Vibratorë për stimulimin e mbajtësit të rripit

Vibratorë për stimulimin e mbajtësit të rripit

Shumë persona që veshin rrip gëzojnë mjaftueshëm nga veshja e rripit dhe depërtimi në partnerin e tyre, megjithatë shumë gra që mbajnë rripa kërkojnë një stimulues klitorial për t'ia shtuar përvojës.

Një parzmore me rrip Pjeshkë dhe Screams mund të rregullohet për të lejuar që një vibrator të rrëshqasë nën parzmore për t'u ulur kundër klitorisit dhe brenda vaginës.

Ne rekomandojmë We-Vibe 2, LELO Tiani dhe We-Vibe 3, si vibratorë idealë për një grua që mund t'i përdorë për vetë-stimulimin e klitorit ndërsa mban një rrip.

Lidheni dhe shtoni një vibrator

Këto 3 stile vibratorësh kanë formën e një U-je dhe qëndrojnë fort kundër klitorisit dhe brenda vaginës. Të gjitha janë të qeta dhe të fuqishme me një sërë mënyrash kënaqësie pulsuese dhe vibruese. Partneri juaj pranues do të shijojë disa nga dridhjet ndërsa udhëton lart në boshtin e dildos silikoni.

We-Vibe 3 (që pritet të dalë në Australazi nga fundi i vitit 2011) dhe LELO Tiani janë vibratorë të telekomanduar dhe ose personi që mban vibe ose partneri juaj mund t'ju ndezin!

Kur nuk përdoren në kombinim me një rrip, ato janë një lodër sensacionale për lojën e partnerit, duke stimuluar të dy partnerët gjatë bërjes së dashurisë.

Një grua gjithashtu mund të rrëshqasë një plumb vibrues me telekomandë brenda për dridhje dhe stimulim të brendshëm. LELO Lyla është një lodër e re me telekomandë e rikarikueshme që kombinon teknologjinë tradicionale të telekomandës…ndizni të dashurin tuaj nga larg…me teknologjinë sportive WII…duke lëvizur kontrollin për të rritur dhe ulur dridhjet. Një grua mund të ndizet ose t'ia dorëzojë kontrollet partnerit të saj në të cilin po depërton… gjëra të nxehta!

Rrip në kënaqësi për të dy partnerët

Lodra të tjera vibruese që do t'u japin njëfarë stimulimi të dy partnerëve – edhe pse jo aq të kënaqshme për mbajtësin e rripit – janë unazat vibruese. Ka një sërë stilesh në dispozicion.

Të gjitha unazat vibruese janë të dizajnuara për të dridhur përgjatë boshtit dhe rreth testikujve për burrat, në bosht dhe rreth zonës gjenitale për gratë dhe trans, mbajtësit e rripave dhe kundër klitorisit për partnerët pritës (femra) ose testikujt dhe boshtin (mashkull. ).

Unazat vibruese mund të vishen mbi boshtin e penisit për seksin depërtues të femrave mashkullore dhe janë argëtim i mirë.

MS, Universiteti Durham
GP

Puna e mjekut të familjes përfshin një gamë të gjerë diversiteti klinik, i cili kërkon njohuri dhe erudicion të gjerë nga një specialist. Megjithatë, besoj se gjëja më e rëndësishme për një mjek familjar është të jetë njerëzor, sepse bashkëpunimi dhe mirëkuptimi mes mjekut dhe pacientit janë vendimtare për të siguruar kujdes të suksesshëm shëndetësor. Në ditët e mia të pushimit, më pëlqen të jem në natyrë. Që në fëmijëri kam qenë e pasionuar pas shahut dhe tenisit. Sa herë që kam pushim, më pëlqen të udhëtoj nëpër botë.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe