Udhëzues për Fillestarët për Ball Gags

Udhëzues për Fillestarët për Ball Gags

Gjuajtjet e topit janë mjaft të njohura në kulturën pop, duke pasur atë skenën e avulluar ku një partner është i lidhur në shtrat, gojën e mbyll dhe i godet me kamxhik. Në BDSM gagët përdoren për arsye të ndryshme, disa partnerëve dominues pëlqejnë t'i mbajnë nënshkruesit e tyre të heshtur gjatë pjesëve më të ashpra të lojës së skllavërisë, dmth. ndëshkimit ose thjesht pjesës poshtëruese të saj dhe marrjen nën kontroll të Nën-it tuaj. Gamat vijnë në forma të ndryshme dhe të tjerat janë aty për të mbajtur gojën tuaj të hapur në vend që ta mbajnë gojën mbyllur. Edhe pse gags nuk do ta mbyllin plotësisht në heshtje Sub-në tuaj, ju mund të mbështeteni në to për të mbajtur nën-in tuaj të mos shqiptojë asnjë fjalë.

Udhëzues për Fillestarët për Ball Gags

JENI I SIGURT
Megjithëse BDSM përfshin elemente dhimbjeje dhe poshtërimi në lojën sensuale dhe erotike, duhet menduar gjithmonë për sigurinë. Mbani në mend se po aq sa duhen gjuajtjet e topit për të mbajtur nën-in tuaj të mos flasë, do t'ju duhet të gjeni mënyra për të komunikuar fjalën tuaj të sigurt. Para se të filloni bisedoni me partnerin tuaj se si të komunikoni fjalën e sigurt në një mënyrë që është më e mira për të dy, në mënyrë që të shmangni rastet e prishjes së komunikimit. Ka sinjale të thjeshta për të transmetuar mesazhin, si p.sh. kërcitja e gishtave të dikujt, duke i bërë Sub-it tuaj të lëshojë një shenjë poshtë kur ndihet i stërmbushur ose t'i tërheqë diçka në afërsi të tyre për të sinjalizuar përfundimin e lojës.

Kur jeni ende fillestarë ose nën-i është ende fillestar, këshillohet që të filloni me një afat kohor për ta mësuar partnerin tuaj të jetë i zhveshur. Dom duhet gjithmonë të kontrollojë periodikisht partnerin e lidhur vetëm për t'u siguruar që gjithçka po shkon mirë. Sjellja e gjithçkaje shpejt dhe shumë shpejt mund të shkaktojë siklet, dhimbje në nofulla ose të shkaktojë panik Sub-in tuaj.

GJERA PER TE BERE
Për një fillestar, filloni me një afat të konsiderueshëm kohor për t'u tërhequr
Dilni me shenja vizuale për t'i përdorur në vend të fjalës suaj të sigurt
Dom duhet të kontrollojë në Sub në intervale të rregullta për të parë nëse gjithçka është në rregull
Kontrolloni gjendjen e gojës për të shmangur gëlltitjen ose mbytjen.
GJERA PER TE SHMANGUAR
Asnjëherë mos e mbyll gojën dikë që po vjen me të ftohtë
Mos e përgojni një person që ka stomak të mërzitur
Asnjëherë mos e lini një person të fiksuar vetëm dhe pa mbikëqyrje në çdo kohë.

PSE TË PËRDORNI GAGAT E TOPAVE
Veproni çdo skenar të lojës në të cilën merrni pjesë, ato shërbejnë për të përmirësuar, por edhe për të afirmuar rolet që luhen gjatë lojës fetish dhe robërie. Në varësi të fazës në të cilën jeni me lojën e skllavërisë, niveli i të kuptuarit dhe lloji i goditjes së topit, rezultatet do të ndryshojnë, por ju garantohet një përvojë e shkëlqyer gjatë gjithë kohës.

Për Dom-in, gag-i i topit është një shenjë vizuale e dominimit mbi Sub-in, dhe do t'i përshtatet pothuajse çdo skenari të lojës në dispozicion të imagjinatës së gjerë. Me gërvishtje të mëdha topash që e bëjnë Sub-në të marrë frymë përmes hundës në momentet intensive të lojës, duke kufizuar sasinë e ajrit që thith për të bërë orgazma shumë më intensive. Gags shërbejnë gjithashtu për të kufizuar zhurmën nga nën dhe do të bëjnë për një ndëshkim të çuditshëm nëse bëhet ndonjë zhurmë.

ZGJEDHJA E NJË GAG TOPI
Edhe pse ka shumë lloje të gërvishtjeve me top, zgjedhja e njërit është një detyrë që kërkon kujdes maksimal. Si një fillestar, është e mençur të konsultoheni me një ekspert përpara se të blini një top, në mënyrë që të merrni ndihmë për llojin e materialit dhe madhësisë. Si fillestar, do të ishte e mençur të merrni një top të vogël që ka një top të vogël, këto janë më pak frikësuese. Gjuajtjet e topave për fillestarët janë krijuar duke pasur parasysh këtë demografi të veçantë dhe janë krijuar për të qenë të rehatshëm. Ato ofrojnë përvojën e të qenit i mbyllur pa e hapur shumë gojën dhe janë gjithashtu të lehta për t'u përshtatur. Këto gërmime fillestare janë bërë gjithashtu në mënyrë që nënsali juaj ta ketë më të lehtë të marrë frymë dhe të mos gulçojë shumë për ajrin. Sapo partneri juaj të mësohet me një gëlltitje fillestare, atëherë është koha të filloni me gomat e ndërmjetme me top, të cilat kanë një top pak më të madh, i cili gjithashtu hap gojën pak më gjerë. Ofron një përvojë intensive dhe zakonisht lidhet me rripa lëkure ose lëkure artificiale në disa raste. Gjuajtjet e ndërmjetme i japin përdoruesit një ndjenjë më shumë kufizimi, por edhe pak liri. Topi më i avancuar ka një top më të madh duke dhënë më shumë kufizime me materiale frenuese më të forta si lëkura dhe ose metali. Kjo është për përmbajtje maksimale dhe nuk rekomandohet për fillestarët.

Udhëzues për Fillestarët për Ball Gags

Për vitet e fundit, Tatyana ka punuar si blogere seksi dhe këshilltare për marrëdhënie. Ajo është paraqitur në revista si Cosmopolitan, Teen Vogue. Vice, Tatler, Vanity Fair dhe shumë të tjerë. Që nga viti 2016, Tatyana është fokusuar në seksologji, ka ndjekur kurse të ndryshme trajnimi, ka marrë pjesë në konferenca dhe kongrese ndërkombëtare. “Uroj që njerëzit të trajtojnë çështjet seksuale në kohën e duhur! Harrojeni drojën, paragjykimin dhe ndjehuni të lirë të vizitoni një mjek seksi për ndihmë ose këshilla!” Tanya kënaqet duke ndjekur flakët e saj për kreativitet përmes modelimit, artit të grafitit, astronomisë dhe teknologjisë.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe