Njihuni me trajnerin dhe krijuesin e përmbajtjes Natasha Nurse

Njihuni me trajnerin dhe krijuesin e përmbajtjes Natasha Nurse

Kush është Natasha Infermiere?

Natasha Nurse është një trajner shumë i arrirë dhe krijues i përmbajtjes, i njohur më së miri si themeluesja e Dhoma e zhveshjes 8, një platformë në internet që feston pozitivitetin e trupit dhe fuqizon gratë të mendojnë me qartësi, të prezantojnë me besim dhe të jetojnë me qëllim. Ajo është gjithashtu bashkë-prezantuese e podcast-it të njohur, WokeNFree.com, i cili trajton tema të ndryshme që lidhen me ngjarjet aktuale, rritjen personale dhe çështjet sociale.

Cili ka qenë rrugëtimi i Natashës deri më tani?

Udhëtimi i Natasha në sipërmarrje filloi pasi ajo u përpoq të gjente opsione veshjesh në modë dhe të përballueshme që kujdeseshin për trupin e saj të lakuar. Në përgjigje të këtij boshllëku në treg, ajo nisi Dhoma e zhveshjes 8 në fund të vitit 2014. Që nga fillimi i saj, ajo e ka zgjeruar faqen për t'u bërë një platformë që ofron një gamë të gjerë përmbajtjesh, duke përfshirë këshilla për stilin, intervista me ekspertë të industrisë dhe hakime të stilit të jetesës. Duke u bërë një nënë krenare e djalit të saj të guximshëm, të bukur dhe brilant KJ në vitin 2021, ajo ka shtuar tema rreth gëzimeve dhe sfidave të mëmësisë për të zgjeruar audiencën e saj për të përfshirë nënat anembanë botës.

Përveç rritjes së punës së saj Dhoma e zhveshjes 8, Natasha është gjithashtu bashkë-prezantuese e WokeNFree.com, një podcast që ajo filloi me bashkëshortin e saj në 2017. Shfaqja mbulon një gamë të larmishme temash, duke përfshirë marrëdhëniet, politikën dhe shëndetin mendor, dhe synon të sigurojë një forum të hapur për diskutime dhe debate produktive dhe argëtuese. Karizma natyrale e Natashës dhe pasioni për drejtësinë sociale kanë ndihmuar në krijimin WokeNFree.com një nga podkastet më të paharrueshme në zhanrin e tij.

Suksesi i Natashës si sipërmarrëse dhe personalitet mediatik nuk ka kaluar pa u vënë re. Ajo është paraqitur në shumë media, duke përfshirë pasuri, Kompania Fast, Inc, Insider biznesit, fillimi i Microsoft, Revista Plus Modeldhe Z100. Përmes punës së saj me Dhoma e zhveshjes 8 WokeNFree.comNatasha është bërë një zë i fuqishëm për pozitivitetin trupor, gjithëpërfshirjen dhe drejtësinë sociale, duke frymëzuar njerëzit në mbarë botën që ta duan veten dhe të përqafojnë veçantinë e tyre.    

Cilat janë sfidat dhe mundësitë me të cilat përballet ky biznes?

Si trajner dhe krijues i përmbajtjes, Natasha përballet me një mori sfidash. Nga njëra anë, trajnerët dhe krijuesit e përmbajtjes si Natasha mund të arrijnë një audiencë të madhe dhe të kenë një ndikim të rëndësishëm në jetën e njerëzve përmes përmbajtjes së tyre. Sidoqoftë, me këtë vjen sfida e krijimit të përmbajtjes që është njëkohësisht tërheqëse dhe informuese, duke qenë gjithashtu unike dhe e dallueshme në një treg të ngopur. Një nga sfidat kryesore me të cilat Natasha përballet vazhdimisht është nevoja për të qëndruar vazhdimisht e përditësuar me tendencat dhe zhvillimet më të fundit në industrinë e stërvitjes dhe podcasting. Kjo kërkon që ajo t'i kushtojë vazhdimisht kohë konsumit të përmbajtjes, kërkimit të industrisë, të mësuarit dhe rrjetëzimit për të siguruar që përmbajtja që ajo krijon është e rëndësishme dhe e vlefshme për audiencën e saj. Për më tepër, Natasha gjithashtu përballet me sfidën e krijimit të një ndjekësi besnik dhe të vendosjes së saj si një autoritet në fushat e saj përkatëse. Kjo kërkon që ajo të punojë vazhdimisht në ndërtimin e një imazhi të qëndrueshëm dhe koheziv të markës, si dhe një prani të fortë në internet dhe angazhim me audiencën e saj.

Nga ana tjetër, mundësitë për trajnerë dhe krijues të përmbajtjes si Natasha janë të mëdha. Nëpërmjet përmbajtjes së saj, ajo mund të frymëzojë, edukojë dhe motivojë individët për të arritur qëllimet e tyre dhe për të arritur potencialin e tyre të plotë. Për më tepër, ajo ka mundësinë të bashkëpunojë me profesionistë të tjerë të industrisë dhe të krijojë partneritete që mund të zgjerojnë shtrirjen dhe ndikimin e saj.

Natasha ndan se suksesi i saj si trajnere ose krijuese e përmbajtjes do të varet nga aftësia e saj për të komunikuar në mënyrë efektive mesazhin e saj, për t'i dhënë vlerë audiencës së saj dhe për të qëndruar e adaptueshme në këtë botë gjithnjë në rritje të komunikimit.    

Cila është këshilla e Natashës për bizneset e tjera?

Natasha ka vite që stërvit dhe krijon përmbajtje. Si e tillë, ajo ka mësuar shumë gjatë viteve. Këtu janë këshillat më të mira të këshillave që do të ndajnë me trajnerët e tjerë dhe krijuesit e përmbajtjes që duan të arrijnë qëllimet e tyre: 

1. Njihni audiencën tuaj: Pavarësisht nëse jeni stërvitje dikush ose duke krijuar përmbajtje për ta, është e rëndësishme të kuptojnë se kush janë dhe çfarë kërkojnë. Kjo do të thotë të bësh kërkime, të bësh pyetje dhe të njohësh vërtet njerëzit me të cilët po punoni.

2. Vendosni qëllime të qarta: Të kesh qëllime të qarta dhe specifike mund t'ju ndihmojë të qëndroni të fokusuar dhe të motivuar. Pavarësisht nëse është një objektiv i të ardhurave ose një qëllim i prodhimit të përmbajtjes, sigurohuni që të keni një plan për ta arritur atë.

3. Jini autentikë: Njerëzit mund të dallojnë një falsifikim nga një milje larg, kështu që është e rëndësishme të jeni të vërtetë me veten dhe vlerat tuaja. Mos u përpiqni të jeni dikush që nuk jeni ose mos krijoni përmbajtje që nuk përputhet me bindjet tuaja vetëm sepse mendoni se do të jetë e njohur.

4. Qëndroni aktual: Bota po ndryshon vazhdimisht dhe është e rëndësishme të qëndroni të përditësuar mbi tendencat, teknologjitë dhe praktikat më të mira më të fundit. Kjo do të thotë të lexosh botime të industrisë, të marrësh pjesë në konferenca dhe të lidhesh me profesionistë të tjerë.

5. Jini të qëndrueshëm: Pavarësisht se çfarë po ndiqni, ajo thekson se qëndrueshmëria është thelbësore. Duhet të jeni të besueshëm, të besueshëm dhe të paraqiteni kur të thoni se do. Kjo do t'ju lejojë të krijoni besim dhe t'ju ndihmojë të krijoni një reputacion të fortë.

6. Mos kini frikë të eksperimentoni: Ndonjëherë idetë më të mira vijnë duke marrë rreziqe dhe duke provuar diçka të re. Mos kini frikë të eksperimentoni me metodat tuaja të stërvitjes ose teknikat e krijimit të përmbajtjes. Asnjëherë nuk e dini se çfarë mund të funksionojë derisa ta provoni.

7. Vazhdoni të mësoni: Pavarësisht se sa i suksesshëm jeni, gjithmonë ka më shumë për të mësuar. Vazhdoni të edukoni veten, të merrni kurse dhe të kërkoni mundësi për t'u rritur dhe përmirësuar.

8. Bashkëpunoni me të tjerët: Bashkëpunimi mund të jetë një mjet i fuqishëm për trajnerët dhe krijuesit e përmbajtjes. Bashkohuni me profesionistë të tjerë në industrinë tuaj për të krijuar përmbajtje të re, për të ndarë ide dhe për të zgjeruar shtrirjen tuaj. Natasha me të vërtetë fitoi tërheqje si trajnere dhe krijuese e përmbajtjes duke bashkëpunuar me të tjerët në industrinë e biznesit dhe të modës. 

9. Qëndroni të organizuar: Menaxhimi i kohës dhe organizimi janë kritike për suksesin në stërvitje dhe krijimin e përmbajtjes. Përdorni mjete si kalendarët, listat e detyrave dhe softuerin e menaxhimit të projekteve për të qëndruar në rrugën e duhur. Si një nënë shumë e zënë, Natasha jeton sipas kalendarit të saj! 

10. Siguroni vlerë: Pavarësisht se cila është sipërmarrja juaj sipërmarrëse, Natasha është një avokate e madhe për sipërmarrësit që fokusojnë qëllimin e tyre kryesor në ofrimin e vlerës për audiencën e tyre. Natasha rekomandon fuqimisht krijimin e përmbajtjes që i ndihmon njerëzit të zgjidhin problemet, të mësojnë aftësi të reja ose të arrijnë qëllimet e tyre.

Natasha infermiere është një figurë dinamike dhe me ndikim në botën e medias dhe komunikimit. Përkushtimi i Natashës ndaj drejtësisë sociale dhe dashurisë për veten e ka bërë atë një model dhe frymëzim për shumë njerëz në mbarë botën. Përmes punës së saj me Dhoma e zhveshjes 8 WokeNFree.com, vazhdon të përdorë platformat e saj për të promovuar ndryshime pozitive dhe për të fuqizuar njerëzit që të jenë vetja e tyre më autentike.

Lidhje:

-

http://www.dressingroom8.com/

http://facebook.com/dr8fashion

https://www.facebook.com/dr8fashion?ref=hl

https://instagram.com/dressing_room_8/

Barbara është një shkrimtare e pavarur dhe një këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA dhe Peaches and Screams. Barbara është e përfshirë në iniciativa të ndryshme arsimore që synojnë t'i bëjnë këshillat për seksin më të aksesueshme për të gjithë dhe të thyejnë stigmat rreth seksit në komunitete të ndryshme kulturore. Në kohën e saj të lirë, Barbara kënaqet duke ecur nëpër tregjet e vjetra në Brick Lane, duke eksploruar vende të reja, duke pikturuar dhe duke lexuar.

Më të rejat nga Business News