Vibratorët mund t'ju fusin në burg

Vibratorët mund t'ju fusin në burg

Nëse jetoni në Teksas, Luiziana, Kansas, Misisipi, Alabama, Xhorxhia, Virxhinia ose Karolina e Jugut, përdorimi i vibratorit tuaj mund t'ju çojë në burg.

Në vitet e fundit, shumë zyrtarë shtetërorë kanë kërkuar dhe kanë krijuar ligje që ndalojnë shitjen e "çdo pajisjeje të projektuar ose tregtuar si të dobishme kryesisht për stimulimin e organeve gjenitale të njeriut". Është një peticion që e bën të paligjshme lodrën shumë vibruese që fshihni nën shtratin tuaj.

Në disa prej këtyre shteteve, ju mund të merrni një gjobë të rëndë deri në 10,000 dollarë dhe një vit burg ose punë të rëndë, nëse kapeni duke shitur një vibrator ose ndonjë lodër tjetër seksi. Imagjinoni zhgënjimin e grave të privuara nga orgazma në këto gjendje.

Arsyetimi pas ligjeve të tilla buron nga besimi se zhvillimi, shitja dhe përdorimi i vibratorëve dhe lodrave të tjera seksuale ul tonin moral të shoqërisë. Hummingbird Twister™, një vibrator shumëfunksional, madje është quajtur "droga hyrëse" e prostitucionit.

Për shumë njerëz, ligjet janë qesharake dhe një mënyrë që qeveria të ketë kontroll mbi jetën seksuale të njerëzve. Duke marrë parasysh që armët vdekjeprurëse si armë dhe pushkë mund të shiten në një K-Mart lokal dhe vibratorët janë të ndaluar, ligjet janë thjesht të padrejta.

Por, publiku po lufton.

Dy gra që u ndoqën penalisht për shitjen e lodrave seksuale në një festë në shtëpi private dhe në një dyqan lodrash seksi kundërshtuan ligjin duke thënë se ai shkelte të drejtën e një individi për privatësi dhe autonomi personale siç mbrohet në Amendamentet 1, 4, 9 dhe 14 të Shteteve të Bashkuara. Kushtetuta. Sfida e tyre ishte e kotë dhe që atëherë kompanitë që duan të shesin lodra seksi duhet të gjejnë mënyrën për të anashkaluar ligjin.

Ka një zbrazëti. Këto ligje kundër lodrave seksuale thonë se lodrat e seksit mund të shiten për qëllime të caktuara. Kushdo që zhvillon, blen ose shet dildo ose lodra seksuale për qëllime edukative ose mjekësore ose diçka që lidhet me një bibliotekë ose muze, përjashtohet nga ndjekja penale.

Kështu që herën tjetër që dikush në këto shtete dëshiron të blejë një vibrator, gjithçka që ai ose ajo duhet të bëjë është të nënshkruajë një heqje dorë duke deklaruar se blerja e tyre është për qëllime edukative.

Biznesi i lodrave seksuale është shumë fitimprurës për t'u plaçkitur, kështu që njerëzit gjenialë do të gjejnë mënyra për të vazhduar jetesën e tyre. Japonezët i shmangën ligjet e tyre të turpësisë duke bërë dildo dhe vibratorë që duken si Hello Kitty™, kështu që çfarë i bën fuqitë që janë të mendojnë se amerikanët nuk do të gjejnë një mënyrë për të shitur dhe shijuar kënaqësinë seksuale nga vibratorët?

Dhe edhe nëse këto ligje qëndrojnë në fuqi dhe degëzohen në shtete të tjera, ju mund të blini një "masazhues trupi" krejtësisht të ligjshëm (të cilin të gjitha shtetet me ligje ende e shesin) dhe të vibroni rrugën drejt ekstazës pa asnjë shqetësim. Aty ku ka vullnet (dhe njerëz seksualisht aktivë dhe eksplorues), ka gjithmonë një mënyrë.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe