Integritetspolicy

Se till att du läser vår integritetspolicy för att förstå hur din data används.

Denna integritetspolicy förklarar hur Giejo ("Giejo, " "we, ”Eller "us") samlar in, använder och avslöjar information om dig. Denna integritetspolicy gäller när du använder våra webbplatser, mobilapplikationer och andra onlineprodukter och tjänster som länkar till denna integritetspolicy (tillsammans vår "Tjänster”), kontakta vårt kundtjänstteam, interagera med oss ​​på sociala medier eller på annat sätt interagera med oss.

Vi kan komma att ändra denna integritetspolicy från tid till annan. Om vi ​​gör ändringar kommer vi att meddela dig genom att ändra datumet högst upp i denna policy och i vissa fall kan vi ge dig ytterligare meddelande (som att lägga till ett uttalande på vår webbplats eller ge dig ett meddelande). Vi uppmuntrar dig att läsa denna sekretesspolicy regelbundet för att hålla dig informerad om vår informationspraxis och de val som är tillgängliga för dig.

Insamling av information

Information du ger oss

Vi samlar in information som du lämnar direkt till oss. Till exempel delar du information direkt med oss ​​när du skapar ett konto, fyller i ett formulär, skickar eller lägger upp innehåll via våra tjänster, köper ett medlemskap, kommunicerar med oss ​​via tredjepartsplattformar, begär kundsupport eller på annat sätt kommunicerar med oss . De typer av personlig information vi kan samla in inkluderar ditt namn, e-postadress och all annan information du väljer att tillhandahålla.

Vi samlar inte in betalningsinformation via våra tjänster. Vi förlitar oss på tredje part för att behandla betalningar i samband med våra tjänster. All information som du tillhandahåller för att underlätta en sådan betalning är föremål för tredje parts betalningsbehandlares integritetspolicy, och vi uppmuntrar dig att granska denna policy innan du lämnar någon information till betalningsbehandlaren.

Information vi samlar in automatiskt när du interagerar med oss

I vissa fall samlar vi automatiskt in viss information, inklusive:

  • Aktivitetsinformation: Vi samlar in information om din aktivitet på våra tjänster, såsom din läshistorik och när du delar länkar, följer användare, markerar inlägg och klappar för inlägg.
  • Enhets- och användningsinformation: Vi samlar in information om hur du kommer åt våra tjänster, inklusive data om enheten och nätverket du använder, såsom din hårdvarumodell, operativsystemversion, mobilnätverk, IP-adress, unika enhetsidentifierare, webbläsartyp och app version. Vi samlar också in information om din aktivitet på våra tjänster, såsom åtkomsttider, visade sidor, klickade länkar och sidan du besökte innan du navigerade till våra tjänster.
  • Information som samlas in av cookies och liknande spårningstekniker: Vi använder spårningstekniker, såsom cookies, för att samla in information om dig. Cookies är små datafiler som lagras på din hårddisk eller i enhetens minne som hjälper oss att förbättra våra tjänster och din upplevelse, se vilka områden och funktioner i våra tjänster som är populära och räkna besök. Vi samarbetar också med tredjepartsanalysleverantörer som använder cookies, webbsignaler, enhetsidentifierare och andra tekniker för att samla in information om din användning av våra tjänster och andra webbplatser och applikationer, inklusive din IP-adress, webbläsare, mobilnätverksinformation, visade sidor , tid på sidor eller i mobilappar och klickade länkar. Denna information kan användas av Giejo och andra för att bland annat analysera och spåra data, bestämma populariteten för visst innehåll, leverera innehåll riktat mot dina intressen på våra tjänster och bättre förstå din onlineaktivitet. För mer information om cookies och hur du inaktiverar dem, se Dina val nedan.

Information vi samlar in från andra källor

Vi får information från tredjepartskällor. Till exempel kan vi samla in information om dig från sociala nätverk, leverantörer av bokföringstjänster och leverantörer av dataanalys.

Information vi hämtar

Vi kan härleda information eller dra slutsatser om dig baserat på informationen vi samlar in. Till exempel kan vi dra slutsatser om din plats baserat på din IP-adress eller härleda läspreferenser baserat på din läshistorik.

Användning av information

Vi använder informationen vi samlar in för att tillhandahålla, underhålla och förbättra våra tjänster, vilket inkluderar att anpassa inläggen du ser. Vi använder också informationen vi samlar in för att:

  • Kommunicera med dig om nytt innehåll, produkter, tjänster och funktioner som erbjuds av Giejo och tillhandahålla andra nyheter och information som vi tror kommer att intressera dig (se Dina val nedan för information om hur du väljer bort denna kommunikation när som helst);
  • Upptäcka, undersöka och förhindra säkerhetsincidenter och annan skadlig, bedräglig, bedräglig eller olaglig aktivitet och skydda Giejos och andras rättigheter och egendom;
  • Följa våra juridiska och ekonomiska skyldigheter; och
  • Utför alla andra syften som beskrivs för dig vid den tidpunkt då informationen samlades in.

Utbyte av information

Vi delar personlig information under följande omständigheter eller som på annat sätt beskrivs i denna policy:

  • Vi kan komma att avslöja personlig information om vi anser att avslöjandet är i enlighet med eller krävs av någon tillämplig lag eller juridisk process, inklusive lagliga förfrågningar från offentliga myndigheter för att uppfylla kraven på nationell säkerhet eller brottsbekämpning. Om vi ​​kommer att avslöja din personliga information som svar på en juridisk process kommer vi att meddela dig så att du kan ifrågasätta den (till exempel genom att begära domstolsingripande), såvida vi inte är förbjudna enligt lag eller tror att det kan äventyra andra eller orsaka olaglig uppträdande. Vi kommer att invända mot juridiska förfrågningar om information om användare av våra tjänster som vi anser är olämpliga.
  • Vi kan dela personlig information om vi anser att dina handlingar är oförenliga med våra användaravtal eller policyer, om vi anser att du har brutit mot lagen eller om vi anser att det är nödvändigt för att skydda Giejos rättigheter, egendom och säkerhet, vår användare, allmänheten eller andra.
  • Vi delar personlig information med våra advokater och andra professionella rådgivare där det är nödvändigt för att få råd eller på annat sätt skydda och hantera våra affärsintressen.
  • Vi kan komma att dela personlig information i samband med, eller under förhandlingar om, fusion, försäljning av företagstillgångar, finansiering eller förvärv av hela eller delar av vår verksamhet av ett annat företag.
  • Vi delar personlig information med ditt samtycke eller på din vägledning.
  • Vi delar också aggregerad eller avidentifierad information som rimligen inte kan användas för att identifiera dig.

Tredje parts inbäddningar

Giejo är inte värd för en del av innehållet som visas på våra tjänster. När du interagerar med en inbäddning kan den skicka information om din interaktion till den värd tredje parten precis som om du besökte den tredje partens webbplats direkt. Giejo kontrollerar inte vilken information tredje part samlar in genom Embeds eller vad de gör med informationen. Denna integritetspolicy gäller inte information som samlas in via Embeds. Integritetspolicyn som tillhör den tredje part som är värd för Embed gäller all information som Embed samlar in, och vi rekommenderar att du granskar den policyn innan du interagerar med Embed.

Dina val

Cookies

De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies som standard. Om du föredrar det kan du justera dina webbläsarinställningar för att ta bort eller avvisa webbläsarcookies. Observera att om du tar bort eller avvisar cookies kan det påverka tillgängligheten och funktionaliteten hos våra tjänster.

Kommunikationsinställningar

Du kan välja bort att ta emot viss kommunikation från oss, såsom sammanfattningar, nyhetsbrev och aktivitetsmeddelanden. Om du väljer bort det kan vi fortfarande skicka administrativa e-postmeddelanden till dig, såsom våra pågående affärsrelationer.

Din integritetsrättigheter i Kalifornien

California Consumer Privacy Act eller "CCPA" (Cal. Civ. Code § 1798.100 et seq.) ger konsumenter som bor i Kalifornien vissa rättigheter med avseende på deras personliga information. Om du är bosatt i Kalifornien gäller detta avsnitt för dig. Vi samlar in följande personuppgifter för affärs- och kommersiella ändamål.

Identifierare:

  • Analytics-leverantörer
  • Kommunikationsleverantörer
  • Kundtjänstleverantörer
  • Bedrägeriförebyggande och säkerhetsleverantörer
  • Infrastrukturleverantörer
  • Marknadsföringsleverantörer
  • Betalningsprocessorer

Kommersiell information:

  • Analytics-leverantörer
  • Infrastrukturleverantörer
  • Betalningsprocessorer

Internet eller annan elektronisk nätverksaktivitetsinformation:

  • Analytics-leverantörer
  • Infrastrukturleverantörer

Slutsatser:

  • Analytics-leverantörer
  • Infrastrukturleverantörer

Giejo säljer inte din personliga information.

Med förbehåll för vissa begränsningar har du rätt att (1) begära att få veta mer om kategorierna och specifika delar av personlig information som vi samlar in, använder och avslöjar om dig, (2) begära radering av din personliga information, (3) välja från all försäljning av din personliga information, om vi deltar i den aktiviteten i framtiden, och (4) inte diskrimineras för att utöva dessa rättigheter. Vi kommer inte att diskriminera dig om du utövar dina rättigheter enligt CCPA.

Om vi ​​tar emot din begäran från ett auktoriserat ombud kan vi begära bevis på att du har försett ett sådant ombud med en fullmakt eller att ombudet på annat sätt har giltig skriftlig behörighet att lämna in förfrågningar om att utöva rättigheter för din räkning. Detta kan inkludera att du måste verifiera din identitet. Om du är en auktoriserad agent som vill göra en begäran, vänligen kontakta oss.

Ytterligare information för individer baserade i Europa

Om du befinner dig i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet ("EES"), Storbritannien eller Schweiz, har du vissa rättigheter och skydd enligt tillämplig lag angående behandlingen av dina personuppgifter, och detta avsnitt gäller dig.

Rättslig grund för bearbetning

När vi behandlar dina personuppgifter kommer vi att göra det på grundval av följande lagliga grunder:

  • För att utföra vårt ansvar enligt vårt avtal med dig (t.ex. tillhandahålla de produkter och tjänster du efterfrågade).
  • När vi har ett legitimt intresse av att behandla dina personuppgifter för att driva vår verksamhet eller skydda våra intressen (t.ex. att tillhandahålla, underhålla och förbättra våra produkter och tjänster, utföra dataanalyser och kommunicera med dig).
  • För att följa våra juridiska skyldigheter (t.ex. att föra register över dina samtycken och spåra de som har valt bort icke-administrativ kommunikation).
  • När vi har ditt samtycke till att göra det (t.ex. när du väljer att ta emot icke-administrativ kommunikation från oss). När samtycke är den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter kan du när som helst återkalla ett sådant samtycke.

Datalagrings

Vi lagrar personuppgifter så länge det är nödvändigt för att utföra de syften som vi ursprungligen samlade in dem för och för andra legitima affärsändamål, inklusive för att uppfylla våra lagliga, regulatoriska eller andra efterlevnadsförpliktelser.

Begäran från registrerade

Med förbehåll för vissa begränsningar har du rätt att begära tillgång till de personuppgifter vi har om dig och att få dina uppgifter i ett portabelt format, rätt att begära att dina personuppgifter korrigeras eller raderas samt rätt att invända mot, eller begära att vi begränsar viss behandling. För att utöva dina rättigheter: Du kan när som helst invända mot användningen av dina personuppgifter genom att kontakta oss.

Frågor eller klagomål

Om du har en oro över vår behandling av personuppgifter som vi inte kan lösa har du rätt att lämna in ett klagomål till Dataskyddsmyndigheten där du bor.