Skllavëria Ball Gag

Skllavëria Ball Gag

Në marrëdhënien tuaj tipike BDSM, ju keni një partner që është i nënshtruar dhe një tjetër që është partneri dominues. I nënshtruari është i lidhur, i përmbajtur, i zënë dhe i ngacmuar. Ka diçka veçanërisht emocionuese dhe erotike të kënaqshme në të qenit plotësisht të nënshtruar ndaj dëshirave dhe kërkesave të partnerit tuaj. Pritja dhe ankthi i të qenit i përmbajtur seksualisht do të hapë një sërë dyersh të reja drejt emocioneve dhe dëshirave që nuk e dinit kurrë se i kishit!

Shumica e çifteve kanë eksperimentuar me kufizime dhe pranga dhe, falë trilogjisë Fifty Shades, shumë të tjerë kanë shijuar kënaqësitë e skllavërisë. Pra, nëse jeni duke kërkuar t'i shijoni edhe më shumë takimet tuaja seksuale – pse të mos e bëni më të mirën dhe të prezantoni një gagë topin në çantën tuaj të trukimeve?

Gjuajtjet e topit janë veçanërisht eksituese për atë që e vesh, si dhe për partnerin dominues. Për të nënshtruarit, pranimi i një gëlltitjeje me top ndërsa i përmbajtur është pa kthim: duhet t'i besoni partnerit tuaj në mënyrë implicite, gjë që është njëkohësisht e frikshme dhe emocionuese. Ju me të vërtetë përqafoni rolin e të nënshtruarit dhe ndërkohë që jeni të përmbajtur në shtratin tuaj, po aq mirë mund të jeni të lidhur në një birucë mesjetare ala Christian Grey. Imagjinata juaj shkon e egër (veçanërisht nëse jeni me sy të lidhur) dhe të gjitha ndjesitë tuaja rriten ndërsa partneri juaj eksploron trupin tuaj.

Për partnerin dominues, shikimi i përpëlitjes suaj të nënshtruar është një ndjesi dërrmuese erotike. Duhet t'i shikoni me kujdes për të matur reagimet e tyre dhe nuk mund të mbështeteni në zërin e tyre për t'ju udhëhequr gjatë aktivitetit seksual. Ju jeni në kontroll të plotë: ju vendosni kur, çfarë dhe ku.

Ekzistojnë një numër i llojeve të ndryshme të gagave në dispozicion, por gaga e topit është modeli bazë që mund të jetë sa seksi aq edhe funksional. Sex and Mischief Ball Gag ka një top të thjeshtë plastik të butë dhe të fortë që mbahet në vend me një jakë të rregullueshme. Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të futur gags me top në BDSM të dhomës suaj të gjumit përpara se të përmirësoni në një gag të fantazisë ekstreme, si p.sh.

Barbara është një shkrimtare e pavarur dhe një këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA dhe Peaches and Screams. Barbara është e përfshirë në iniciativa të ndryshme arsimore që synojnë t'i bëjnë këshillat për seksin më të aksesueshme për të gjithë dhe të thyejnë stigmat rreth seksit në komunitete të ndryshme kulturore. Në kohën e saj të lirë, Barbara kënaqet duke ecur nëpër tregjet e vjetra në Brick Lane, duke eksploruar vende të reja, duke pikturuar dhe duke lexuar.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe