Seksi me telefon: Një lidhje pseudo-fizike në një botë dixhitale

Seksi me telefon: Një lidhje pseudo-fizike në një botë dixhitale

Me një celular në çdo xhep dhe një kompjuter në çdo familje, është e pamohueshme që jetojmë në një epokë dixhitale, me njerëzit përtej oqeanit të arritshëm me prekjen e disa butonave. Çuditërisht, në atë që mund të konsiderohet evolucioni i letrës së gjatë të dashurisë, seksi në telefon dhe "sexting" kanë lulëzuar si rezultat.

Nëse nuk e keni marrë me mend deri tani, seksi me telefon përfshin shumë rënkime në marrës, pasi ata që janë në linjë simulojnë seksin me anë të tregimeve të frymëzuara dhe imagjinative. Ekziston edhe fakti që të dyja palët (në mënyrë ideale) po e bëjnë këtë, duke e bërë seksin me telefon të krahasueshëm me masturbim të ndërsjellë, vetëm në distancë. Me trurin që është organi kryesor seksual, një fantazi e përbashkët mund të jetë tepër ngjallëse; mungesa e kontaktit fizik vështirë se mungon, ose – në të vërtetë – rrit zgjimin.

Dëgjimi i të dashurit të tij në grahmat e ekstazës sigurisht që ka tërheqjen e vet, duke i bërë menjëherë të dukshme disa nga përfitimet e kësaj praktike. Të dashuruarit që janë përkohësisht jashtë kontaktit fizik mund të ruajnë pasionin mes tyre dhe të dashuruarit e mundshëm, të ndarë nga rrethanat (në shumë raste që nuk janë takuar kurrë personalisht) mund të gjejnë një rrugëdalje për frustrimet e tyre seksuale në seksin me telefon. Për më tepër, lehtësia e seksit me telefon dhe (në shumë raste) natyra e tij e fshehtë, mund të funksionojnë për ta bërë atë në mënyrë unike emocionuese; një emocion i paligjshëm që mund të shijojnë të dy telefonuesit.

Ana negative e gjithë kësaj është po aq e dukshme: pa asgjë përveç zërave për të punuar, seksi me telefon mund të marrë vetëm një deri tani. Duke qenë krijesat e dashura që jemi, përfundimisht dëshira për kontakt fizik mund ta lërë këtë praktikë të ndjehet e zbrazët dhe e papërmbushur. Nuk ka gjithashtu asnjë garanci që personi në anën tjetër po kënaqet po aq sa ju. Linjat telefonike të seksit, që synojnë të vetmuarit dhe të dëshpëruarit, e lidhin telefonuesin me një shtrëngim anonim, imagjinar për hir të kënaqësisë seksuale, por mund të jeni i sigurt se nuk ka dashuri atje.

Në fund të fundit, sado emocionues, joshës dhe madje i dobishëm të jetë seksi me telefon, ai është në rastin më të mirë një suplement për një jetë seksuale të shëndetshme fizike. Në fakt, është një shtesë e shkëlqyeshme për një marrëdhënie të shëndetshme nëse po kërkoni t'i shtoni pak erëza ndërveprimeve tuaja të përditshme ose dëshironi të provoni diçka të re me partnerin tuaj.

Nutricionist, Universiteti Cornell, MS

Unë besoj se shkenca e të ushqyerit është një ndihmës i mrekullueshëm si për përmirësimin parandalues ​​të shëndetit ashtu edhe për terapinë ndihmëse në trajtim. Qëllimi im është të ndihmoj njerëzit të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre pa e torturuar veten me kufizime të panevojshme dietike. Unë jam një mbështetës i një stili jetese të shëndetshëm - luaj sport, biçikletë dhe notoj në liqen gjatë gjithë vitit. Me punën time, jam paraqitur në Vice, Country Living, Harrods, Daily Telegraph, Grazia, Women's Health dhe media të tjera.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe