Anastasia Filipenko

Anastasia Filipenko

BSc Psikologji, Universiteti i Birminghamit, MSc Dermatologji Klinike, Universiteti i Hertfordshire

 

Psikolog, shkrimtar i pavarur dhe këshilltar tregtar

 

Anastasia Filipenko është psikologe e shëndetit dhe mirëqenies, dermatologe dhe shkrimtare e pavarur. Ajo mbulon shpesh bukurinë dhe kujdesin e lëkurës, tendencat e ushqimit dhe të ushqyerit, shëndetin dhe fitnesin dhe marrëdhëniet. Kur ajo nuk po provon produkte të reja për kujdesin e lëkurës, do ta gjeni duke marrë një klasë çiklizmi, duke bërë joga, duke lexuar në park ose duke provuar një recetë të re.