Si të përdorni qirinjtë e skllavërisë për lojën me dyll të nxehtë

Si të përdorni qirinjtë e skllavërisë për lojën me dyll të nxehtë

Luajtja në temperaturë është një mënyrë argëtuese dhe interesante për të vazhduar paralojën tuaj ose për ta përfshirë në lojën tuaj BDSM. Me arsyet e lojës me temperaturë që variojnë nga dhimbja tek kënaqësia apo edhe një kombinim i të dyjave, kur bëhet fjalë për lojën me nxehtësi qirinjtë janë një bast i sigurt dhe një pikënisje e shkëlqyer për fillestarët. Ideale për fillestarët e lojërave me nxehtësi, qirinjtë e robërisë janë një mënyrë e shkëlqyer për të nisur udhëtimin tuaj BDSM.

Zgjedhja e një qiri

Qirinjtë normalë kanë një pikë të lartë shkrirjeje, duke e bërë dyllin shumë të nxehtë për qëllime të këndshme. Përdorimi i një qiri normal mund të shkaktojë djegie dhe djegie që mund të jenë mjaft serioze për të kërkuar kujdes mjekësor. Loja me qiri zakonisht kënaqet nga njerëzit me qëllimin për të shkaktuar dhimbje ose për kënaqësi të pastër. Për praktikat BDSM, qiri mund të inkorporohet si për qëllime dhimbjeje ashtu edhe për kënaqësi në varësi të gjykimit të dominantit.

Qirinjtë e skllavërisë kanë një pikë shkrirjeje më të ulët, duke siguruar që dylli të jetë i përsosur për t'u pikuar në lëkurë të ndjeshme. Njerëz të ndryshëm kanë ndjeshmëri të ndryshme dhe dylli mund të ndihet mirë për një person dhe të jetë jashtëzakonisht i padurueshëm për një person tjetër. Ndërsa filloni, derdhni pak dyllë në anën e pasme të dorës për të testuar temperaturën e qiririt. Nëse është shumë nxehtë për ju, me shumë mundësi do të jetë shumë nxehtë edhe për partnerin tuaj. Nëse dylli është i duhuri, filloni duke e pikuar në shpatullën ose pjesën e pasme të partnerit tuaj që ai të matë nxehtësinë dhe t'ju japë një hap përpara.

Lojë me dyll qiriri

Qirinjtë e skllavërisë janë sensualë, kanë aroma të shkëlqyera dhe disa madje kanë shije të mahnitshme. Për t'ju bërë të ecni, mund të zgjidhni lyerjen me pikim ose trupin duke përdorur dyllin. Pikimi është metoda më e zakonshme e lojës me qiri dhe kur kënaqeni, mbani mend gjithmonë të derdhni një distancë të arsyeshme larg lëkurës. Dylli i qiririt të robërisë mund të mos jetë i nxehtë, por distanca shtesë e ndihmon dyllin të ftohet pak më shumë, duke arritur në lëkurë me një nuancë të këndshme, duke zgjuar shqisat. Lyerja e trupit është më sensuale dhe ju mund të zgjidhni të përdorni duart ose një furçë për këtë. Pasi të keni shkrirë dyllin, thjesht zhytni dorën ose furçën në dyll dhe shpërndajeni në zonën e dëshiruar. Me çdo aplikim apo rënie, lëkura bëhet gjithnjë e më e ndjeshme, duke ulur ngadalë pragun e dhimbjes. Ndërsa përparoni, sigurohuni që të keni sinjale komunikimi për të treguar se kur të vazhdoni ose kur të ndaloni. Me sistemin e semaforëve, e kuqja do të nënkuptojë ndalesë, e verdha ose e qelibartë do të thotë se po bëhet e dhimbshme, kështu që vazhdoni me kujdes dhe jeshilja do të merret që do të thotë se gjithçka është në rregull.

Dylli i qiririt mund të jetë paksa i vështirë për t'u nxjerrë nga lëkura dhe materiale të tjera dhe qilima. Gjithmonë sigurohuni që ta derdhni me kujdes për të shmangur pikimin e dyllit në flokë. Nëse është e mundur, sigurohuni që zona të jetë e rruar për ta bërë të lehtë heqjen e dyllit pa shkaktuar dhimbje. Pëlhurat dhe tapeti juaj gjithashtu kanë nevojë për mbrojtje, kështu që gjithmonë vishni një fletë plastike dhe lëreni partnerin tuaj të shtrihet në çarçaf përpara se të fillojë seanca. Kjo do të sigurojë që pastrimi juaj të jetë i lehtë dhe asnjë pëlhurë dhe aksesorë të mos dëmtohen nga dylli.

Masat e sigurisë
  • Diskutoni gjithmonë fjalën e sigurt përpara se të filloni seancën për t'u siguruar që loja të ndërpritet menjëherë dhe dhimbja është e tepërt.
  • Asnjëherë mos derdhni dyll në fytyrë pasi spërkatja e dyllit të nxehtë mund të hyjë në sy dhe të shkaktojë verbëri.
  • Kufizoni lojën tuaj të dyllit në zonën e jashtme të trupit, pasi dylli mund të shkaktojë dëmtime intensive kur derdhet në vrimat e trupit.
  • Gjithmonë sigurohuni që të përdorni qirinj me pikë shkrirjeje të ulët për të parandaluar djegiet dhe djegiet serioze.

Loja me qiri është një mënyrë e shkëlqyer për të shijuar paralojën tuaj dhe për të shtuar pak aventura në jetën tuaj seksuale. Pavarësisht nëse është e destinuar për dhimbje apo kënaqësi, loja me qiri rrit ndjeshmërinë e trupit, duke bërë që marrëdhëniet seksuale dhe aktivitetet e tjera seksuale të mëvonshme të kenë një ndjesi të zgjeruar. Qirinjtë e skllavërisë janë gurë hapësinorë, dhe nëse dëshira juaj rritet dhe doni qirinj edhe më të nxehtë, qirinjtë e skllavërisë janë më të nxehtë, duke bërë që një pickim më i madh dhe mund të lënë shenja djegieje që mund të zgjasin deri në 2 ditë pas faktit.

Nutricionist. Universiteti Bluffton, MS

Në botën e sotme, mënyrat e të ngrënit dhe ushtrimeve të njerëzve kanë ndryshuar, dhe shpesh është mënyra e jetesës që është shkaku i shumë sëmundjeve të lidhura me dietën. Unë besoj se secili prej nesh është unik - ajo që funksionon për një nuk i ndihmon tjetrin. Për më tepër, mund të jetë edhe e dëmshme. Më intereson psikologjia e ushqimit, e cila studion marrëdhëniet e një personi me trupin dhe ushqimin, shpjegon zgjedhjet dhe dëshirat tona për produkte specifike, vështirësinë e mbajtjes së peshës trupore optimale, si dhe ndikimin e faktorëve të ndryshëm të brendshëm dhe të jashtëm në oreksin. Unë jam gjithashtu një koleksionist i zjarrtë i makinave të vjetra dhe aktualisht, jam duke punuar në Mercedesin tim W1993 të vitit 124. Ju mund të keni hasur në artikuj në të cilët jam paraqitur, për shembull, në Cosmopolitan, Elle, Grazia, Women's Health, The Guardian dhe të tjerë.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe