Rreth nesh

MËSO TË GJITHA RRETH GIEJO-s: NJË MAGJ KRYESORE FITNESI DHE SHËNDETI!

Që nga fillimi i tij, Giejo ka qenë një burim i besueshëm i fitnesit dhe stilit të jetesës së të gjitha gjërave. Ne ju ofrojmë informacione me cilësi të lartë për tema të tilla si fitnesi, humbja e peshës, dietat dhe ushqimi, sportet dhe ushqimi, suplementet, meditimi, joga dhe shumë më tepër!
 
Na dërgoni me email: [email mbrojtur]

PSE DUHET TË LEXONI GIEJO?

Ne besojmë se mirëqenia është për këdo dhe të gjithë. Qëllimi ynë është t'ju fuqizojmë që të merrni kontrollin dhe të jetoni jetën tuaj më të mirë përmes përmbajtjes dixhitale që ofrojmë në faqen tonë. Ne do t'ju pajisim me informacion të mbështetur nga ekspertë për të përmirësuar çdo pjesë të jetës tuaj. Ne e bëjmë këtë përmes përmbajtjeve të mbushura me vlerë në një mënyrë argëtuese dhe tërheqëse që promovon një mënyrë jetese të shëndetshme.

Në Giejo, ne ofrojmë ide për të lëvizur trupin dhe mendjen tuaj, këshilla për stërvitjet më të mira dhe këshilla për të jetuar jetën tuaj sa më të shëndetshme. Ne kemi standarde të larta në çdo gjë që bëjmë. Ne sigurojmë që ofrojmë informacion të saktë dhe efektiv ndërkohë që ofrojmë përmbajtje moderne. Ne besojmë në komunitet dhe krijimin e përmbajtjes që ju motivon dhe frymëzon.

PSE DUHET TË LEXONI GIEJO?

Ne besojmë se mirëqenia është për këdo dhe të gjithë. Qëllimi ynë është t'ju fuqizojmë që të merrni kontrollin dhe të jetoni jetën tuaj më të mirë përmes përmbajtjes dixhitale që ofrojmë në faqen tonë. Ne do t'ju pajisim me informacion të mbështetur nga ekspertë për të përmirësuar çdo pjesë të jetës tuaj. Ne e bëjmë këtë përmes përmbajtjeve të mbushura me vlerë në një mënyrë argëtuese dhe tërheqëse që promovon një mënyrë jetese të shëndetshme.

 

Në Giejo, ne ofrojmë ide për të lëvizur trupin dhe mendjen tuaj, këshilla për stërvitjet më të mira dhe këshilla për të jetuar jetën tuaj sa më të shëndetshme. Ne kemi standarde të larta në çdo gjë që bëjmë. Ne sigurojmë që ofrojmë informacion të saktë dhe efektiv ndërkohë që ofrojmë përmbajtje moderne. Ne besojmë në komunitet dhe krijimin e përmbajtjes që ju motivon dhe frymëzon.

 

TAKONI EKIPIN

NATALI KOMOVA

STAFI SHKRIMTAR

Nutricionist, dietolog i regjistruar, shkrimtar dhe konsulent i pavarur - Universiteti Bluffton, MS

 

LEXONI BIO-n e plotë

JULIA DAVIS

STAFI SHKRIMTAR

Psikolog, ekspert i shëndetit mendor, shkrimtar dhe konsulent i pavarur – Universiteti i Letonisë, MS

 

LEXONI BIO-n e plotë

MARIE SALBUVIK

STAFI SHKRIMTAR

Dietolog, ekspert fitnesi, shkrimtar dhe konsulent i pavarur – Universiteti Lund, MS

 

LEXONI BIO-n e plotë

KSENIA SOBCHAK

STAFI SHKRIMTAR

Kozmetologe/Dermatologe, Nutricioniste Klinike – Central Saint Martins, BA (HONS)

 

LEXONI BIO-n e plotë

ELENA OGNIVTSEVA

STAFI SHKRIMTAR

Shkrimtar i pavarur, konsulent me kompani të ndryshme dhe nutricionist – Universiteti Cornell, MS

 

LEXONI BIO-n e plotë

KRISTAL KADIR

STAFI SHKRIMTAR

GP i kualifikuar, shkrimtar i pavarur dhe këshilltar për seks dhe marrëdhënie - Universiteti Durham, MS

 

LEXONI BIO-n e plotë

CHARLOTTE CREMERS

STAFI SHKRIMTAR

GP, Specialist i Gjumit, Shkrimtar i pavarur dhe Ekspert i Shëndetit Mendor - Universiteti i Tartu, MS

 

LEXONI BIO-n e plotë

BARBARA SANTINI

STAFI SHKRIMTAR

Shkrimtar i pavarur – Psikologji, Filozofi dhe Gjuhësi (MSci) – Universiteti i Oksfordit

 

LEXONI BIO-n e plotë

TATYANA DYACHENKO

STAFI SHKRIMTAR

Bloger seksi, këshilltar për marrëdhënie, shkrimtar i pavarur dhe konsulent/këshilltar i kompanive

 

LEXONI BIO-n e plotë

MONIKA WASSERMANN

STAFI SHKRIMTAR

Ekspert i mjekësisë, mjek dhe shkrimtar i pavarur shëndetësor – Universiteti Queen Mary i Londrës

 

LEXONI BIO-n e plotë

IEVA KUBILIUTE

STAFI SHKRIMTAR

Psikolog dhe shkrimtar i pavarur - Psikologji BSc (Nderime), Universiteti i St Andrews

 

LEXONI BIO-n e plotë

ANASTASIA FILIPENKO

STAFI SHKRIMTAR

MSc Dermatologji Klinike, Universiteti i Hertfordshire - Shkrimtar i pavarur dhe këshilltar tregtar

 

LEXONI BIO-n e plotë

 
KRISTINA SHAFARENKO

STAFI SHKRIMTAR

BSc Psikologji, Universiteti i Mançesterit - Psikolog Wellness dhe shkrimtar i pavarur

 

LEXONI BIO-n e plotë

 
DAVID BEKER

STAFI SHKRIMTAR

Shkrimtar i pavarur dhe ekspert i CBD. Njohuri eksperte mbi teknikat e relaksimit për mendjen dhe trupin

 

LEXONI BIO-n e plotë

KATIE LASSON

STAFI SHKRIMTAR

Seksolog, këshilltar për marrëdhënie dhe shkrimtar i pavarur për media të shumta - Universiteti Birkbeck, MS

 

LEXONI BIO-n e plotë