Udhëzues fillestar për Ball Gags

Udhëzues fillestar për Ball Gags

Përveç kufizimeve, ju mund të dëshironi të eksploroni botën e gagave të topave të robërisë. Të mbash qetësinë tuaj të nënshtruar nuk është shumë argëtuese nëse thjesht u thoni të mbajnë buzët e tyre të mbyllura dhe ata e bëjnë. Ushtrimi i kontrollit tuaj ndonjëherë kërkon që ju t'ua bëni të pamundur atyre që të bëjnë diçka dhe ashtu si përdorimi i kufizimeve për të mbajtur nënshtrimin tuaj në një pozicion specifik; një goditje me top i pengon ata të flasin gjatë gjithë seancës së lojës.

Sizes

Gjuajtjet e topit vijnë në perimetra të ndryshme dhe zgjedhja e një madhësie të përshtatshme për të nënshtruarit tuaj varet plotësisht nga niveli i aftësisë në të cilën jeni. Fillestarët këshillohen të përdorin gërmimet e vogla të topit pasi kërkon vetëm që goja juaj të jetë e hapur deri më tani, duke ju mundësuar të mësoheni me derdhjen e topit dhe topin përpara se të përparoni në madhësinë tjetër të gërshetimit të topit.

Koha

Duke qenë se goja e topit e mban gojën hapur me forcë për një periudhë kohore, nofulla mund të fillojë të dhemb pak pasi lodhja në muskuj shfaqet. Për t'u siguruar që kjo të mos përshkallëzohet në dhimbje ose ngërçe muskulore, koha e periudhës së gojës është me rëndësi të fundit. Për fillestarët, mbajeni gojën për periudha të shkurtra kohore për t'u siguruar që e gjithë përvoja të jetë përgjithësisht e këndshme, duke shmangur lënien e hershme nga ana e nënshtruarit tuaj, apo edhe një përvojë të dhimbshme. Ndërsa vazhdoni të praktikoni, zgjasni periudhat me rradha të shkurtra dhe shikoni sesi durimi juaj shpërblehet në fund.

material

Materialet e ballit janë bërë ose nga materiale poroze ose jo poroze. Zgjedhja e njërës varet nga përdorimet tuaja specifike dhe nga numri i partnerëve që keni duke luajtur me topin me ju. Materialet poroze përfshijnë; gome, lekure, pvc dhe litar. Këto janë materiale të shkëlqyera, por poroziteti i materialit i bën ata të ndjeshëm ndaj mbajtjes së lëngjeve trupore. Me zbrazjen e topit, jargja është e pashmangshme dhe kjo depërton në material, duke e bërë ndarjen një rrezik rreziku. Me gërvishtjet poroze me top, sigurohuni që ta përdorni vetëm tek një partner për të parandaluar përhapjen e sëmundjeve ngjitëse.

Materialet jo poroze përfshijnë; plastike, silikoni dhe metali. Këto toptha janë të papërshkueshëm nga uji duke i bërë ato ideale për çdo seancë loje me bazë uji që mund të ëndërroni. Sipërfaqet jo poroze janë të shkëlqyera pasi nuk ka lëngje të bllokuara në material, duke e bërë pastrimin e sipërfaqes me një pastrues antibakterial të mjaftueshëm për të mbajtur topin të sigurt. Këta topa janë idealë për shumë partnerë, me kusht që t'i pastroni plotësisht para përdorimit.

Siguri

Siguria është më e rëndësishmja kur bëhet fjalë për goditjet e topit. Mbajtja e juve dhe e partnerit tuaj të sigurt në çdo kohë duhet të jetë e rëndësisë më të madhe në çdo seancë.

Para fillimit, gjithmonë bini dakord për një fjalë të sigurt jo-verbale. Nga kërcitja e gishtave deri te pulsimi tre herë, sinjali joverbal duhet të jetë mjaftueshëm i dukshëm. Gjithmonë sigurohuni që të keni kujdes për sinjalin ndërsa përparoni me lojën.

Asnjëherë mos e mbyll gojën dikë me të ftohtë. Të nënshtruarit duhet t'i kenë rrugët e frymëmarrjes të pastra në çdo kohë, dhe ftohja e dëmton shumë frymëmarrjen e nënshtresës, duke e bërë gojën një rrezik të madh mbytjeje.

Nëse partneri juaj ka një shqetësim stomaku, përmbahuni nga përdorimi i gagave. Gryka mund të përkeqësojë situatën duke çuar në mbytje nëse ata derdhen.

Gjithmonë kontrolloni partnerin tuaj në mënyrë periodike gjatë seancës, për të kontrolluar ndonjë shenjë shqetësimi ose shqetësimi dhe për t'u siguruar që të mos humbisni shenjën e sigurt.

Së fundi, kurrë nuk duhet ta lini kurrë të nënshtruarin tuaj pa mbikëqyrje, ndërsa ata mbeten të mbyllur. Kjo siguron që të mos humbet koha kur reagon ndaj ndonjë emergjence që mund të ndodhë kur ata janë të mbyllur.

Fillimi i përfshirjes së topit në lojën tuaj BDSM mund të duket si një hap i lehtë, por duhet pasur kujdes gjithmonë gjatë seancave tuaja të para. Gatimi në vetvete është i rrezikshëm dhe duhet të siguroheni që ta merrni ngadalë, duke praktikuar durimin për t'i dhënë kohë të nënshtruarit tuaj për t'u përshtatur me lojën e re. Ndërsa përparoni ngadalë por me siguri, mbani në mend masat paraprake të sigurisë dhe zgjidhni vetëm një gagë më të madhe të topit kur ju dhe partneri juaj jeni psikologjikisht dhe fizikisht të aftë për të përballuar kompleksitetet. Mbani gjithmonë një linjë të hapur komunikimi dhe sigurohuni që të respektoni vendimet e nëndetësve tuaj nëse ata ndihen të paaftë për të trajtuar gërvishtjet me topin.

Postimet e fundit nga Anastasia Filipenko (shiko të gjitha)

Anastasia Filipenko është psikologe e shëndetit dhe mirëqenies, dermatologe dhe shkrimtare e pavarur. Ajo mbulon shpesh bukurinë dhe kujdesin e lëkurës, tendencat e ushqimit dhe të ushqyerit, shëndetin dhe fitnesin dhe marrëdhëniet. Kur ajo nuk po provon produkte të reja për kujdesin e lëkurës, do ta gjeni duke marrë një klasë çiklizmi, duke bërë joga, duke lexuar në park ose duke provuar një recetë të re.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe