Udhëzues fillestar për lidhjet e syve

Udhëzues fillestar për lidhjet e syve

Blloqet e syve heqin shqisat pamore, duke e lënë trupin të përballet me katër shqisat e mbetura. Për këtë arsye, ndjeshmëria e shqisave të tjera rritet menjëherë për të kompensuar humbjen e njërës. Manipuloni këtë ndjeshmëri duke përfshirë forma të ndryshme të lojës shqisore që do ta bëjnë partnerin tuaj të bërtasë nga kënaqësia. Me ndjenjën e të prekurit të rritur, gjurmoni trupin e tyre me puthje dhe prekje, madje duke përfshirë gudulisëse nëse doni të rrisni aksionet. Loja e temperaturës do të jetë gjithashtu më efektive pasi lëkura e tyre është në gatishmëri të lartë, duke ekzagjeruar çdo stimul dhe duke pasur disa ndjesi kënaqësie shpërthyese që pushtojnë trupin e tyre.

Sesion i madh masturbimi

Masturbimi është një çështje shumë private dhe shumica e njerëzve nuk janë të kënaqur të kënaqen kur ka dikë tjetër në dhomë. T'i jepni një shtysë jetës tuaj seksuale duke masturbuar në praninë e njëri-tjetrit mund të duket si një ide e shkëlqyer në teori, por praktikisht pothuajse e pamundur. Përfshirja e një lidhjeje të syve mund të jetë truku që ndryshon gjithçka. Duke i lidhur sytë partnerit, i jep atij vetëbesim për t'u kënaqur me praninë tuaj pasi nuk mund t'i shohin reagimet tuaja. Ju gjithashtu mund t'i ndërroni rolet, duke i bërë partnerit tuaj t'ju lidhë sytë ndërsa e trajtoni atë për të treguar se sa kënaqeni veten. Kënaqja lejon njëfarë hapjeje në marrëdhënien tuaj që shkon shumë në ndërtimin e besimit pasi të dy keni një ide se sa mirë ta kënaqni njëri-tjetrin.

Veprimi i gojës dhe i gjuhës

Pasi t'i lidhni sytë partnerit tuaj në sy, ai nuk e di se çfarë do të vijë më pas. Shfrytëzojeni këtë mundësi për të lyer pak çokollatë ose shurup në karin e tyre dhe ndërsa ata janë të zënë duke u përpjekur të kuptojnë se çfarë po ndodh, gëlltitni shpatën dhe gjeni kohën për t'i bërë ata të ndihen sikur do të shpërthejnë nga kënaqësia e madhe. Ndjesia e të prekurit është vërtet e shtuar, duke e bërë të gjithë trupin të ndihet si një bombë me sahat që rrokulliset, pasi çdo prekje ekzagjerohet shumë dhe valët që mbulojnë partnerin tuaj janë më të mëdha se zakonisht. Ky pozicion mund të ndërrohet duke lejuar që kushdo që është dominues të marrë përgjegjësinë dhe të udhëheqë ekspeditën. Për t'i çuar gjërat pak më tej, frenimi i partnerit tuaj teksa përhapen gjerësisht ju jep akses të papenguar dhe ju mund të përdorni gudulisjet tuaja në topat dhe thithkat e tyre ndërsa i thithni në harresë.

Finale intensive

Penetrimi është qëllimi përfundimtar seksual për shumicën. Megjithatë, shumica pëlqejnë të shikojnë ndërsa zgjimi vizual e bën atë edhe më të nxehtë. Përfshirja e syve në lojën tuaj seksuale e bën partnerin tuaj shumë të ndjeshëm ndaj zgjimit më të vogël. Shfrytëzojeni këtë shans për ta ngacmuar atë ose atë duke përdorur vibratorin që i pëlqen aq shumë ose pidhi vibruese surprizë që keni. Cilado lodër që planifikoni të përdorni, thjesht lyeni partnerin tuaj me lustër dhe lërini disa momente që të hutohen ndërsa përpiqen të kuptojnë se çfarë po ndodh. Pasi të fillojë konfuzioni, vini me kujdes lodrën që keni zgjedhur. Nëse nuk jeni aq të mëdhenj në lodra, disa pozicione seksuale favorizojnë shumë sytë e lidhur, më e zakonshme është kërcimtarja private dhe rock 'n' roll. Shijoni momentet pasi ndjesitë me siguri do të rezultojnë në një fund orgazmik me përmasa masive.

Mbajeni të ëmbël

Dhënia e një masazhi partnerit tuaj është një mënyrë e shkëlqyer për të qetësuar muskujt e tyre dhe për t'i dhënë atyre qartësi mendore. Një masazh erotik vepron si një hapje për një seancë sensuale dashurie që ju bën të dy në një humor të shkëlqyeshëm. Me partnerin tuaj me sy të lidhur, ndjesia e vajit të ngrohtë të masazhit dhe prekja e duarve tuaja ndërsa udhëtojnë nëpër lëkurë bëhen shumë sensuale. Me aromën e vajrave dhe prekjen e duarve tuaja, shqisat mbingarkohen me kënaqësi dhe kënaqen plotësisht dhe zhyten në përqafimin e ngrohtë të ndjenjave. Edhe pa depërtim, masazhi i thjeshtë bëhet gjëja më erotike që ata kanë pasur ndonjëherë.

Lidhja e syve mund të duket si një artikull kaq i thjeshtë, por është shumë i gjithanshëm dhe rëndësia e tij nënvlerësohet shumë. Hidhni një zhytje në anën tuaj imagjinative dhe zbuloni opsionet e pafundme që ofron një sy të lidhur në dhomën e gjumit, pavarësisht nëse improvizoni me materialet ekzistuese ose blini një syze seksi.

Barbara është një shkrimtare e pavarur dhe një këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA dhe Peaches and Screams. Barbara është e përfshirë në iniciativa të ndryshme arsimore që synojnë t'i bëjnë këshillat për seksin më të aksesueshme për të gjithë dhe të thyejnë stigmat rreth seksit në komunitete të ndryshme kulturore. Në kohën e saj të lirë, Barbara kënaqet duke ecur nëpër tregjet e vjetra në Brick Lane, duke eksploruar vende të reja, duke pikturuar dhe duke lexuar.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe