Këshillat e seksit të Ruth Smyther të vitit 1894

Këshillat e seksit të Ruth Smyther të vitit 1894

Oh, sa kanë ndryshuar kohët! Nëse jeni duke kërkuar për një dhuratë të vogël argëtuese për dikë me një sens të shkëlqyer humori, atëherë merrni parasysh të ndani me ta këshillat e seksit të Ruth Smyther për nusen e vitit 1894.

Ruth Smythers ishte gruaja e Reverend LD Smythers, pastor i Kishës Metodiste Arkadiane të Konferencës Rajonale Lindore. Libri i saj me këshilla dhe truket për nusen e sapomartuar ishte një best-seller në vitet 1890 dhe botohet ende sot si një dhuratë humoristike anekdotike për festat me pula dhe nuset e skuqura.

Përkundër një sondazhi që tregon se femrave viktoriane në të vërtetë u pëlqente seksi, kjo broshurë e vogël detajon disa këshilla të dobishme për nusen e re, në mënyrë që ajo të mos e emocionojë burrin e saj ose të mos kënaqet vetë me ndonjë kënaqësi seksuale. Sepse, sigurisht, gruaja viktoriane nuk kënaqet nga takimet seksuale.

Ruth thotë: «Jepni pak, jepni rrallë dhe mbi të gjitha jepni me mëri.» Ne nuk pajtohemi: shijoni seksualitetin tuaj! Jepni shumë, jepni sa herë të doni dhe jepni me dëshirë kur merrni kënaqësi nga kënaqësia e partnerit tuaj.

Është e vërtetë, kohët kanë ndryshuar. Gratë kanë përqafuar seksualitetin e tyre dhe përbëjnë shumicën e konsumatorëve për blerjet e lodrave seksi në internet. Përveç kësaj, gratë e martuara janë më aktive dhe janë më të kënaqura seksualisht sesa homologet e tyre të pamartuara, kështu që ndërsa këshillat e Ruth-it janë simpatike dhe me humor, gruaja bashkëkohore di më mirë sesa të 'bëjë një grusht', siç sugjeron Ruth, kur burri i saj përpiqet ta puthë. dorë!

Ndër shumë perlat e tjera në librin me madhësi xhepi janë:
“Seksi, kur nuk mund të parandalohet, duhet të praktikohet vetëm në errësirë ​​totale.”

"Nëse burri përpiqet ta joshë atë me fjalë lakmitare, gruaja e mençur do të kujtojë papritur një pyetje të parëndësishme, jo seksuale për t'i bërë."

“Kur e gjen, gruaja duhet të qëndrojë sa më e qetë. Lëvizja trupore nga ana e saj mund të interpretohet si eksitim seksual nga bashkëshorti optimist.”

Ekspert i shëndetit mendor
MS, Universiteti i Letonisë

Jam thellësisht i bindur se çdo pacient ka nevojë për një qasje unike, individuale. Prandaj, në punën time përdor metoda të ndryshme psikoterapie. Gjatë studimeve të mia, zbulova një interes të thellë për njerëzit në tërësi dhe besimin në pandashmërinë e mendjes dhe trupit, dhe rëndësinë e shëndetit emocional në shëndetin fizik. Në kohën time të lirë, më pëlqen të lexoj (një adhurues i madh i trilerëve) dhe të shkoj në ecje.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe