Polake striptiste

Polake striptiste

Nëse nuk keni parë ende disa nga balerinët e poleve në You Tube, bëjini vetes një nder dhe hidhini një sy. Nuk do ta besoni sensualitetin e jashtëzakonshëm të këtyre balerinëve dhe mënyrën se si ata mund të manovrojnë trupin e tyre, duke u përdredhur e rrotulluar dhe duke u varur duke befasuar pjesët e trupit, bërrylat dhe gjunjët. Gjatë gjithë kohës ata po shkojnë lart e poshtë shtyllës me lehtësi dhe ndjenjën e hirit që është shumë seksi.

Tani jo shumë prej nesh kanë aftësinë ose kohën për t'iu kushtuar zhvillimit të një zanati të tillë, por nëse keni një lloj fantazie të fshehtë për të dashur të paktën të luani në një shtyllë kërcimi, atëherë sigurisht që keni arritur vendin e duhur.

Zgjedhja jonë e atyre që zakonisht quhen shtylla striptiste rivalizohet më e mira. Ne kemi një gamë kaq të madhe shtyllash për t'iu përshtatur një game të tërë nevojash dhe dëshirash. Sigurisht që jo të gjitha shtyllat e zhveshjes janë krijuar të barabarta dhe ne ofrojmë vetëm më të mirën në mënyrë që të dini se kur të porosisni një nga produktet tona do të jeni plotësisht të kënaqur me mënyrën se si funksionon.

Për shembull, kompleti Hustler Professional Stripper Pole Kit është projektuar me imazhin e Hustler në mendje dhe vjen në ngjyrë ari për t'ju bërë të dukeni sa më mirë që mundeni. Është aq i fortë sa do t'ju mbështesë gjatë një sërë lëvizjesh të mrekullueshme me shtylla, ashtu si profesionistët pa çmimin pro.

Është plotësisht i rregullueshëm dhe madje vjen me një këllëf mbajtëse që të mund të shkojë kudo që të shkoni. Mund të rrotulloheni sipas dëshirës suaj dhe të bëni një stërvitje në të njëjtën kohë! Disa nga statistikat përfshijnë:

Përshtatet me lartësitë e tavanit që variojnë nga 7 këmbë 2 inç deri në 8 këmbë 6 inç
Diametri – 50 mm (1.96”)
Shtyllë çeliku e veshur me pluhur
Çdo seksion i shtyllës është i vendosur së bashku, gjë që e bën montimin më të lehtë.
Është i fortë dhe i qëndrueshëm dhe ka nyje të lëmuara.
Kjo shtyllë ka komponentë kyçëse, në mënyrë që të mos lëshohet kur kërceni.
Është i qëndrueshëm deri në 200 paund (100 kg)
12 paund paund
Mbani çantën që të mund ta merrni kudo që të shkoni
Udhëzues montimi dhe DVD - fillimi është i shpejtë dhe i lehtë.
Bonus Mighty Grip Pole Dance Powder Grip
Bonus Peshqir pastrues me mikrofibër rozë

Tani kjo nuk do të thotë se ne garantojmë se si do të dukeni duke mbështjellë trupin tuaj ose trupin e partnerit tuaj rreth njërit prej këtyre shtyllave, por a mund ta imagjinoni të gjithë argëtimin që do të keni vetëm duke u përpjekur të përsosni teknikat tuaja?

Mund të jetë një argëtim erotik i një mbrëmjeje të tërë duke rrëshqitur me radhë lart, poshtë dhe rreth një prej shtyllave tona seksi striptiste. Ju mund të shtoni pak muzikë dhe veshje erotike në përzierje dhe të përfundoni me një dimension krejtësisht të ri në jetën tuaj seksuale që as nuk e dinit se çfarë ishte e mundur.

Thjesht mendoni se çfarë mund të mësoni të bëni, fillimisht si një kthesë seksuale, por përfundimisht mund të bëheni mjaft delikate dhe në formë duke grisur shtyllën e seksit dhe duke mësuar se si të lëvizni dhe të gërvishtni trupin tuaj në të njëjtën kohë.

Pra, pse të mos porosisni një nga shtyllat tona striptiste sot dhe të shihni nëse nuk mund të përsërisni të paktën disa nga lëvizjet e këtyre kërcimtareve të hijshme seksi që janë në bujë tani. Asnjëherë nuk e dini se thjesht mund të zbuloni se keni një thirrje të re në jetë!

MS, Universiteti Durham
GP

Puna e mjekut të familjes përfshin një gamë të gjerë diversiteti klinik, i cili kërkon njohuri dhe erudicion të gjerë nga një specialist. Megjithatë, besoj se gjëja më e rëndësishme për një mjek familjar është të jetë njerëzor, sepse bashkëpunimi dhe mirëkuptimi mes mjekut dhe pacientit janë vendimtare për të siguruar kujdes të suksesshëm shëndetësor. Në ditët e mia të pushimit, më pëlqen të jem në natyrë. Që në fëmijëri kam qenë e pasionuar pas shahut dhe tenisit. Sa herë që kam pushim, më pëlqen të udhëtoj nëpër botë.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe