Syri i Dashurisë mund t'ju ndihmojë të arrini dëshirën tuaj Zgjoni shqisat tuaja

Syri i Dashurisë mund t'ju ndihmojë të arrini dëshirën tuaj "Zgjojini shqisat tuaja..."

Syri i dashurisë u themelua nga Alberto Chowaiki në 2012 dhe është një kompani familjare. Alberto është konsultuar për disa marka si brenda dhe jashtë vendit. Marrëveshja me kultura të ndryshme ishte e natyrshme për të, pasi pjesën më të madhe të fëmijërisë e kaloi jashtë Shteteve të Bashkuara. Qëllimi i tij është të promovojë marrëdhënie të shëndetshme dhe të përmirësojë jetën e përditshme të individëve. Nëpërmjet hulumtimit të tij, ai gjeti studime të ndryshme ku njerëzit përdornin feromonet për përdorim të përditshëm për përfitimet e tij natyrore, dhe jo për tërheqje thjesht seksuale. Kështu, marka Eye of Love u projektua dhe u krijua për t'u dhënë njerëzve një avantazh shtesë në jetën e tyre të përditshme.

Edhe pse feromonet janë pa erë, Eye of Love ka shtuar aroma të veçanta për të rritur efektin dhe rezultatin e tyre. Parfumi dhe feromoni funksionojnë në dy nivele krejtësisht të ndryshme. Feromoni është pa erë dhe stimulon një reaksion kimik ndërsa aroma plotëson dhe rrit disponimin e veçantë. Eye of Love përdor vetëm feromonet e cilësisë më të mirë që janë të pastër dhe bioidentikë. Të gjitha produktet tona janë vegane dhe pa egërsi. Pavarësisht nëse jeni duke punuar, duke luajtur ose thjesht duke qenë intim, ne të gjithë mund të përdorim një "përparësi të shtuar" për të përmirësuar marrëdhëniet dhe për të arritur qëllimet. Eye of Love mund t'ju ndihmojë të arrini dëshirën tuaj, kështu që përgatituni për "Zgjimin e shqisave tuaja..." Ne ju dëshirojmë fat të mirë në përpjekjet tuaja për marrëdhënie të shëndetshme dhe shpresojmë se kemi ndihmuar të bëni një ndryshim në jetën tuaj të përditshme!

Sfidat me të cilat përballet biznesi:

Në vitin 2020, pandemia COVID krijoi një sfidë për shumë ndërmarrje me tulla dhe llaç. Pa aftësinë për t'i bërë konsumatorët të blejnë personalisht, të gjithë duhej të kalonin në shitjen në internet. Fokusi ynë më i madh për vitin e parë ishte fokusimi në zhvillimin dhe ekspozimin e markës.

Një nga sfidat më të mëdha që shoh nga klientët tanë që janë kryesisht në të 20-at-30-at e tyre është se ata kanë vështirësi të takojnë njerëz në botën dixhitale gjithnjë në zhvillim ku jetojmë. Sot me të gjitha aplikacionet e takimeve, është e vështirë të filtrosh përmes tyre që thjesht po kërkojnë të lidhen dhe ata që vërtet kërkojnë dashuri afatgjatë.

Njerëzit tërheqës gëzojnë këtë perceptim pozitiv për veten e tyre. Për shkak të kësaj, ata kanë shumë më shumë gjasa të përfundojnë me nivele të shëndetshme besimi, aftësi më të mira sociale dhe një këndvështrim më të ndritshëm për jetën.

Me produktin tonë, një sfidë mund të jetë skepticizmi i njerëzve ndaj produktit. Ka kaq shumë kërkime atje dhe ne vazhdimisht marrim kohë për të edukuar klientët tanë në çdo hap të rrugës. Njerëzit duan të ndihen të sigurt dhe të sigurt për të blerë produktet tuaja dhe sigurimi i tyre se keni bërë kërkimin tuaj është mënyra më e mirë për ta siguruar këtë.

Mundësitë me të cilat përballet biznesi/tregu:

Pozicionimi si një biznes në internet krijoi një mundësi për ne që të përdorim mediat sociale si një mjet kryesor marketingu për t'i paraqitur produktet tona përpara audiencës sonë të synuar.

Një avantazh i madh i produkteve tona është se ato janë krijuar për të ndihmuar si burrat ashtu edhe gratë të kenë një ndjenjë më të lartë të vetëbesimit. Si njerëz, ne duam të dukemi dhe të ndihemi më së miri dhe në çast u pritëm shumë pozitivisht nga tregu. Marrëdhëniet tona me partnerët tanë të industrisë ndihmuan në krijimin e besueshmërisë që kemi prej më shumë se një dekade në këtë biznes. 

Në vitin 2022, ekspertët tanë në Syri i dashurisë, donte një partner marke për të përforcuar markën dhe misionin tonë tek një audiencë që kërkon një produkt si i yni. Si udhëheqës të parfumeve me feromone në mbarë botën, ne lançuam MATCHMAKER, një koleksion parfumesh me mblesëri Patti Stanger në shkurt, stina e dashurisë. Patti Stanger është ylli dhe producentja ekzekutive e Bravo's The Millionaire Matchmaker dhe profesionisti i fundit për të ndihmuar njerëzit në gjetjen e ndeshjes së tyre të përsosur.

MATCHMAKER përmban cilësi të lartë dhe fuqi të lartë feromonet që zgjojnë këndshëm shqisat për t'ju bërë të ndiheni mirë brenda dhe jashtë dhe për të tërhequr ata që ju rrethojnë. Parfumi vjen në paketim luksoz që mban një shishe qelqi të mrekullueshëm me diamant për të simuluar një unazë martese, e përshtatshme për dhënien e dhuratave dhe shfaqjet e kota. Opsionet tona të aromës në serinë MATCHMAKER përfshijnë formula gjithnjë e më joshëse për ta tërhequr atë tek ai, ai tek ajo, ai tek ai, ajo tek ajo dhe parfumi ynë më i fundit, "Tërheqi Them" një përzierje feromonesh me lëng gjinor. Parfumet mishërojnë një përzierje sensuale të jaseminit, grejpfrutit dhe qelibarit me një prekje agrumesh plus një përzierje të guximshme kedri, rrush pa fara e zezë dhe limoni. Nuk ka rëndësi nëse je i martuar, beqar, heteroseks apo homoseksual, kjo do t'ju bëjë të elektrizoheni për seksin që keni zgjedhur”, tha Stanger. “Ne u bashkuam me Patti për të krijuar kombinimin perfekt të feromoneve dhe aromave të parezistueshme. Spërkateni në qafë për ndikim maksimal dhe përgatituni të doni atë që ndodh më pas”, tha Jacqui Rubinoff, Zëvendës President i Eye of Love.

Këshilla për të tjerët për biznesin

Këshilla ime për të tjerët në biznes do të ishte të njihni mirë tregun tuaj të synuar dhe të gjeni mënyra për t'u lidhur me ta. Njihuni me klientët tuaj, duke ditur saktësisht se çfarë duan dhe kanë nevojë

Ju duhet të ndërtoni marrëdhënie me klientët tuaj përmes mediave sociale dhe të zhvilloni raporte përmes shërbimit të shkëlqyer ndaj klientit. Për shkak se marka jonë është shumë personale për konsumatorin, ne bëjmë çmos për të krijuar dhe mbajtur një lidhje me ta përmes mesazheve, marketingut dhe angazhimit tonë të markës. Këta janë njerëzit që do ta çojnë markën tonë në lartësi të reja dhe ne i vlerësojmë të gjithë njerëzit që kanë qenë në këtë udhëtim me ne. Së fundi, do të thoja, qëndroni të përditësuar me trendet dhe mos qëndroni kurrë në stanjacion. Tregu është konkurrues dhe ata që janë të gatshëm të bëjnë përpjekje të vazhdueshme për t'u lidhur me klientët e tyre në mënyra të reja dhe emocionuese, do të shohin rezultatet më të mira.

Për vitet e fundit, Tatyana ka punuar si blogere seksi dhe këshilltare për marrëdhënie. Ajo është paraqitur në revista si Cosmopolitan, Teen Vogue. Vice, Tatler, Vanity Fair dhe shumë të tjerë. Që nga viti 2016, Tatyana është fokusuar në seksologji, ka ndjekur kurse të ndryshme trajnimi, ka marrë pjesë në konferenca dhe kongrese ndërkombëtare. “Uroj që njerëzit të trajtojnë çështjet seksuale në kohën e duhur! Harrojeni drojën, paragjykimin dhe ndjehuni të lirë të vizitoni një mjek seksi për ndihmë ose këshilla!” Tanya kënaqet duke ndjekur flakët e saj për kreativitet përmes modelimit, artit të grafitit, astronomisë dhe teknologjisë.

Më të rejat nga Business News