RRITJA NË SHPUNJET POLIAMOROZE TV-min

NGRITJA NË SHPUNJET POLIAMORE TV

Komentoni Rritjen në shfaqjet televizive poliamorous

Sipas mendimit tim personal, rritja e popullaritetit është për shkak të disa faktorëve, duke përfshirë;

Më shumë çifte po i faktorizojnë marrëdhëniet e hapura, veçanërisht në SHBA. Martesat etike jo-monogamie janë të zakonshme në ditët e sotme pasi njerëzit dëshirojnë të ushqejnë dëshirat e tyre seksuale dhe janë më të gatshëm dhe të interesuar për të mbështetur marrëdhëniet e hapura dhe temat mbi të. Shfaqjet televizive janë krijuar për të përmirësuar këndvështrimin se çfarë janë marrëdhëniet poliamoroze. Ata portretizojnë marrëdhënien romantike në partneritete të hapura dhe ndihmojnë shoqërinë të përqafojë këtë normë të re.

Reagimet pozitive nga shumica e shikuesve i kanë bërë gjithashtu shfaqjet televizive poliamoroze më të famshme pasi producentët kërkojnë të argëtojnë dhe të rrisin ndërgjegjësimin për marrëdhëniet jo monogame. Mund të kishte rrjedhur nga koncepti që shfaqjet e kufizuara televizive po projektonin marrëdhënie poliamoroze. Me ndryshime të vazhdueshme në seks dhe marrëdhënie, më shumë emisione televizive fokusohen në atë që pritet të ketë më shumë popullaritet në të ardhmen e afërt, prandaj edhe rritja e këtyre shfaqjeve.

Si të hapni një marrëdhënie

Përpara se të filloni ndonjë marrëdhënie të hapur, ju këshilloj të bini dakord ose të flisni me partnerin tuaj për çështjet e mëposhtme.

  • Keni kufij të rreptë të seksit, duke përfshirë llojin e aktiviteteve që mund të bëni me partnerin tjetër, si seksi oral ose depërtues, praktikat e sigurisë dhe rregullore të tjera seksuale.
  • Vendosni kufij të qartë emocionalë për të shmangur rastet e xhelozisë.
  • Përcaktoni llojin e njerëzve me të cilët duhet të lidheni, qofshin të huaj, miq të ngushtë, partnerë të jashtëm, etj.
  • Komunikoni se si do të menaxhoni çdo çështje në marrëdhënie, përfshirë palën e tretë.
  • Vendosni se kur dhe kohëzgjatja për t'u takuar me partnerët e tjerë. Sigurohuni që të vendosni kufij realistë për të shmangur rritjen e qëndrimeve ose ndjenjave negative.

Nutricionist, Universiteti Cornell, MS

Unë besoj se shkenca e të ushqyerit është një ndihmës i mrekullueshëm si për përmirësimin parandalues ​​të shëndetit ashtu edhe për terapinë ndihmëse në trajtim. Qëllimi im është të ndihmoj njerëzit të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre pa e torturuar veten me kufizime të panevojshme dietike. Unë jam një mbështetës i një stili jetese të shëndetshëm - luaj sport, biçikletë dhe notoj në liqen gjatë gjithë vitit. Me punën time, jam paraqitur në Vice, Country Living, Harrods, Daily Telegraph, Grazia, Women's Health dhe media të tjera.

Më të rejat nga Shëndetësia

Mutizmi selektiv

Mutizmi selektiv (SM) është paaftësia për të folur në situata, vende ose disa njerëz të caktuar.

DERMATITI RETINOID

Çfarë është dermatiti retinoid? Si dermatolog, dermatiti retinoid i referohet pasojave të përdorimit të zgjatur