Si të ruani vibratorët tuaj

Si të ruani vibratorët tuaj

Është shumë e rëndësishme t'i ruani vibratorët në një vend të sigurt dhe të sigurt, jo vetëm për t'i mbajtur ata larg syve kureshtarë dhe kafshëve shtëpiake kureshtare, por edhe për t'i mundësuar që të vazhdojnë të funksionojnë për aq kohë sa të jetë e mundur. Çdo vibrator vjen me jetëgjatësinë e tij me alternativa me kosto më të lartë të dizajnuara për të mbijetuar opsionet me kosto më të ulët, por sa kohë vibratori mund të qëndrojë plotësisht funksional varet gjithashtu nga sa mirë kujdeseni për të. Ruajtja e saktë e tij është një mënyrë e mirë për të filluar. Këtu janë një sërë gjërash të rëndësishme që duhet të dini se si të ruani vibratorin tuaj.

Do

Është e rëndësishme të ruani lodrat tuaja vibruese në një vend të thatë dhe të errët. Shembuj të mirë përfshijnë në një sirtar, në një gardërobë ose në një kuti këpucësh. Përpara se të vendosni vibratorin tuaj në ndonjë nga këto vende, fillimisht duhet ta mbështillni me diçka të butë ose ta vendosni në çantën e tij individuale. Materiali i butë duhet të jetë pa garzë në mënyrë që të parandalojë ngjitjen e grimcave të garzës në vibratorët tuaj më porozë, si ato të bëra nga gome pelte. Nëse vibratori juaj vjen me një qese magazinimi të mbushur me kadife, atëherë përdorni këtë për ta mbrojtur atë. Çantat e buta të organzës mund të jenë gjithashtu të mira për ruajtje. Mund të përdoren qese plastike, por materialet më poroze nuk duhet të vendosen në to, përndryshe ato mund të ngjiten në brendësi të tyre dhe të bëhen të vështira për t'u hequr. Gjëja kryesore është të siguroheni që vibratori juaj të mos bie në kontakt me ndonjë skaj të mprehtë pasi kjo mund t'i shkaktojë dëmtim afatgjatë.

Mundohuni t'i mbani vibratorët tuaj të ruajtur në temperaturën e dhomës. Ngritja e tyre shumë e nxehtë ose shumë e ftohtë mund të rezultojë në një humbje të funksionalitetit ose përkohësisht ose në baza të përhershme.

Mos

Gjithmonë duhet të shmangni ruajtjen e vibratorit tuaj në rrezet e diellit direkte pasi kjo mund të çojë në zbehjen e ngjyrave të vibratorit. Mund të çojë gjithashtu në degradimin e disa materialeve. Duhet të largoheni nga kudo që është me lagështi, sepse nëse lagështia futet në ndarjen e baterisë, lodra juaj mund të pushojë së punuari përgjithmonë. Lagështia mund të jetë gjithashtu një terren për të rritur të gjitha llojet e mikrobeve dhe baktereve potencialisht të dëmshme që mund të krijojnë dhimbje në zonat tuaja erogjene.

Mos ruani vibratorë të ndryshëm së bashku pasi një numër i materialeve të lodrave seksuale nuk përzihen mirë. Për shembull, disa vibratorë mund të shkaktojnë njollë nëse vendosen së bashku. Mund të shkaktohet edhe ngjyrosja ose shënjimi i sipërfaqes. Po kështu, disa vibratorë që janë bërë nga të njëjtat materiale nuk duhet të vendosen së bashku - vibratorët silikoni duhet të shmangin kontaktin me lodra të tjera dhe vibratorë të bërë nga silikoni sepse ato do të denigrohen dhe do të rezultojnë në humbjen e formës së vibratorit. E cila na sjell bukur te bateritë

Heqja e baterisë

Duhet të siguroheni që t'i hiqni bateritë pas çdo përdorimi pasi ato mund të gërryejnë ose të rrjedhin acidet e baterisë nëse lihen në lodrat tuaja për periudha të gjata kohore. Kjo do të sigurojë gjithashtu që vibratori juaj të mos funksionojë nëse ndizet aksidentalisht, duke parandaluar kështu shkarkimin e jetëgjatësisë së baterisë dhe ndalimin e konsumimit shtesë të motorit. Kur i shtoni bateritë përsëri në vibratorin tuaj, duhet të siguroheni që ato të jenë të shtrënguara përsëri në dhomën e baterisë përpara përdorimit për t'u mbrojtur nga kontakti aksidental i tyre me zonat tuaja erogjene.

Tani ju i dini bazat kur bëhet fjalë për ruajtjen e sigurt të vibratorëve tuaj. Nëse dëshironi të mësoni se si të pastroni vibratorin tuaj, atëherë lexoni udhëzuesin tonë.

Mund të Ndihmojmë?

A keni ndonjë pyetje? Ekipi ynë me përvojë i shërbimit ndaj klientit është gati për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me ruajtjen e vibratorit/vibratorëve tuaj.

Ekspert i shëndetit mendor
MS, Universiteti i Letonisë

Jam thellësisht i bindur se çdo pacient ka nevojë për një qasje unike, individuale. Prandaj, në punën time përdor metoda të ndryshme psikoterapie. Gjatë studimeve të mia, zbulova një interes të thellë për njerëzit në tërësi dhe besimin në pandashmërinë e mendjes dhe trupit, dhe rëndësinë e shëndetit emocional në shëndetin fizik. Në kohën time të lirë, më pëlqen të lexoj (një adhurues i madh i trilerëve) dhe të shkoj në ecje.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe