të dëmshëm si metale të rënda, konservues të panevojshëm dhe përbërës sintetikë, ndër të tjera. Rezultatet janë postuar më pas dhe kodet QR janë dhënë për verifikimin e klientit.

Gama e produkteve

Të gjitha produktet janë të formuluara ose në spektër të plotë ose në formulim me spektër të gjerë. Kompania sugjeron dozën e saktë dhe administron produktin nën përshkrimin e produktit. Si rezultat, ju do të jeni në gjendje të përdorni dozën e dhënë, e cila përcaktohet nga madhësia dhe mosha e kafshës shtëpiake.

Tinkturat e putrave CBD

Tinkturat janë të disponueshme si për qentë ashtu edhe për macet, të përfituara në shije të ndryshme që i bëjnë ato të parezistueshme. Aktualisht, kompania ofron 150 mg, 3000 mg, 750 mg, 3000 mg dhe 750 mg CBD ose në gjalpë kikiriku ose djathë të pjekur, gjë që rrit dëshirën e kafshëve shtëpiake për të pasur më shumë. Produktet janë formuluar duke përdorur ekstrakte bimore të kërpit CO2 dhe vaj MCT për të maksimizuar efektivitetin. Përveç kësaj, çdo fuqi përdoret në një shishe 30 ml dhe vjen me një pikatore të saktë tregu për të ndihmuar pronarët e kafshëve shtëpiake t'u japin kafshëve të tyre dozën e rekomanduar. Së fundmi, kompania rekomandon përdorimin oral ose nëngjuhësor në vaktet e preferuara të kafshës suaj nëse nuk shtohen.

Paw CBD Ushqimore

Edhe pse kompania ofron ushqime për qen dhe mace, ato janë në shije të ndryshme. Trajtimet e qenve ofrohen në gjalpë kikiriku dhe djathë, ndërsa përtypjet e maceve janë me shije gjeli deti. Pavarësisht ndryshimit në shije, të gjithë ata synojnë të shërbejnë të njëjtin funksion të reduktimit të stresit dhe qetësimit të ankthit. Secila nga sa më sipër është formuluar në spektër të gjerë dhe ofrohet në fuqinë prej 150 mg, 600 mg dhe 300 mg CBD. Përveç kësaj, vaji MCT është përfshirë gjithashtu si një nga përbërësit kryesorë për të maksimizuar efektivitetin e shpejtë. Së fundi, ato vijnë në një paketë prej 30 dhe janë vetëm për përdorim oral.

Topicals CBD

Produktet aktuale për kafshët shtëpiake me putrat synojnë të përmirësojnë pamjen e kafshës suaj, duke e bërë atë të duket e adhurueshme. Ato janë prodhuar duke përdorur ekstrakte organike të kërpit së bashku me vajin MCT për thithjen e lehtë në lëkurën e kafshës shtëpiake. Kompania rekomandon që të aplikohet në zona të veçanta. Aktualisht, kompania ofron vetëm Pet Balm për qentë në fuqinë 500 mg (spektër të gjerë).

Çfarë na pëlqen në lidhje me kompaninë

Edhe pse shumica e kompanive tani prodhojnë produkte për kafshët shtëpiake, shumë pak janë specializuar vetëm në produktet shtazore. Pavarësisht se janë produkte për kafshët shtëpiake, kompania përdor kërpin e rritjes së SHBA-së në Kolorado, kërpin më të mirë në të gjithë SHBA-në, i ndjekur nga Oregon. Përveç kësaj, megjithëse ofrojnë transport falas pavarësisht nga shuma minimale e shpenzuar, ato ofrojnë dërgesë të shpejtë (2 deri në 3 ditë). Ata gjithashtu kanë fituar një çmim si prodhuesi më i mirë i produkteve për kafshët shtëpiake në SHBA nga Kantar. Së fundmi, ata testojnë të gjitha produktet e tyre për t'u siguruar që janë të sigurta për konsum.

Çfarë nuk na pëlqen në kompani

Megjithëse kompania ofron detaje në lidhje me aktivitetet e saj prodhuese dhe bujqësore, ato nuk ofrojnë informacione për njerëzit e saj dhe anëtarët e tjerë të ekipit që kontribuojnë në suksesin e saj. Përveç kësaj, produktet e tyre kanë variancë të fuqisë që shkon përtej kufirit të kërkuar prej 10%. Së fundmi, ata ofrojnë vetëm produkte për macet dhe qentë, duke lënë jashtë kafshët e tjera shtëpiake që kërkojnë një zgjidhje natyrale për shëndetin dhe mirëqenien e tyre.

Vendimi i Përgjithshëm

Nëse qeni ose macja juaj po përballet me sfida me shëndetin ose mirëqenien e tij, Paw CBD do t'ju ndihmojë të adresoni nevojat e tij. Sipas kompanisë, faktorë të ndryshëm mund të kontribuojnë në shqetësimin e kafshëve tuaja shtëpiake, si ndarja, ndryshimi i mjedisit, ankthi dhe vetmia. Kompania nuk ofron vetëm produkte që do të përmirësojnë mirëqenien e qenit tuaj, por gjithashtu kanë lëndë ushqyese të ndryshme si vitamina E, të cilat janë të dobishme për shëndetin e kafshës shtëpiake. Megjithatë, sigurohuni që të skanoni produktet për të siguruar që diapazoni i fuqisë është brenda kufirit prej 10%; nëse tejkalon, atëherë zvogëloni dozën e përgjithshme. Ne gjithashtu i bëjmë thirrje kompanisë që të adresojë dobësitë e saj të ndryshme, të tilla si fuqia dhe rritja e numrit të kafshëve shtëpiake që ata synojnë të trajtojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre për të tërhequr një treg të gjerë. Më shumë kompani që ofrojnë marrëveshje më të mira dhe specializohen në produktet shtazore po paraqesin kërcënime për tregun pasi ato ofrojnë cilësi më të mirë.  

MS, Universiteti i Tartu
Specialisti i gjumit

Duke shfrytëzuar përvojën e fituar akademike dhe profesionale, këshilloj pacientët me ankesa të ndryshme për shëndetin mendor - humor depresiv, nervozizëm, mungesë energjie dhe interesi, çrregullime të gjumit, sulme paniku, mendime dhe ankthe obsesive, vështirësi në përqendrim dhe stres. Në kohën time të lirë, më pëlqen të pikturoj dhe të bëj shëtitje të gjata në plazh. Një nga obsesionet e mia të fundit është sudoku - një aktivitet i mrekullueshëm për të qetësuar një mendje të shqetësuar.

Më të fundit nga CBD