Zgjidhje për flokë kaçurrelë - misioni ynë është të ndihmojmë dhe zgjidhim çdo problem me flokët kaçurrelë

Zgjidhje për flokë kaçurrelë – misioni ynë është të ndihmojmë dhe zgjidhim çdo problem me flokët kaçurrelë

Emri i biznesit dhe çfarë bën 

Emri i biznesit tonë është Curly Hair Solutions. Dikur kishim produkte të markës me emrin e biznesit, me kalimin e kohës produkti ynë më i shitur i quajtur Curl Keeper u bë më i njohur se emri i biznesit, kështu që ne i riemëruam të gjitha produktet nën emrin e markës Curl Keeper. 

Këtu në Curly Hair Solutions, ne kemi një ekip shumë të vogël, por të fuqishëm. Jonathan Torch është themeluesi i Curl Keeper dhe drejton ekipin tonë të R & D për të testuar përbërësit dhe për të zhvilluar produktet e flokëve kaçurrelë me cilësi më të lartë në treg. Formulat tona janë krijuar për të kryer 100% të kohës në të gjitha kushtet e motit pa përdorimin e silikoneve, vajrave ose dyllit. 

Ekipi ynë i marketingut dhe shitjeve drejtohet nga CEO ynë Steven Torch. Steven punon me ekipin tonë shumë të aftë për të zhvilluar taktika të reja të shitjeve dhe marketingut. Në peizazhin gjithnjë në ndryshim të produkte për flokë kaçurrelë në treg, është thelbësore të parashikohet se cili do të jetë trendi i ardhshëm i madh dhe të përparoni nga produktet e reja për t'u hedhur në treg. 

Në pronësi të pavarur dhe operuar me pasion dhe krenari. Curl Keeper u ndërtua nga themeli mbi 25 vjet testimi të produktit dhe reagimet e komunitetit. Më e rëndësishmja, pronarët dhe stafi ynë janë zemra dhe shpirti i kompanisë dhe operojnë me pasion në çdo hap të rrugës.

Misioni ynë është të ndihmojmë dhe zgjidhim çdo problem me flokët kaçurrelë dhe të fuqizojmë konsumatorët me flokë kaçurrelë që të ndihen të sigurt dhe krenarë. Krijimi i produkteve që adresojnë shqetësimet specifike me kaçurrelat dhe puna me bazën tonë të klientëve për të siguruar rezultate të shkëlqyera çdo herë është thelbësore për suksesin dhe reputacionin tonë si një markë lider. 

Historia e themeluesit/pronarit dhe çfarë i motivoi ata për të filluar biznesin

Gjithçka filloi në vitin 1985 kur Jonathan Torch hapi sallonin e tij në Toronto, Kanada - Instituti i Flokëve Kaçurrelë. Klientët u ankuan për mënyrën se si shumë produkte shkaktonin akumulim të panevojshëm, kërcitje dhe rënie të flokëve. Jonathan kuptoi se kujdesi i flokëve në treg nuk i plotësonte nevojat e klientit të tij për kaçurrela. Në fakt, kaçurrelat që ai i donte dhe i ushqente i kishin ndodhur shumë.

Jonathan e dinte se problemet unike të paraqitura nga flokët kaçurrelë kërkonin vëmendje dhe shkencë të personalizuar. Me ndihmën e kimistëve dhe klientëve dhe shumë teste dhe formulime më vonë, Jonathan më në fund krijoi diçka të mahnitshme. Një përgjigje e vërtetë ndaj kërcitjes dhe plotësisht e bazuar në shkencë dhe e quajti atë – Curl Keeper. Sot kjo mbetet më e shitura (tani e quajtur The Original Liquid Styler) dhe është frymëzimi për të gjitha 30+ produktet që erdhën pas tij. Një linjë e produkteve të flokëve kaçurrelë e mbështetur në bazë, të cilat janë me bazë uji, pa silikon dhe punojnë me lagështinë dhe jo kundër saj. Një lider i vërtetë në kujdesin revolucionar të kaçurrelave me bazë uji.

Sfidat me të cilat përballet biznesi/tregu

Curly Hair Solutions është një pionier në botën e flokëve kaçurrelë. Në fillim ne u përballëm me sfida më së shumti se si të tregtojmë dhe përhapim fjalën për produktet tona. Kur njerëzit provuan produktet Curl Keeper, ata ishin klientë besnikë për gjithë jetën. Në atë kohë reklamimi i printuar ishte mënyra kryesore për t'u përballur me konsumatorët me flokë kaçurrelë. Fast përpara 25 vjet dhe ajo që dikur ishte një sfidë nuk është më. Me telefonat inteligjentë dhe mediat sociale, ne jemi në gjendje të arrijmë menjëherë tek konsumatorët fundorë dhe të tregojmë se sa efektive janë produktet tona. 

 Këto ditë ne jemi përballur me qindra, nëse jo mijëra konkurrentë që shfaqen çdo ditë. Sfida është të qëndroni në krye dhe të vazhdoni të tregoni se Curl Keeper është një lider në flokët kaçurrela dhe i ka rezistuar provës së kohës.  

Sfidat e tjera aktuale me të cilat përballemi së bashku me të gjitha markat janë më shumë të lidhura me logjistikën. Me kostot në rritje për përbërësit, paketimin dhe transportin, ne duhet të lundrojmë me kujdes përpara, duke ruajtur ende nivelin më të lartë të cilësisë dhe përbërësve në formulat tona. 

Mundësitë me të cilat përballet biznesi/tregu

Qielli është kufiri me të gjitha burimet në majë të gishtave tanë në këtë ditë dhe epokë moderne. Marketingu dhe të folurit direkt me konsumatorin përfundimtar janë më të arritshme se kurrë më parë. jo vetëm që është e rëndësishme të kesh një produkt superior me performancë shumë të lartë ndaj konkurrentëve, por edhe mënyra se si tregohet dhe shihet marka është po aq e rëndësishme. Të qenit gjithëpërfshirës dhe të kujdesemi për një gamë të gjerë të llojeve të flokëve kaçurrela ka qenë gjithmonë në krye të misionit tonë dhe vazhdon të jetë. Puna me influencues dhe ambasadorë të curl na lejon të lidhemi me konsumatorët në mënyra që nuk kemi mundur kurrë më parë. 

Gjetja e boshllëqeve për atë që është në dispozicion në treg ka qenë një pjesë kyçe e procesit tonë të K & D së bashku me tendencat e ardhshme. Curl Keeper fillimisht u ndërtua mbi xhel për flokë kaçurrelë dhe produkte për flokë të dredhur. Ne kemi shampon dhe kondicioner për flokë kaçurrelë me performancë të lartë. Kohët e fundit ne kemi identifikuar segmente të anashkaluara të produkteve për kaçurrela dhe kemi dalë me produktet tona më të fundit të flokëve Kaçurrelë. Për një flokë dhe produkt për riparimin e bonove ne kemi Riparimin tonë të Shpejtë të Flokëve që është i shkëlqyeshëm për çdo flokë që është dëmtuar veçanërisht nga aplikimet me ngjyra. Formula jonë e re Slip+ trajton flokët kaçurrela shumë të ngatërruara dhe lejon stilimin dhe menaxhimin shumë më të lehtë të kaçurrelave. Ka shumë më tepër që vijnë nga Curl Keeper dhe ne jemi të ngazëllyer për të kaluar në të ardhmen e kujdes për flokët kaçurrelë

Këshilla për të tjerët për biznesin

Edhe pse kohët kanë ndryshuar në mënyrë drastike që nga fillimi i internetit dhe reklamat në Google, një gjë nuk ka ndryshuar kurrë dhe është diçka për të cilën Curl Keeper si markë krenohet, marrëdhëniet. Qoftë me furnitorët, konsulentët, agjentët e shitjeve, klientët dhe stafin tonë, ne mbajmë konsideratën më të lartë për një marrëdhënie të fortë personaliteti që shkon më thellë se një telefonatë ose një takim zmadhues. Markat kanë sukses me mbështetjen dhe vendosmërinë e duhur që ndërtohet me kalimin e kohës dhe zgjat përgjithmonë.  

MS, Universiteti Durham
GP

Puna e mjekut të familjes përfshin një gamë të gjerë diversiteti klinik, i cili kërkon njohuri dhe erudicion të gjerë nga një specialist. Megjithatë, besoj se gjëja më e rëndësishme për një mjek familjar është të jetë njerëzor, sepse bashkëpunimi dhe mirëkuptimi mes mjekut dhe pacientit janë vendimtare për të siguruar kujdes të suksesshëm shëndetësor. Në ditët e mia të pushimit, më pëlqen të jem në natyrë. Që në fëmijëri kam qenë e pasionuar pas shahut dhe tenisit. Sa herë që kam pushim, më pëlqen të udhëtoj nëpër botë.

Më të rejat nga Business News

Posh Kidz Academy

Emri i biznesit dhe çfarë bën Posh Kidz Academy është një shkollë parafillore që fokusohet në

Havanzer

Emri i biznesit dhe çfarë bën Havanzer është një agjenci marketingu e nxitur nga ROI që garanton më shumë

Balicoral

Historia e themeluesve dhe motivimi për të filluar biznesin Ferma jonë është nën ujë Kjo deklaratë, megjithëse