Seksi për t'u përmirësuar - si mund t'ju bëjë seksi të ndiheni më mirë kur jeni të sëmurë

Seksi për t'u përmirësuar – si seksi mund t'ju bëjë të ndiheni më mirë kur jeni të sëmurë

Ky artikull ka të bëjë me atë se si seksi mund t'ju bëjë të ndiheni më mirë kur jeni të sëmurë. E gjeta këtë një artikull mjaft të përshtatshëm për të shkruar për faktin se, meqë jam i sëmurë, m'u duk i përshtatshëm. Nëse nuk do të ishte për pak argëtim më herët, ndoshta nuk do të isha gati ta shkruaja këtë.

Pra, seksi për t'ju bërë të ndiheni më mirë. Nuk është aq absurde sa duket. Para së gjithash, 'do t'ju heqë mendjen', është një frazë shumë e përshtatshme. Një gjë që ju bën të ndiheni më keq është të ndaleni në faktin se po ndiheni më keq, gjë që më pas e shumëfishon problemin e kështu me radhë. Të bësh seks vërtet të heq mendjen. Mund të jeni kaq të përqendruar në atë që po bëni, saqë për një kohë të shkurtër, pothuajse mund të harroni se nuk ndiheni mirë.

Megjithatë, kjo nuk është arsyeja e vetme, por ka edhe një bazë shkencore. Të bësh seks do të thotë që po punoni me muskuj që zakonisht do të ishin në stazë ndërsa sapo jeni shtrirë. Puna me muskujt bën që gjaku të rrjedhë, duke ju bërë të ndiheni më pak letargjik, pra duke ju bërë të ndiheni më mirë. Gjithashtu, seksi çliron endorfinë, miku më i mirë i trupit. Ky kimikat mund të shërojë pothuajse çdo gjë dhe për rreth një ose dy orë pas seksit do të ndiheni shumë më mirë se më parë, e garantuar.

Megjithatë, disa këshilla për pozicionet. Këshillohet që të përdorni pozicione ku gjysma tjetër është e kthyer nga ju, kjo do të zvogëlojë rrezikun për t'u ftohur, gjithashtu edhe pak vitaminë C nuk do të dëmtonte, të paktën për ta. Shmangni seksin oral padyshim, gjëja e fundit që dëshironi është të thithni mikrobet atje poshtë dhe bëni një larje shumë të shpejtë përpara se të filloni, gjithashtu do t'ju bëjë të ndiheni pak më mirë.

Pra, ndërsa një artikull i shkurtër, shpresoj se do t'ju japë të gjithë juve të sëmurë, si unë, disa ide se si të ndiheni më mirë. Nëse keni diçka të tillë si gripi, atëherë sigurisht që kjo nuk do të funksionojë, por nëse është pak ftohtë, atëherë unë them të shkoni për të. Jam i sigurt që disa prej jush e kanë provuar këtë, ose kanë metoda të tjera seksuale për ta bërë dikë të ndihet më mirë, ndaj na tregoni për to.

Nutricionist. Universiteti Bluffton, MS

Në botën e sotme, mënyrat e të ngrënit dhe ushtrimeve të njerëzve kanë ndryshuar, dhe shpesh është mënyra e jetesës që është shkaku i shumë sëmundjeve të lidhura me dietën. Unë besoj se secili prej nesh është unik - ajo që funksionon për një nuk i ndihmon tjetrin. Për më tepër, mund të jetë edhe e dëmshme. Më intereson psikologjia e ushqimit, e cila studion marrëdhëniet e një personi me trupin dhe ushqimin, shpjegon zgjedhjet dhe dëshirat tona për produkte specifike, vështirësinë e mbajtjes së peshës trupore optimale, si dhe ndikimin e faktorëve të ndryshëm të brendshëm dhe të jashtëm në oreksin. Unë jam gjithashtu një koleksionist i zjarrtë i makinave të vjetra dhe aktualisht, jam duke punuar në Mercedesin tim W1993 të vitit 124. Ju mund të keni hasur në artikuj në të cilët jam paraqitur, për shembull, në Cosmopolitan, Elle, Grazia, Women's Health, The Guardian dhe të tjerë.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe