Mumsnet Spoof: Vajazzling: Teori dhe Praktikë

Mumsnet Spoof: Vajazzling: Teori dhe Praktikë

Mumsnet është i njohur për të qenë burimi premium i përdorur për nënat që duan të mësojnë, të rriten dhe të mësojnë më shumë rreth të qenit nënë në shoqërinë e nënave të tjera që njohin kompjuterin. Ato ofrojnë komente, këshilla dhe receta – dhe akademia Mumsnet është shtëpia e kurseve si Historia e Artit: Një fundjavë e Rilindjes dhe Kursi i Dizajnit të Kopshtit me Dawn Isaac.

Ju mund ta imagjinoni surprizën dhe të qeshurat kur faqja e Mumsnet publikoi kursin e tyre të fundit: Vajazzling: Teori dhe Praktikë më 1 Prill 2013.

Dhe pse dëshironi të merrni pjesë në këtë kurs? Mumsnet shpjegon: “Në ato ditët fillestare të trazuara pas lindjes së fëmijës, thjesht gjetja e kohës për t'u bërë dush, pa marrë parasysh të bësh make up, mund të duket si një sfidë e pamundur. Prandaj, krijimi i kohës për t'u kthyer në regjimin tuaj të kujdesit personal para prindërimit është një akt kyç i rikuperimit për shumë nëna. Nëse i keni lënë gjërat të rrëshqasin që kur jeni bërë nënë, sigurohuni që të mos humbisni ofertën më të fundit fantastike nga Akademia Mumsnet.”

Sepse të gjithë ne vajazzled para-prindërore.

Pjesëmarrësit në këtë kurs mund të presin një ekspozitë dy-orëshe me vajazzlerin më të avancuar Dr Flora Pisol MBE, kontributet e së cilës në këtë fushë i kanë dhënë asaj njohjen e një grupi figurash të njohura publike, përfshirë modelen Katie Price, Dukeshën e Jorkut. , Sarah Ferguson dhe kancelari Shadow i Thesarit, Ed Balls.”

Nëse kjo nuk mjafton për t'ju joshur në arenën e vajzimit, ndoshta do të intrigoheni të mësoni se pas një dite me histori intensive, informacione praktike dhe vazhazzling praktike, seminari do të përfundojë me një 'fjalim kryesor nga Towie ylli dhe i vetë-rrëfyer 'dashamirës vajazzle' Amy Childs mbi semiotikën e zbukurimeve personale në arenën e amësisë bashkëkohore.

Tingellon bukur? Nga ju pritet që të keni marrë pak kohë nga programi juaj i ngarkuar i prindërimit për t'u kthyer në një aspekt të regjimit tuaj të kujdesit personal para prindërimit. Një pjesë e kërkesave të kursit përcaktojnë se 'Do të pritet që ju të jeni depiluar plotësisht paraprakisht (ndërsa të gjitha zgjedhjet e kujdesit respektohen, nuk ka nevojë të aplikoni rroje).

Kjo shaka e XNUMX prillit mori forumet e Mumsnet në sulme histerike të të qeshurit pasi frymëzoi një diskutim të gjatë rreth shkëlqimit dhe vajzimit aksidental. Duket se komuniteti Mumsnet nuk është plotësisht i gatshëm për shkëlqim në rajonet e tyre të poshtme.

"Në varësi të interesit," vazhdoi mashtrimi, "Klasat mbi tatuazhet DIY, piercing dhe skarifikimi janë në zhvillim për 2014."

Nutricionist, Universiteti Cornell, MS

Unë besoj se shkenca e të ushqyerit është një ndihmës i mrekullueshëm si për përmirësimin parandalues ​​të shëndetit ashtu edhe për terapinë ndihmëse në trajtim. Qëllimi im është të ndihmoj njerëzit të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre pa e torturuar veten me kufizime të panevojshme dietike. Unë jam një mbështetës i një stili jetese të shëndetshëm - luaj sport, biçikletë dhe notoj në liqen gjatë gjithë vitit. Me punën time, jam paraqitur në Vice, Country Living, Harrods, Daily Telegraph, Grazia, Women's Health dhe media të tjera.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe