Sondazhi zbulon punonjës të zyrës të prirur për të grumbulluar

Sondazhi zbulon punonjës të zyrës të prirur për të grumbulluar

Puna në një mjedis zyre mund të jetë e mërzitshme ndonjëherë, megjithëse takimet e ngadalta ndonjëherë gjallërohen nga politika dramatike e zyrës. Biseda rreth aparatit të kafesë ose ftohësit të ujit mund të lehtësojë mërzinë në vendin e punës për disa, por të tjerë kanë në mendje një lloj tjetër lehtësimi. DailyMail raportoi së fundmi për një sondazh të drejtuar nga BusinessInsider, i cili zbuloi se më shumë se tetëdhjetë për qind e të anketuarve besonin se kolegët brenda së njëjtës kompani duhet të lejohen të bëjnë seks.

Ndërsa shumica duket se mendojnë se të ndahesh me një koleg pune është krejtësisht e respektueshme, një shumicë e konsiderueshme ishte megjithatë e pakëndshme, megjithatë, me idenë e seksit midis menaxherëve dhe vartësve. Duke pasur parasysh mundësinë e trajtimit preferencial, për të mos përmendur kërcënimin e rasteve të ngacmimeve seksuale, është e lehtë të kuptohet pse marrëdhëniet seksuale midis shefave të kompanive dhe të rinjve të tyre shihen si jashtë kufijve.

Një fushë ku të anketuarit u ndjenë gjithashtu fort ishte çështja e zbulimit, me mendimin më të madh se punëtorëve nuk duhet t'u kërkohet të raportojnë marrëdhëniet seksuale midis tyre dhe kolegëve të tyre në kompanitë e tyre. Megjithatë, jo të gjitha romancat në zyrë janë të lehta për t'u fshehur. Të luash me këmbë poshtë tryezës së konferencës mund të duket argëtuese e mirë për dashamirët e vendit të punës, derisa kyçi i shefit të marrë një përkëdhelje aksidentale.

Shqetësimet sekrete në vendin e punës mund të ngjallin lehtësisht dyshime. Të dashuruarit që marrin goditjet e tyre nga kënaqësia e rrezikshme kur janë në punë, duhet të zgjedhin me kujdes se ku shkojnë. Meqenëse ka trafik të lartë rreth fotokopjuesve, të kesh një puthje dhe përkëdhelje të shpejtë në dhomën e kopjimit mund të mos jetë një ide e mirë. Shumica e të anketuarve në sondazhin e Business Insider menduan se romancat në zyrë ishin të pranueshme vetëm kur trajtoheshin me njëfarë profesionalizmi.

Marrëdhëniet seksuale mes kolegëve shpesh janë portretizuar si një film tradhtar. Në filmin e Demi Moore dhe Michael Douglas, Disclosure (1994), për shembull, personazhi i Moore përdor pretendime të rreme për ngacmim seksual kundër ish-të dashurit dhe kolegut të saj (të luajtur nga Douglas) për të rrezikuar punën e tij. Ka të ngjarë që shumica e romancave në zyrë janë më të shurdhër se kjo. Megjithatë, atmosfera shpesh e zakonshme e zyrave nuk i ka frenuar bashkëpunëtorët e dashuruar: sondazhi zbuloi se mbi gjashtëdhjetë për qind e njerëzve ose kishin bërë përparime te kolegët ose ishin goditur vetë në vendin e punës.

Ieva Kubiliute është psikologe dhe këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet dhe shkrimtare e pavarur. Ajo është gjithashtu një konsulente e disa markave të shëndetit dhe mirëqenies. Ndërsa Ieva është e specializuar në mbulimin e temave të mirëqenies, duke filluar nga fitnesi dhe ushqimi, te mirëqenia mendore, seksi dhe marrëdhëniet dhe kushtet shëndetësore, ajo ka shkruar për një sërë temash të stilit të jetesës, duke përfshirë bukurinë dhe udhëtimin. Pikat kryesore të karrierës deri më tani përfshijnë: shëtitje luksoze në Spa në Spanjë dhe bashkim me një palestër në Londër me 18 mijë funte në vit. Dikush duhet ta bëjë! Kur ajo nuk është duke shkruar në tavolinën e saj - ose duke intervistuar ekspertë dhe studime të rasteve, Ieva mbaron me joga, një film të mirë dhe kujdes të shkëlqyeshëm për lëkurën (sigurisht të përballueshme, ka pak gjëra që ajo nuk di për bukurinë buxhetore). Gjërat që i sjellin asaj gëzim të pafund: detoksifikimi dixhital, latte me qumësht tërshërë dhe shëtitje të gjata në fshat (dhe ndonjëherë vrapime).

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe