Tre gjëra që ai nuk dëshiron t'ju thotë

Tre gjëra që ai nuk dëshiron t'ju thotë

Nuk është kurrë e lehtë për një burrë që t'i tregojë gruas ose të dashurës së tij atë që ajo bën që e mërzit ose e largon atë. Djemtë priren të kenë frikë se kritikat do të vrasin një marrëdhënie ose do të strehojnë në mendjen e zonjës së tyre dhe do të frymëzojnë çdo lloj çmendurie. Shumica e grave do të pranojnë se kur bëhet fjalë për reagime negative, fjalët thithëse priren të mbahen mend për një kohë të gjatë. Për hir të marrëdhënieve të lumtura, të shëndetshme dhe sigurisht seksi, komunikimi është i nevojshëm. Këtu janë tre gjëra që ai nuk dëshiron t'ju thotë, por duhet.

Ne nuk e dimë se çfarë doni të themi apo të bëjmë nëse nuk na tregoni.

Meshkujt ankohen shpesh se gratë flasin një gjuhë tjetër, plot me imperativa të fshehura. Dështimi për të interpretuar saktë këto udhëzime të nënkuptuara do të thotë se jemi në kutinë e qenve. Në vend që të na thoni "sigurisht, ju mund të dilni me djemtë" kur do të thoni "Unë do ta preferoja shumë nëse do të qëndronit në shtëpi", thjesht jini paraprakisht për këtë. Sigurisht, ndërsa të dashuruarit rriten gradualisht për ta njohur më mirë njëri-tjetrin, këto sinjale bëhen më të lehta për t'u marrë, por veçanërisht për çështjet më të reja, i bën gjërat pafundësisht më të lehta nëse dimë se çfarë mund të bëjmë për t'ju kënaqur. Ne nuk jemi lexues të mendjes, por duam t'ju bëjmë të lumtur!

Nuk na intereson nëse prapanica juaj duket e madhe në ato xhinse, ndaj mos na pyesni.
Një grua që ankohet pa pushim për të metat e saj, duke e vënë veten poshtë për të metat e vërteta dhe të imagjinuara, mund të jetë rraskapitëse. Gratë shpesh mendojnë se duhet të përpiqen vazhdimisht për përsosmërinë për të qëndruar të dashur dhe të dëshiruar, por shumë burra e kanë të vështirë të entuziazmohen për një grua që është tepër e vetëdijshme. Këtu është e vërteta: burri juaj nuk do të ishte me ju nëse nuk do t'i pëlqente trupi juaj dhe kush jeni ju. Qëndrimi i tij përreth është provë e adhurimit të tij dhe të qenit vazhdimisht nënçmues i vetvetes nuk të bën ndonjë favor.

Gjithçka ka të bëjë me 'dhënien dhe marrjen' në dhomën e gjumit.

Nëse nuk po eksploroni qëllimisht nocionin e të nënshtruarve dhe dominantëve në dhomën e gjumit, duhet të bëni pak përpjekje për të bërë dashuri dhe të përqafoni pak "jep e merr". Të dashuruarit e “vdekur”, apo gratë që thjesht shtrihen aty gjatë seksit, janë të mërzitshme. Meshkujt e shijojnë entuziazmin e pushtimit po aq sa femrat e duan ndjekjen, dhe mashkulli juaj meriton pak më shumë se një shtrydhje që nuk reagon kur bëhet fjalë për mashtrimet e dhomës së gjumit. Në anën tjetër të peshores, disa gra janë policë të vërtetë të trafikut në dhomën e gjumit, duke drejtuar çdo lëvizje të të dashurit të tyre nga shpejtësia e zhveshjes së saj deri te momenti kur duhet të kalojë duart nëpër flokët e saj. Zonja, nuk mund ta detyroni çdo moment intim të jetë një kopje e fantazisë suaj të preferuar. Pasioni duhet të fryhet dhe të rrjedhë natyrshëm, ose njeriu juaj thjesht mund të përfundojë duke u ndjerë i vështirë dhe i papërshtatshëm.

Ieva Kubiliute është psikologe dhe këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet dhe shkrimtare e pavarur. Ajo është gjithashtu një konsulente e disa markave të shëndetit dhe mirëqenies. Ndërsa Ieva është e specializuar në mbulimin e temave të mirëqenies, duke filluar nga fitnesi dhe ushqimi, te mirëqenia mendore, seksi dhe marrëdhëniet dhe kushtet shëndetësore, ajo ka shkruar për një sërë temash të stilit të jetesës, duke përfshirë bukurinë dhe udhëtimin. Pikat kryesore të karrierës deri më tani përfshijnë: shëtitje luksoze në Spa në Spanjë dhe bashkim me një palestër në Londër me 18 mijë funte në vit. Dikush duhet ta bëjë! Kur ajo nuk është duke shkruar në tavolinën e saj - ose duke intervistuar ekspertë dhe studime të rasteve, Ieva mbaron me joga, një film të mirë dhe kujdes të shkëlqyeshëm për lëkurën (sigurisht të përballueshme, ka pak gjëra që ajo nuk di për bukurinë buxhetore). Gjërat që i sjellin asaj gëzim të pafund: detoksifikimi dixhital, latte me qumësht tërshërë dhe shëtitje të gjata në fshat (dhe ndonjëherë vrapime).

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe