Shkruani për ne - Paraqisni postimin tuaj të ftuar

Shkruani për ne - Paraqisni postimin tuaj të ftuar

Për të shkruar për ne dhe për të paraqitur postimin tuaj të ftuar në revistën Giejo, sigurohuni që artikulli juaj të jetë në përputhje me udhëzimet tona.

Ne mbulojmë një gamë të gjerë temash, duke përfshirë:

 • shëndetësor
 • Wellness
 • Sporti dhe të ushqyerit
 • Durim
 • Vitamina dhe suplemente
 • Seksi dhe Marrëdhëniet
 • Lifestyle
 • Moda dhe Bukuria
 • Temat Trending

udhëzime

Ju lutemi sigurohuni që artikulli juaj të përputhet me udhëzimet e mëposhtme:

 • 1,000 deri në 2,000 fjalë të gjata
 • Përmbajtje unike (jo botuar diku tjetër)
 • I shkruar me një standard të lartë të gjuhës angleze (artikulli i shkruar keq nuk do të publikohet)
 • Vetëm një lidhje prapa
 • Përdorni titujt H2 deri në H3
 • Informative dhe jo vetëpromocionale (artikujt promovues nuk do të publikohen)
 • Artikujt e padëshiruar dhe të shkruar keq nuk do të pranohen.
  Shikoni rreth faqes sonë për t'u siguruar që tema juaj nuk është mbuluar

Pasi të ndjeni se artikulli juaj është në përputhje me udhëzimet tona, ju lutemi mos ngurroni t'i dërgoni me email atë në një skedar dokumenti Word te redaktori ynë i vjetër në [email mbrojtur]