SHQYRTIMI I PRODUKTIT TONIK CBD

SHQYRTIMI I PRODUKTIT TONIK CBD

/

Tonic CBD punon ngushtë me anëtarët e ekipit të saj për të siguruar që ata të përmbushin misionin e tij për të ofruar produkte me cilësi të lartë, efektive dhe të qëndrueshme duke përdorur bujqësinë rigjeneruese. Marka tregtare ruan nivelet e transparencës duke postuar në lidhje me angazhimin e tyre për bujqësi të qëndrueshme, përdorimin e metodologjive organike dhe nivelet e transparencës në çdo proces prodhimi. Në mbështetje të niveleve të tyre të transparencës, të gjitha etiketat e produkteve të tyre përmbajnë kode NFC që mund të skanohen dhe të ofrojnë afirmim në rezultatet e tyre të laboratorit të palëve të treta. Përveç kësaj, për t'u siguruar që ata të ruajnë cilësinë, marka zotëron fermën e saj ku ata praktikojnë bujqësi gjeneruese në mënyrë që kërpi i tyre të rritet pa asnjë përdorim të kimikateve ose plehrave. Rrjedhimisht, përpara se të përdoret ndonjë përbërës (produkte prodhuese), ato testohen për nivelet e pastërtisë dhe fuqinë. Duke përdorur parandalime dhe masa të tilla, marka ka mundur të shmangë ndotësit në produktet e saj, duke ndikuar kështu tek klientët e saj. Për të vazhduar të merrni më shumë informacion në lidhje me markën tregtare Tonic, vazhdoni të lexoni njohuritë tona pasi ajo kap detaje të rëndësishme.

Rreth kompanisë

Tonic CBD u krijua kohët e fundit në 2017 nga Brittany Carbon. Ajo përdori përvojën e tij personale (trajneri shëndetësor dhe trajner personal) për të krijuar një kompani që do të ofronte produkte të qëndrueshme dhe të ndërgjegjshme.

Para fundit të vitit 2017, ajo kishte vendosur dhe kishte bindur familjen e saj të krijonte një fermë kërpi në Nju Jork, e njohur aktualisht si Tricolla Farms (e cila u bë një nga fermat e para private që u licencua). Përpara se marka të bëhej karriera e saj me kohë të plotë në vitin 2019, ajo ishte zhvendosur nga kuzhina e saj e shtëpisë në një objekt prodhimi në vitin 2018. Marka tregtare Tonic CBD është një nga kompanitë më bujare brenda CBD; ai zgjeron bujarinë e tij duke bashkëpunuar me organizata jofitimprurëse për të dhuruar pjesë të caktuara të shitjeve për organizatën. Përveç kësaj, Tonic CBD ofron informacion adekuat në faqen e saj të internetit për t'i ndihmuar njerëzit të kuptojnë më shumë rreth operacioneve të saj dhe rëndësinë e CBD për trupin e njeriut.

Ata kanë një faqe të gjerë FAQ që u mundëson atyre të adresojnë shqetësime të vogla për klientët e tyre. Nën këtë faqe, ata kanë adresuar shqetësimet e përgjithshme në lidhje me markën e tyre tregtare dhe CBD në tërësi. Disa nga çështjet e trajtuara përfshijnë politikën e tyre të rimbursimit dhe kthimit, si dhe politikat e transportit, ndër shqetësime të tjera. Përveç kësaj, marka jep përshkrime adekuate të produktit për secilin prej produkteve të tyre. Kjo i ndihmon klientët të kuptojnë më shumë për produktin që duhet të blejnë, rolin e tij dhe përbërësit e përdorur për prodhimin e produktit. Rrjedhimisht, marka deklaron çmimin e saj dhe rezultatet e testimit të palëve të treta të marra nga laboratori nën secilin produkt.

Marka ofron mënyra të shumta për të arritur ekipin e saj mbështetës për klientët ose palët e interesuara që dëshirojnë të kërkojnë sqarime ose synojnë të marrin më shumë informacion rreth operacioneve të saj. Për të kontaktuar me ekipin e tyre mbështetës, ata kanë dhënë një numër telefoni pune, adresë emaili dhe kuti mesazhesh. Megjithatë, është shumë për të ardhur keq pasi ne nuk mund të gjenim adresën e saj fizike në faqen e tyre të internetit.

Së fundi, marka ofron një përvojë ekskluzive blerjeje. Çdo produkt përmban informacion adekuat për të ndihmuar klientët e tij të kuptojnë më shumë rreth tij përpara se të vendosin ta blejnë atë. Ne mund të navigojmë lehtësisht brenda faqes së internetit të kompanisë, si dhe të shtojmë dhe heqim produkte në shportën tonë. Pasi u kënaqëm me produktet që kishim shtuar në karrocë, ne vazhduam të konfirmonim porosinë. Ne morëm një email që konfirmonte se porosia ishte vendosur me sukses dhe ne do t'i merrnim produktet tona brenda 5 deri në 7 ditë pune. Në ditën e katërt, ne morëm produktet tona të cilat ishin të paketuara në mënyrë adekuate pa shkaktuar asnjë kosto transporti pasi markat tregtare ofrojnë transport falas për porositë mbi 100 dollarë.

Procesi i prodhimit

Ndër masat e vendosura nga marka për të siguruar që ajo prodhon produkte cilësore është duke pasur fermën e saj të kërpit (Ticolla Farms) me bazë në Nju Jork; veçanërisht, në një distancë të shkurtër nga objekti i tyre prodhues. Marka vendos bujqësinë organike në bimën e saj të kërpit, të rritur në tokë pjellore dhe në një mjedis të favorshëm. Ata kanë shmangur plotësisht përdorimin e plehrave kimike ose pesticideve për t'i ndihmuar ata të rritin kërpin e tyre, gjë që rrit prodhimin e kërpit natyral.

Pasi fabrika e kërpit është prodhuar, ajo çohet në objektin e tyre prodhues për përpunim të mëtejshëm. Rrjedhimisht, marka përdor nxjerrjen e CO2 (i cili është shumë i praktikuar) për të marrë përbërës të vlefshëm nga bima e kërpit. Pasi përbërësit janë nxjerrë, ato i nënshtrohen filtrimit dhe distilimit për të hequr çdo grimcë të dëmshme ose ndotës që mund të ndikojë në pastërtinë e produktit. Kompania ka punësuar gjithashtu kimistë me përvojë, të cilët kanë kryer kërkime adekuate mbi praktikat e tyre të prodhimit dhe kanë vërtetuar secilën prej tyre.

Për produkte të qëndrueshme dhe cilësore, marka përdori edhe ndihmën e kimistëve që kanë kuptuar funksionimin e përbërësve në trupin tonë. Gjithashtu, ata kanë për detyrë të kryejnë kërkime mbi komponentë të shumtë, gjë që i ndihmon ata të japin efektivitetin e produkteve. Disa nga elementët e përfshirë në produktet e tyre janë balsami i limonit, ashwagandha, vaji i farës së zezë dhe lule pasioni.

Së fundi, përpara se ndonjë prej produkteve të tyre të dalë në treg, marka ka sjellë edhe Bardo Labs (një laborator i pavarur), i cili i ndihmon ata të bëjnë afirmimin e cilësisë. Laboratori i palëve të treta gjithashtu i ndihmon ata të monitorojnë çdo hap që nga rritja e kërpit derisa produkti të jetë gati për t'u nxjerrë në treg. Përgjegjësia e parë që i është dhënë laboratorit është të testojë fuqinë dhe pastërtinë, si dhe çdo ndotës tjetër që mund të ekzistojë në produkte, siç janë tretësit e mbetur, pesticidet dhe metalet e rënda. Duhet të sigurohet që nivelet e THC të mos jenë mbi 0.3% dhe nivelet e CBD të përputhen me atë të postuar në faqen e tyre të internetit dhe etiketat. Sidoqoftë, gjetëm disa ndryshime kur skanuam kodet e tyre NFC në produktet e tyre Chill. Kishte 69.6 mg CBD më shumë se 800 mg CBD të postuara, duke sjellë një devijim prej 9% (që bie nën variancën e pranueshme prej 10%). Përveç kësaj, testet e tjera që verifikuam u kryen në mënyrë të shkëlqyer pasi produkti kishte nivele 0.1% THC dhe zero ndotës.

Gama e produkteve

 Edhe pse marka nuk ofron një linjë të gjerë produktesh, ajo prodhon një nga produktet më të rëndësishme që performojnë mirë në treg. Secili prej këtyre produkteve është prodhuar me kujdes dhe projektuar në mënyrë unike për të përmbushur fraksionet e përshtatshme unike të nevojshme nga klientët. Përveç kësaj, produktet ofrohen me tarifa të moderuara për t'u siguruar që të gjithë t'i përballojnë ato pavarësisht statusit. Rrjedhimisht, ato ofrohen në shije, fuqi dhe sasi të ndryshme për të përmbushur kërkesat unike.

Tema Temat e CBD

Për ata që kanë probleme me lëkurën, marka u ofron produkte aktuale të cilat administrohen në pjesën e jashtme të trupit tonë dhe disa nga goja. Për të dhënë efektivitet, vaji i trupit të rinovimit + fytyrës përpunohet duke përdorur një përzierje ekstraktesh bimore dhe bimë vajore. Përveç kësaj, përbërësit e tij nxirren duke përdorur metodën e CO2 dhe kanë një veçori të spektrit të plotë për të maksimizuar efektivitetin. Në varësi të sasisë dhe fuqisë, ato shiten me diapazonin e çmimeve prej $12 deri në $70; të cilat janë norma të favorshme se të tjerat në treg.

Tonik CBD Vape

Ndryshe nga produktet e tjera të ofruara në linja të ndryshme nga marka, ato ofrojnë vetëm një produkt vape. Është projektuar në spektër të plotë duke përdorur përbërës të kërpit të marrë duke përdorur mënyrën e nxjerrjes së CO2. Megjithatë, elementë të tjerë si alpa-pineni, beta-pineni dhe limoneni përzihen për të rritur efektivitetin, si dhe nivelet e cilësisë. Marka ka komplete fillestare me fishekë CBD dhe stilolaps, ose vetëm mbushje fishekësh që kushton 80 dollarë.

Tinktura tonike CBD

Ndryshe nga produkti i tyre vape, tinkturat ofrohen në katër opsione kryesore. Të katër opsionet janë projektuar që të kenë karakteristika të spektrit të plotë dhe të prodhuara duke përdorur përbërës të marrë nga metoda e nxjerrjes së CO2; në dispozicion në pjesë 15 ml ose 30 ml. Rrjedhimisht, të gjitha tinkturat janë të disponueshme në përqendrime të ndryshme në shishe, që variojnë nga 350 mg deri në 1500 mg. Së fundmi, ato shiten me një gamë çmimesh prej 37 deri në 120 dollarë.

Tonik ushqimor CBD

Tonic CBD është ndër disa kompani CBD që kanë zgjedhur të ofrojnë produkte çokollate për të rritur konsumatorët e tyre që kënaqen duke marrë dozën e tyre ditore. Çdo shirit është bërë në një spektër të plotë nga ekstraktet e marra duke përdorur metodën e nxjerrjes së CO2. Përveç kësaj, për të adresuar preferencat e ndryshme të testeve, ato prodhohen në shije të ndryshme; çokollatë e zezë, kripë deti, karamel piper fantazmë dhe limoni.

Produkte tonike CBD për kafshët shtëpiake

Me kalimin e kohës, pronarët e kafshëve shtëpiake kanë pasur probleme me adresimin e çështjeve të vogla si stresi i kafshëve shtëpiake dhe kushte të tjera shëndetësore. Tonic CBD i është bashkuar kompanive të tjera CBD për t'u ofruar pronarëve të kafshëve shtëpiake zgjidhje që përmirësojnë mirëqenien e përgjithshme të kafshëve të tyre. Marka ofron produktet e saj për kafshë shtëpiake në dy forma; trajtojeni në tinktura me spektër të plotë dhe me spektër të plotë, secila shishe nga të dyja ka 1500 mg CBD. Për produktet Grounded Tonic për kafshët shtëpiake me 1500 mg CBD, ato shiten me 120 dollarë. Nga ana tjetër, ata kanë Zen Dog që përmban 80 mg CBD, që kushton 20 dollarë.

Çfarë na pëlqen në lidhje me kompaninë

Gjëja magjepsëse e kompanisë është aftësia e saj për të kuptuar që çdo produkt të jetë i pastër; atëherë duhet të fillojë nga të kesh kërp cilësor. Prandaj, marka praktikon praktika të qëndrueshme bujqësore dhe bujqësi rigjeneruese. Rrjedhimisht, ne ishim gjithashtu të impresionuar nga ideja e kompanisë për të sjellë një ekip kimistësh me përvojë për t'i ndihmuar ata të sigurojnë që përbërësit që përdoren për prodhimin e produkteve të tyre janë të sigurt dhe efektiv. Së fundi, ne ishim gjithashtu të impresionuar nga aftësia e kompanisë për të ofruar informacion të bollshëm për veten dhe operacionet e saj dhe për të ofruar etiketa që përmbajnë NFC që mund të skanohen për afirmim të cilësisë.

Çfarë nuk na pëlqen në kompani

Megjithëse marka synon të ofrojë produkte cilësore me çmime të përballueshme, ato ende kanë çmime të larta në krahasim me çmimet mesatare të ofruara nga kompani të tjera brenda CBD. Rrjedhimisht, jo të gjitha produktet e tyre janë testuar për ndotës të cilët janë mjaft të rrezikshëm për shkak të përbërësve të përdorur në disa prej produkteve të tyre për të sjellë shije të shumta. Prandaj, ne do t'i kërkojmë kompanisë të kryejë disa rregullime në fushat e mëposhtme për të ruajtur emrin e saj të markës.

Përfundim

Edhe pse marka ka disa dobësi, ato ende nuk i mposhtin pikat e forta të markës. Ne do t'i rekomandonim produktet e tyre kujtdo që përdor ose bashkohet me CBD pasi ata kujdesen për sigurinë e klientëve dhe i japin përparësi asaj. Sidoqoftë, pavarësisht se kompania është ndër markat CBD të krijuara së fundmi, ajo duhet të punojë shumë për të fituar famë në tregun konkurrues. Së pari, duhet të bëjë një studim tregu dhe të identifikojë dobësitë e tij që do t'i rrëzonin ato. Adresimi i sfidave të tilla si çmimet e larta do t'i bëjë ata të mbajnë klientët dhe të kenë më shumë.  

Ksenia Sobchak, BA (Hons) Komunikimi i Modës: Gazetari Mode, Central Saint Martins

Ksenia Sobchak pëlqen të shkruajë bloge në fushat e modës, stilit, stilit të jetesës, dashurisë dhe CBD. Para se të bëhej blogere, Ksenia ka punuar për një markë të njohur të modës. Ksenia është një autore kontribuese në revistat dhe bloget kryesore të modës, stilit të jetesës dhe CBD. Ju mund të përplaseni me Ksenia-n në kafenenë e saj të preferuar në South Kensington, ku ajo ka shkruar shumicën e blogeve. Ksenia është një avokate e vendosur e CBD dhe përfitimeve të saj për njerëzit. Ksenia është gjithashtu në panelin e rishikuesve të CBD në CBD Life Mag dhe Chill Hempire. Forma e saj e preferuar e CBD janë gomat CBD dhe tinkturat CBD. Ksenia është një kontribues i rregullt në revistat dhe bloget kryesore të modës, stilit të jetesës si dhe CBD.

Më të fundit nga CBD