Rockbitch: Kushërinjtë anglezë të Pussy Riot

Rockbitch: Kushërinjtë anglezë të Pussy Riot

Pussy Riot ka shkaktuar një zhurmë të drejtë në industrinë politike dhe muzikore, duke nxitur të gjitha llojet e akuzave djallëzore dhe thirrjet e sjelljes së papërshtatshme. Këto feministe të vetëshpallura punk dhanë "koncerte" radikale në Rusi, por pavarësisht nga emri i tyre sugjerues i grupit, ato i kanë bërë të gjitha të veshura plotësisht. Në fakt, përzierjes i kanë shtuar edhe kapuça shumëngjyrëshe. Imagjinoni sa të befasuar do të ishin autoritetet ruse nëse Pussy Riot do të kishte qenë në të vërtetë Rockbitch: grupi punk/metal/goth nga Ye Olde England që performuan këngët e tyre nudo, duke përfshirë akte seksuale live dhe rituale pagane në skenë. Këto janë vajzat e mia.

Intriguar?

Grupi filloi në vitet '90, kur një grup "shqiptarësh të skenës" seksi u mblodhën dhe vendosën të bënin muzikë. Amanda, basistja, formoi grupin dhe filloi tingujt dembelë, xhazë femërorë të Red Abyss. Kur anëtarët meshkuj të grupit u shkëmbyen me femra, Red Abyss hoqi dorë nga emri pagan dhe fitoi Rockbitch: një haraç për Kali, perëndeshë hindu e Vdekjes dhe Erzulie, perëndeshë Voodoo e dashurisë.

Pra, çfarë është kaq e diskutueshme për Rockbitch gjithsesi?

Ata jo vetëm që bënë seks live në skenë me anëtarët e tjerë të grupit dhe interpretuesit e skenës, por ata gjithashtu bënë seks me audiencën. Ata u bënë të famshëm për traditën e tyre të "Perzervativit të Artë" që përfshinte hedhjen e prezervativit të shenjtë të artë në audiencë që një spektator me fat ta merrte. Shpërblimi i tij/saj i veçantë ishte një orgji e plotë e grupit në skenë pas shfaqjes.

Rockbitch performoi me një vizion në mendje: të krijonte “një utopi pagane, pro-seksit, femërore” që nuk kishte frikë të shfaqte seksualitetin e saj. Më e mira nga të gjitha, ata e ndanë këtë vizion në të gjithë Evropën nga viti 1998 deri në vitin 2002 derisa Interpoli britanik mendoi se ata po bëheshin shumë të nxehtë dhe të rëndë për publikun e gjerë. Grupi u reformua në vitin 2005 për një ekstravaganzë muzikore pa seks, dhe bëri turne gjerësisht në Mbretërinë e Bashkuar dhe SHBA.

Rockbitch nuk performon më, por ata lënë pas një trashëgimi të furishme seksuale të furishme dhe më shumë se disa fytyra të lumtura. Merrni Andin nga Southampton, për shembull, i cili humbi virgjërinë e tij në një orgji private Rockbitch. Tani kjo është një histori që do të donim ta dëgjonim!

Nutricionist, Universiteti Cornell, MS

Unë besoj se shkenca e të ushqyerit është një ndihmës i mrekullueshëm si për përmirësimin parandalues ​​të shëndetit ashtu edhe për terapinë ndihmëse në trajtim. Qëllimi im është të ndihmoj njerëzit të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre pa e torturuar veten me kufizime të panevojshme dietike. Unë jam një mbështetës i një stili jetese të shëndetshëm - luaj sport, biçikletë dhe notoj në liqen gjatë gjithë vitit. Me punën time, jam paraqitur në Vice, Country Living, Harrods, Daily Telegraph, Grazia, Women's Health dhe media të tjera.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe