Ngritja e Sexpo - Ekspozita e Seksit

Ngritja e Sexpo - Ekspozita e Seksit

Ekspozitat tregtare kanë ofruar prej kohësh një mënyrë të përshtatshme për prodhuesit e produkteve për të shfaqur mallrat e tyre dhe për të gjetur blerës të rinj, dhe vitet e fundit kanë parë që 'sexpo' të rritet në popullaritet. Shumë njerëz janë shumë të turpshëm për të vizituar dyqanet e të rriturve, gjë që është një nga arsyet pse një person mund të preferojë të blejë lodra seksi ose lubrifikantë personalë në internet. Megjithatë, një sexpo (siç është 'Erotica' e vetë Mbretërisë së Bashkuar, e cila zhvillohet në tetor të këtij viti) nuk është vetëm për blerjen e vibratorëve të rinj dhe marifeteve më të fundit të lidhura me seksin. Këto ngjarje po bëhen shpejt edhe spektakle argëtuese.

Një arsye pse sexpo është bërë një ngjarje e njohur vjetore në një numër vendesh është se njerëzit ndihen më pak të turpshëm për të spërkatur të gjitha llojet e mallrave erotike kur blerësit e tjerë përreth tyre po bëjnë të njëjtën gjë. Disa marrin pjesë në evente për të qeshur dhe shumë interpretues kureshtarë janë shfaqur në shfaqjet tregtare të seksit, duke përfshirë të famshmin "Pricasso" të Australisë, portretet shumëngjyrëshe të të cilit janë ekzekutuar duke përdorur vullnetin e tij si penel (NSFW).

Një ekspozitë tregtare që fokusohet në seksin dhe seksualitetin shpesh ofron klasa në aktivitete erotike si burlesku dhe kërcimi me pole, dhe ofron mënyra të shumta për çiftet për të rigjallëruar jetën e tyre seksuale. Të dashuruarit që shohin se seksi është bërë pak aventurier ose rutinë, shpesh marrin pjesë në këto ngjarje jo domosdoshmërisht për të blerë produkte, por thjesht për të marrë një frymëzim se si t'i shkundin gjërat.

Një fushë në të cilën sexpo është e rëndësishme është edukimi i shëndetit seksual. Pavarësisht nga fushatat e kushtueshme për rritjen e ndërgjegjësimit, shumë njerëz mbeten të pavetëdijshëm për praktikat bazë të sigurisë seksuale (ose injorojnë kërcënimet shëndetësore me rrezikun e tyre), dhe ngjarje të tilla si Erotica shpesh punësojnë këshilltarë për t'u ofruar vizitorëve këshilla seksuale falas ose testime për SST. Përveç ofrimit të argëtimit, një sexpo i mirë gjithashtu u kujton njerëzve që të shijojnë lirinë e tyre erotike me përgjegjësi.

Shumë njerëz që punojnë në industrinë e të rriturve, si dhe turistë të zakonshëm, udhëtojnë në MB për ekspozita vjetore tregtare dhe një gamë e larmishme njerëzish marrin pjesë në ekspozita tregtare erotike, nga fetishistët e lëkurës deri te amvisat magjepsëse londineze. Për ata që preferojnë emocionin e fshehtë të porositjes së lodrave seksi në internet, një sexpo është të paktën një shans për të parë çfarë ka të re dhe për të parë disa shfaqje skandaloze.

Ksenia Sobchak, BA (Hons) Komunikimi i Modës: Gazetari Mode, Central Saint Martins

Ksenia Sobchak pëlqen të shkruajë bloge në fushat e modës, stilit, stilit të jetesës, dashurisë dhe CBD. Para se të bëhej blogere, Ksenia ka punuar për një markë të njohur të modës. Ksenia është një autore kontribuese në revistat dhe bloget kryesore të modës, stilit të jetesës dhe CBD. Ju mund të përplaseni me Ksenia-n në kafenenë e saj të preferuar në South Kensington, ku ajo ka shkruar shumicën e blogeve. Ksenia është një avokate e vendosur e CBD dhe përfitimeve të saj për njerëzit. Ksenia është gjithashtu në panelin e rishikuesve të CBD në CBD Life Mag dhe Chill Hempire. Forma e saj e preferuar e CBD janë gomat CBD dhe tinkturat CBD. Ksenia është një kontribues i rregullt në revistat dhe bloget kryesore të modës, stilit të jetesës si dhe CBD.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe