Udhëzues për fillestarët për shiritat shpërndarës

Udhëzues për fillestarët për shiritat shpërndarës

Përhapja e gjerë dhe mbajtja e këmbëve të gjera është paksa sfiduese, veçanërisht kur ndjesitë bëhen shumë të nxehta për t'u trajtuar. Këtu vijnë në ndihmë shufrat shpërndarëse. Kënaqja me to ndryshon mënyrën se si i qaseni kohëve tuaja të egra, duke u siguruar që të dy të merrni diçka prej saj. Me përfshirjen e lodrave të tjera të preferuara, ju mund të shijoni disa momente të shkëlqyera pavarësisht nëse jeni të shtyrë nga kënaqësia e lehtë ose dhimbja e fortë dhe loja e kënaqësisë. Për t'ju futur në bandwagon, këtu janë disa arsye që duhet të mbani parasysh përpara se të filloni shfaqjen.

Gjithmonë merrni pjesë me një partner të besuar

Pjesëmarrja në një seancë seksuale që kërkon që ju të ekspozoni plotësisht veten është thellësisht e vështirë për t'u bërë nëse nuk i besoni partnerit tuaj. Shiriti shpërndarës ju ekspozon, duke e bërë çdo formë keqpërdorimi shumë të mundshme dhe për këtë arsye të prirur të jetë shumë e pakëndshme. Përfshirja e shiritit shpërndarës në një marrëdhënie ekzistuese nënkupton një besim ekzistues, duke e bërë çdo përdorim gjithnjë e më të rehatshëm deri në pikën që lidhja duket se bëhet gjithnjë e më e mirë me çdo seancë të suksesshme.

Merre me ngadale

Shiritat shpërndarës mund të shkaktojnë dëme nëse keqpërdoren. Gjithmonë filloni ngadalë; duke u siguruar që partneri juaj të jetë mjaft i rehatshëm për të përballuar pozicionimin e këmbëve. Rekomandohet gjithashtu që të siguroheni që kyçet e këmbëve të mos jenë të stresuara në mënyrë të panevojshme. Gjatë lojës, shmangni tërheqjen ose tërheqjen nga hekurat nëse keni nevojë të ndryshoni pozicionin e partnerit tuaj.

Bëhuni gati për ekspozim si askush që keni përjetuar më parë

Shufrat përhapëse i mbajnë këmbët tuaja larg njëri-tjetrit, duke ekspozuar pikat e ëmbla që përndryshe do të fshiheshin nga pamja. Mjafton t'i jepni partnerit tuaj akses të pakufizuar në pjesët tuaja më të çmuara për t'i nxjerrë lëngjet e tyre imagjinative, duke ju bërë të përjetoni paralojën si kurrë më parë.

Do të zhgënjeheni pak

Pasi të jeni në pozicionin e caktuar, trupi juaj nuk e ka idenë se çfarë do të vijë më pas dhe mendja juaj fillon të luajë skenarë, duke e bërë trupin tuaj të reagojë ndaj ngjarjeve të imagjinuara. Kjo gjendje konstante tensioni çliron adrenalinën dhe rrahjet tuaja të zemrës rriten në kulm. Kjo rritje e rrahjeve të zemrës e çon pritjen tuaj në një nivel tjetër dhe frymëmarrja juaj bëhet më e shpejtë dhe më e cekët, duke e bërë situatën edhe më emocionuese. Pritja juaj intensive bëhet një ilaç për partnerin tuaj, duke i bërë ata të gjejnë mënyra të reja dhe të përmirësuara për t'ju mbajtur të hamendësoni dhe parashikoni prekjet dhe lëvizjet e tyre të rastësishme.

Përgatituni për ndjesi të fuqishme

Mbajtja e këmbëve tuaja nga mbyllja e bën vetëdijen e trupit tuaj në një nivel, duke e bërë çdo stimuj të ndjehet shumë më intensiv se sa është në të vërtetë. Kjo i jep partnerit tuaj mundësinë e përsosur për t'ju kënaqur me një lojë të fortë shqisore, duke e bërë trupin tuaj të reagojë fuqishëm edhe ndaj prekjeve më të vogla. Për të rritur ndjesitë, ata mund të përdorin syze dhe madje t'ju lidhin duart, duke e bërë trupin tuaj edhe më reaktiv ndaj ndjesive që zgjohen thellë brenda jush.

Përfshijeni atë në Foreplay

Të kesh partnerin të lidhur dhe të ekspozuar është receta më e mirë për një seancë ngacmuese intensive. Kjo është mundësia e përsosur për të lëshuar lodrat që janë krijuar për lojën maksimale ndijore dhe përmirësimin e paralojës. Nga thithësit te kapëset e deri te plumbat vibrues, gjithçka që mund të mendoni është lojë e ndershme. Edhe pse jo gjithçka është e drejtë në dashuri dhe luftë, kjo është një betejë ku të gjithë mund të fitojnë. Një seancë e suksesshme paralojë garanton një finale reciproke shpërthyese por të këndshme.

Jini gati për një qasje të thellë

Shiriti shpërndarës ju mban të hapur, duke i dhënë partnerit tuaj mundësinë e përsosur për të hyrë në zonën tuaj më të thellë. Me këtë aftësi, ata mund t'ju japin veprimin më të mirë depërtues dhe nuk mund të bëni gjë tjetër veçse të merrni atë që ju vjen. Me lodrën tuaj të preferuar ose karin e tyre, ritmi ndryshon në mënyrë sensuale duke ndjekur ritmin tuaj, por këtë herë nuk arrini t'i ndaloni kur ndjesia bëhet aq e fortë sa ju duket sikur po humbisni mendjen. Jeni të pafuqishëm për të ndalur valët e kënaqësisë dhe duhet të shkoni me rrjedhën dhe të pranoni çdo goditje që merrni.

Për të siguruar që të keni një seancë të shkëlqyer reciproke të kënaqshme, diskutoni gjithmonë një fjalë të sigurt përpara se të filloni. Pasi të shqiptohet fjala, ndaloni menjëherë për të siguruar që partneri juaj të mos durojë më dhimbje apo dëmtim.

Anastasia Filipenko është psikologe e shëndetit dhe mirëqenies, dermatologe dhe shkrimtare e pavarur. Ajo mbulon shpesh bukurinë dhe kujdesin e lëkurës, tendencat e ushqimit dhe të ushqyerit, shëndetin dhe fitnesin dhe marrëdhëniet. Kur ajo nuk po provon produkte të reja për kujdesin e lëkurës, do ta gjeni duke marrë një klasë çiklizmi, duke bërë joga, duke lexuar në park ose duke provuar një recetë të re.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe